35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Dobry,
Dorbietrzymaj sie i odpoczywaj.
Mnie od wczoraj wieczorem boli brzuch i obawiam sie, ze to TO
Ide sie zwijac do pracy. Dobrze, ze to piatek.
Zajrze z biuraefcia, ComeToMeBaby, caffe lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
już piateczek
po pracy wyjazd na imprezke firmową- 25 lecie
za wszystkie potrzebujace kciuki mooocno zacisnieteWiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2015, 07:51
kkisia, dorbie, ComeToMeBaby, BISCA, Mala79, Elfik, caffe, megan8, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Niuta wrote:Chyba będzie podwójne przyjęcie.
Nie chcę Cię straszyć ale mój M właśnie zamknął drzwi z drugiej strony twierdząc że jedzie na poligon.
Taaaa... W weekend... Prawie uwierzyłam...
No to ten... Jakoś się pomieścimyefcia, Mega, kkisia, stara.krycha, Niuta lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Ja też jem masło. Chociaż ostatnio zamiast masła awokado
A kiedyś faktycznie masmixy sryksy.
Podobnie nie jem produktów light i sprawdzam czy kefiry i jogurty są na mleku w proszku (a większość niestety jest). I marzę o takich jogurtach i serkach jak ma Dziobak w Norwegii. Ja ostatnio owocowych nie dam rady, bo są tak cholernie słodkie.
Jak trzeba, to uzywam cukier, ale idzie tego u nas bardzo mało. Zazwyczaj jak muszę go wyciągnąć, to jest już zbrylony
A tak jak o żarciu mowa, to właśnie zjadłam talerz zupy kurczakowo-pieczarkowejpycha
Ale jemy tylko masło, żadne margarynystaram sie unikać gotowych produktów, wole domowa pizzę czy zapiekanki, faktycznie dobry jogurt cieżko dostać. Czytamy etykiety, ale niestety nie da sie całkowicie uciec od chemii
efcia, kkisia, Krakonka, Mala79, Elfik, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam
Piateczek
Ja proszę panią o usprawiedliwienie nieobecności. Muszę się ogarnąć i wrócę. Może za 2 dni. Może za tydzień. Ale potrzebuję trochę czasu.
Sciskam Was i uważajcie na siebeefcia, Mega, kkisia, BISCA, Zofia8, gretka, malgos741, Mala79, Elfik, caffe, kapturnica, Magdala, gosia7122, beates, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mega wrote:Bosze to ja nawet sie nie przyznaje ile u mnie cukru idzie
Ale jemy tylko masło, żadne margarynystaram sie unikać gotowych produktów, wole domowa pizzę czy zapiekanki, faktycznie dobry jogurt cieżko dostać. Czytamy etykiety, ale niestety nie da sie całkowicie uciec od chemii
Mega a wiesz ze cukier ma negatywny wplyw na nasze jajka
waro ograniczyc, albo zamienicMagdala, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:Bosze to ja nawet sie nie przyznaje ile u mnie cukru idzie
U mnie masło na stole gosci od zawsze. Jakos nigdy nie przekonały mnie argumenty o wyzszosci margaryny.
Nie da się rozsmarować z lodówki to nie trzymac w lodówce. Jełczeje w cieple? To podzirelic na cwiartki t wyciagać po kawałku.
Twaróg kupujemy wiejski, mleko też.
Dziewczyna ma dwie krowy i tyle zamówirń, ze ledwo wyrabiają.
Juz kiedys chyba to pisalam, ze jest druga co ma krów ze 40 i hektolitry mleka ale dla siebie tez kupuje od tej pierwszej...
ComeToMeBaby, kkisia, Margolcia88, Elfik, efcia, Mala79, caffe, megan8, Magdala, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:Wacia, od czego cię noga boli, coś mi umknęło?
Miałam wczoraj zabieg skleroterapii.
Czyli usuwania zylaków. Doktor wstrzyknał mi cos w wielka zyłę w nodze. Ma się zasklepic i tym sposobem zylak zniknie...za pół roku.
Na razie mam piękną uciskową pończoszkę na nodze i zakaz zdejmowania jej do jutra.
Potem będzie wielki siniak.
Lato z bani. Tylko długie spodnie i spódnice.
W sumie i tak takie wkładałam bo się wstydziłam zylaków, trudno.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2015, 08:24
ComeToMeBaby, Krakonka, kkisia, Margolcia88, Elfik, efcia, Mala79, caffe, megan8, Magdala, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
No wczoraj pisałaś, ale nie doniosłaś, że zabieg będzie robiony. Ja też myślałam, że na konsultację idziesz.
To taki płyn /pianka. Mnie to by się przydało na stopach zamknąć. Pewnie od szpilek. Poczekam do po-ciążyno i na razie brak funduszy.
Robiłaś prywatnie czy na NFZ?macduska, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Twaróg kupujemy wiejski, mleko też.
Dziewczyna ma dwie krowy i tyle zamówirń, ze ledwo wyrabiają.
Juz kiedys chyba to pisalam, ze jest druga co ma krów ze 40 i hektolitry mleka ale dla siebie tez kupuje od tej pierwszej...
U nas też problem z mlekiem. Jedna baba sprawdzona z placu i jedna buda. Baba ma w środy i soboty, buda też dwa razy w tygodniu - reszta im idzie na przetwory. Baba jest nawet nie zawsze - mówiła, że często jej nie starcza, bo sąsiedzi wybierają całe mleko zanim wyjedzie na plac. A w budzie połówka kosztuje 3,5zł...
A przecież to i tak nie jest takie superprawdziwe mleko, tylko już zebrane...
Od lat nie piłam prawidziwego od prawdziwej krowy... Nawet jeździłam specjalnie na wczasy agro i nigdzie nie było krowy. Małgosia ma dwa lata i nie widziała krowy żywej... A wielbłąda tak, w zoo. Dziwne czasy.
A cukru przez ostatnie dwa dni zjadłam do wypęku:/ Ze 4 kilo cukierków, wafelki, jakieś stare pierniczki - a ponad 3 tygodnie dietę trzymałamAle nic, wrócę do diety.
kkisia, macduska, Elfik, efcia, caffe, Magdala, iwcia77 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013