35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
dorbie wrote:Kapta, bułka każda nawet ciemna jest na mące pszennej drobno mielonej, a pasztetu nie jedz, bardzo podwyższa glc
Może odgap, Kapta, jakieś elementy z tej diety Montigniaca? Tam jest coś o indeksach glikemicznych i są całe wypiski. Myślę, że większość warzyw będziesz mogła spokojnie jeść, chyba buraki i marchew gotowana jest zla. Ale podobno na wahania cukrowe ta dieta jest dobra.
I wiesz, stres też podnosi cukier... Może jakieś ćwiczenia relaksacyjne?
Będzie dobrze, kontroluj, ale nie zamartwiaj się tym cukrem. Pięknie zaszłaś, chłop Ci rośnie w brzuchu zdrowy, dobrze się czujesz, ciesz się tym
I nie analizuj każdej strony w internecie na temat ciąży i cukru, bo oszalejesz... Ktoś Ci powinien dać szlaban na czytanie wszystkiego, poza tym forum
Elfik, kkisia, macduska, BISCA, efcia, Zofia8, Magdala lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
dzień dobry
miałam się nie odzywać, bo mi się nie chce
ale
OMG
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e8fa28d54d31.png
a Wy macie opory, żeby kawałek brzucha w namiocie pokazać
Sabina, ania.g, kkisia, macduska, BISCA, caffe, efcia, Simba, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Nadrobiłam
Krakonka, z tą fotografią w głowie to świetny opis..
Dokładnie opisałaś moje uczucia, na tym zdjęciu miałam dwie córcie, dlatego tak trudno mi było zrozumieć skąd ten chłopak..
Kto mi do cholery wlazł w kadr?
kkisia, Krakonka, macduska, BISCA, caffe, efcia, Magdala, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry
ja dziś późno.
Szykuję sałatkę z tuńczykiem, bo gościa będę miała.
Ja też staram się wsyzstko naturalne - mam dostep do jajek, mleka, warzyw i owoców
a z tym masłem dzielonym na kawałki to świetny pomysł. Może wykorzystam, bo ja kupuję margarynę z masłem, a nei masło, właśnie dlatego, że potem rozsmarować nie możnakkisia, macduska, caffe, efcia, megan8 lubią tę wiadomość
-
A tak w ogole mam giganat opoznienie- z rana wyjasnianie sprawy recepty- m w aptece byl i nie ma 2 kolejne dni - upomnialam sie u lekarza- wyslal- wiec moj chlop sie pofatyguje jesio raz- twierdzi ze wina mojego trudnego imienia imienia- a dodam chlop na zwolnieniu-okazalo sie ze jednak sport mu zaszkodzil.
Koniec koncow odpuscilam, bo mialam jutro jechac- ale juz nie mam transportu- jade w czwartek- zrobie badania tu, a z visanne wystartuje za miesiac, trudno.
A i jeszcze wspomagala chlopa skypowo placic rachunki przez internet (bariera jezykowa)Alez jestem zmeczona a dopiero bedzie 10......kkisia, macduska, caffe, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
gretka -
Elfik no niech się smok na Ciebie wypróżni jeśli publikujesz w necie takie foty
Elfik wrote:Renek, skąd masz moje zdjęcia?!!!
kkisia, Krakonka, macduska, BISCA, efcia, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
da się zrobić, ale qrwa elfi kapcie mogłaś zmienić
Elfik wrote:no no, zamaskuj trochę tą zazdrość kobieto..
Jak piknam, to co się będę chować?
kkisia, BISCA, kapturnica, efcia, gretka, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:da się zrobić, ale qrwa elfi kapcie mogłaś zmienić
w sumie racja..
jak spojrzałam na te trepy, to odwróciły moją uwagę od reszty...
a miało być odwrotnie..
Muszę wydać z sześć stów na nowe buty, tu na pewno dostanę namiary...Reni, kkisia, macduska, BISCA, kapturnica, efcia, Simba, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygretka wrote:tak dlugo???? ja mialam prikza tydzien w ponczoszkach i dodatkowo mialam taki walki dociskajace w miejsce gdzie zylak- dokto wsio mi pokazal na dopplerowskim jak nie zamkniete i tydz pozniej jak zamkniete- to co tu potrzebuje pol roku?
Witam sie
Ze do pół roku znikną wszystkie zgrubienia, sińce popękane naczynka i takie tam.
Ty mialaś wewnatrz. Moje na wierzchu niestety.efcia lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:dzień dobry
miałam się nie odzywać, bo mi się nie chce
ale
OMG
a Wy macie opory, żeby kawałek brzucha w namiocie pokazać
Ale fajnie babka wygląda. Brzuch ładny, nie gruba, zgrabna ciężarówka
A komentarze... Pomijając fakt zamieszczania swojej golizny w sieci, to ciało akurat jest spoko. Nie jest okropne...
Czasami mi się wydaje, że ludzie mają porządnie nasrane przyrównując każdego do jakiejś aktorki albo modelki.
kkisia, BISCA, caffe, kapturnica, efcia, Bozia3, Zofia8, iwcia77 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Witam
Piateczek
Ja proszę panią o usprawiedliwienie nieobecności. Muszę się ogarnąć i wrócę. Może za 2 dni. Może za tydzień. Ale potrzebuję trochę czasu.
Sciskam Was i uważajcie na siebe
Sabinka, doskonale Cie rozumiem. Dalabym Ci rozgrzeszenie, ale nie mam takiej mocy
Przewietrz beret, poluzuj warkocze i wracaj. Najlepiej w ciazyElfik, kkisia, Krakonka, macduska, malgos741, Mala79, caffe, efcia, gretka, Magdala, Sabina, Simba, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Miałam wczoraj zabieg skleroterapii.
Czyli usuwania zylaków. Doktor wstrzyknał mi cos w wielka zyłę w nodze. Ma się zasklepic i tym sposobem zylak zniknie...za pół roku.
Na razie mam piękną uciskową pończoszkę na nodze i zakaz zdejmowania jej do jutra.
Potem będzie wielki siniak.
Lato z bani. Tylko długie spodnie i spódnice.
W sumie i tak takie wkładałam bo się wstydziłam zylaków, trudno.
Wacia moge Ci sie cos zapytac wzlgledem tego co napisalas odnosnie skleroterapii na priv?macduska lubi tę wiadomość
-
a mi się wydaje, że cały szum jest o to, że laska zrobiła fotę nago i opublikowała w sieciKrakonka wrote:Ale fajnie babka wygląda. Brzuch ładny, nie gruba, zgrabna ciężarówka
A komentarze... Pomijając fakt zamieszczania swojej golizny w sieci, to ciało akurat jest spoko. Nie jest okropne...
Czasami mi się wydaje, że ludzie mają porządnie nasrane przyrównując każdego do jakiejś aktorki albo modelki.kkisia, caffe, kapturnica, Krakonka, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny