35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien doberek w te słoneczna środę
pięknie i ciepło, fajny dzien mógłby być, gdyby nie to, ze trza do pracy isc 
Kkisia kciuki za kurnik, jaka, niech szybko pobiorą, zapłodnić, a jajca niech sie pięknie dzieła, żebyś miała swoje twixy
Bisca
trzymam kciuki za szybki koniec i nowy start 
Wszystkim potrzebującym śle kciuki i całusy
miłego dnia
nick nieaktualny, Simba, efcia, kapturnica, malgos741, caffe, Aasiula, nick nieaktualny, Magdala, ania.g, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
A moja Młoda mimo pięknej pogody jest przeziębiona i zostaje sama w domu dzisiaj, mam nadzieje, ze da sobie radę (tak wiem, nadopiekuncze matki to zuo
)
moremi, efcia, kapturnica, BISCA, caffe, Magdala lubią tę wiadomość
-
DZien dobry z chmur! Siedzimy w samolocie do Oslo. Adas wyglada przez okno i jest zadziwiony.

Milego dnia.
nick nieaktualny, moremi, SolarPolar, efcia, Simba, kapturnica, ComeToMeBaby, BISCA, caffe, Aasiula, nick nieaktualny, gretka, Magdala, Bozia3, ania.g, gosia7122, Mega, Parka, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kkisia, trzymam kciuki
będzie ze 20 dobrych, zobaczysz 
Bisca, niech się tam już ruszy...
Bry
U nas parno, mój mąż chudnie w oczach (obiecałam mu orgie seksualną za 80 kg
to zszedł już z 89 do 83,5), wczoraj storczyki przesadziłam, widzę też już pierwsze poziomki - jeszcze zielone, ale to już niedługo 
nick nieaktualny, nick nieaktualny, efcia, Simba, kapturnica, ComeToMeBaby, malgos741, caffe, Aasiula, nick nieaktualny, gretka, Magdala, Bozia3, ania.g, gosia7122, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyCześć!
Ja w nocy koszmary miałam. Ciągle gdzieś pędziłam i zdążyć nie mogłam, szłam i już mnie nogi nie niosły. I śniło mi się krwawienie.
Ech, kobieta to musi dużo przejść.
moremi, efcia, kapturnica, Aasiula, nick nieaktualny, Magdala, gosia7122, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
To on szczypior jestSolarPolar wrote:A moj ma czas, zero obowiazkow i zapisal sie na silke i z 66 kg przypakowal do 79! Dodatkowo biega i plywa, je, spi i pracuje. Karczycho mu sie zrobilo - nie przyzwyczajona jestem do takiego miesniaka.

Mój na początku ciąży statusiał, to musiałam coś wymyślić
Jak tam laski? Żelazka odpalone na weekend?
https://scontent-ams2-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/549411_899646073407119_2499477330197955558_n.jpg?oh=d9065b83d26e3ed3a07a8796b09286be&oe=560A0CA9
Simba, efcia, kapturnica, ComeToMeBaby, Aasiula, nick nieaktualny, SolarPolar, Niuta, nick nieaktualny, Magdala, Bozia3, megan8 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyDzień dobry. Wszystkie, widzę, w dobrych humorach

Niech takie będą przez cały dzień
A ja nie wiem czy moje plamienie to przypadkiem nie jest już okres. Póki plamienie, mam brać luteinę, ale nie zapytałam lekarza, co zrobić, jak to będzie już krwawienie no i teraz się zamartwiam znowu, co zrobię z tą luteiną jak do wieczora się rozkręci okres
A pogoda cudna
efcia, moremi, Aasiula, nick nieaktualny, Magdala, ania.g, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:
Jak tam laski? Żelazka odpalone na weekend?
https://scontent-ams2-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/549411_899646073407119_2499477330197955558_n.jpg?oh=d9065b83d26e3ed3a07a8796b09286be&oe=560A0CA9
padłam
dokladnie tak sobie nas wyobrażałam
jeszcze tylko lapków brakuje
kapturnica, ComeToMeBaby, moremi, Aasiula, nick nieaktualny, SolarPolar, nick nieaktualny, Magdala, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
-
Kurde a wiecie co ??Ale by były jajca jakby zrobił kiedy własnie taki zlot pls 35 i wspólne prasowanie cała noc
Pamietam jak na szmaterii na interii nasz pokoj NS sie skrzyknął i bylo nas ze 40osob w lokalu , sie działo!!!
efcia, malgos741, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, BISCA, moremi, caffe, nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Magdala, Bozia3, ania.g, Mega lubią tę wiadomość

-
kapturnica wrote:Kurde a wiecie co ??Ale by były jajca jakby zrobił kiedy własnie taki zlot pls 35 i wspólne prasowanie cała noc
Pamietam jak na szmaterii na interii nasz pokoj NS sie skrzyknął i bylo nas ze 40osob w lokalu , sie działo!!!
jestem za - by sie działo
kapturnica, Simba, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Bry dziewczynki

Kisia powodzenia
Roboty dużo, a u mnie pochmurno...Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2015, 08:32
nick nieaktualny, Aasiula, efcia, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
My to byśmy musiały chyba iść do magla... Impreza w maglu, brzmi nader niestandardowokapturnica wrote:Kurde a wiecie co ??Ale by były jajca jakby zrobił kiedy własnie taki zlot pls 35 i wspólne prasowanie cała noc
kapturnica, malgos741, BISCA, moremi, Simba, Aasiula, efcia, nick nieaktualny, Magdala, Mega lubią tę wiadomość
-
Yyyyy ale przeciez to w planach jest jak najbardziej - czekamy tylko az Zarzad Glowny oraz jednostki terenowe urodza/wykarmia/odchowaja.kapturnica wrote:Kurde a wiecie co ??Ale by były jajca jakby zrobił kiedy własnie taki zlot pls 35 i wspólne prasowanie cała noc
Byla mowa o ognisku
kapturnica, BISCA, moremi, nick nieaktualny, Aasiula, efcia, SolarPolar, nick nieaktualny, Magdala, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
-
Oggnisko logistycznie gorzej pewnie ale jakis hotelik , w ktorym sie zatrzymujemy i ogień !!!Simba wrote:Yyyyy ale przeciez to w planach jest jak najbardziej - czekamy tylko az Zarzad Glowny oraz jednostki terenowe urodza/wykarmia/odchowaja.
Byla mowa o ognisku
Aasiula, efcia, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość