X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Mega Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien doberek w te słoneczna środę :) pięknie i ciepło, fajny dzien mógłby być, gdyby nie to, ze trza do pracy isc ;)
    Kkisia kciuki za kurnik, jaka, niech szybko pobiorą, zapłodnić, a jajca niech sie pięknie dzieła, żebyś miała swoje twixy :)
    Bisca <3 trzymam kciuki za szybki koniec i nowy start <3
    Wszystkim potrzebującym śle kciuki i całusy :) miłego dnia

kkisia, Simba, efcia, kapturnica, malgos741, caffe, Aasiula, macduska, Magdala, ania.g, gosia7122 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 07:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moja Młoda mimo pięknej pogody jest przeziębiona i zostaje sama w domu dzisiaj, mam nadzieje, ze da sobie radę (tak wiem, nadopiekuncze matki to zuo ;) )

moremi, efcia, kapturnica, BISCA, caffe, Magdala lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DZien dobry z chmur! Siedzimy w samolocie do Oslo. Adas wyglada przez okno i jest zadziwiony. ;-)
    Milego dnia.

kkisia, moremi, SolarPolar, efcia, Simba, kapturnica, ComeToMeBaby, BISCA, caffe, Aasiula, macduska, gretka, Magdala, Bozia3, ania.g, gosia7122, Mega, Parka, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2015, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to jade :)

Pa

moremi, efcia, Simba, kapturnica, Dziobak, ComeToMeBaby, malgos741, BISCA, caffe, Arwena, Aasiula, macduska, gretka, Magdala, Bozia3, gosia7122, Mega, paszczakin, peppapig, Reni lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kkisia, trzymam kciuki :-) będzie ze 20 dobrych, zobaczysz ;-)

Bisca, niech się tam już ruszy...

Bry :-)
    U nas parno, mój mąż chudnie w oczach (obiecałam mu orgie seksualną za 80 kg ;-) to zszedł już z 89 do 83,5), wczoraj storczyki przesadziłam, widzę też już pierwsze poziomki - jeszcze zielone, ale to już niedługo :-)

dorbie, kkisia, efcia, Simba, kapturnica, ComeToMeBaby, malgos741, caffe, Aasiula, macduska, gretka, Magdala, Bozia3, ania.g, gosia7122, Mega, peppapig lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2015, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć!
    Ja w nocy koszmary miałam. Ciągle gdzieś pędziłam i zdążyć nie mogłam, szłam i już mnie nogi nie niosły. I śniło mi się krwawienie.
    Ech, kobieta to musi dużo przejść.

moremi, efcia, kapturnica, Aasiula, kkisia, Magdala, gosia7122, Mega, peppapig lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2016, 16:16

• moremi Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    A moj ma czas, zero obowiazkow i zapisal sie na silke i z 66 kg przypakowal do 79! Dodatkowo biega i plywa, je, spi i pracuje. Karczycho mu sie zrobilo - nie przyzwyczajona jestem do takiego miesniaka.
    To on szczypior jest :-)
    Mój na początku ciąży statusiał, to musiałam coś wymyślić :-)

Jak tam laski? Żelazka odpalone na weekend?
    https://scontent-ams2-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/549411_899646073407119_2499477330197955558_n.jpg?oh=d9065b83d26e3ed3a07a8796b09286be&oe=560A0CA9

Simba, efcia, kapturnica, ComeToMeBaby, Aasiula, macduska, SolarPolar, Niuta, kkisia, Magdala, Bozia3, megan8 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • efcia Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :-)
    u nas też lato, 20stopni w cieniu o 8 rano :D

milego dnia :-)

moremi, BISCA, Aasiula, kkisia, Magdala, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2015, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry. Wszystkie, widzę, w dobrych humorach :)
    Niech takie będą przez cały dzień :)

A ja nie wiem czy moje plamienie to przypadkiem nie jest już okres. Póki plamienie, mam brać luteinę, ale nie zapytałam lekarza, co zrobić, jak to będzie już krwawienie no i teraz się zamartwiam znowu, co zrobię z tą luteiną jak do wieczora się rozkręci okres :(

A pogoda cudna :)

efcia, moremi, Aasiula, kkisia, Magdala, ania.g, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość

• efcia Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś

padłam :D
    dokladnie tak sobie nas wyobrażałam :D jeszcze tylko lapków brakuje ;-)

kapturnica, ComeToMeBaby, moremi, Aasiula, macduska, SolarPolar, kkisia, Magdala, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Laski :)
    Kkisia - Ty juz wiesz co :)

Milego dnia!

efcia, kapturnica, Aasiula, kkisia, Magdala, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde a wiecie co ??Ale by były jajca jakby zrobił kiedy własnie taki zlot pls 35 i wspólne prasowanie cała noc XD Pamietam jak na szmaterii na interii nasz pokoj NS sie skrzyknął i bylo nas ze 40osob w lokalu , sie działo!!!

efcia, malgos741, Margolcia88, ComeToMeBaby, BISCA, moremi, caffe, Arwena, Aasiula, macduska, kkisia, Magdala, Bozia3, ania.g, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • efcia Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Kurde a wiecie co ??Ale by były jajca jakby zrobił kiedy własnie taki zlot pls 35 i wspólne prasowanie cała noc XD Pamietam jak na szmaterii na interii nasz pokoj NS sie skrzyknął i bylo nas ze 40osob w lokalu , sie działo!!!

jestem za - by sie działo ;-)

kapturnica, Simba, Aasiula, macduska, kkisia lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry dziewczynki ;)
    Kisia powodzenia :)

Roboty dużo, a u mnie pochmurno...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2015, 08:32

Margolcia88, Aasiula, efcia, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kkisia, kciuki! :-D

Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    My to byśmy musiały chyba iść do magla... Impreza w maglu, brzmi nader niestandardowo ;-)

kapturnica, malgos741, BISCA, moremi, Simba, Aasiula, efcia, kkisia, Magdala, Mega lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze 120strn i peknie tysiak! =D

Simba, dorbie, Aasiula, macduska, efcia, kkisia, Magdala lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Yyyyy ale przeciez to w planach jest jak najbardziej - czekamy tylko az Zarzad Glowny oraz jednostki terenowe urodza/wykarmia/odchowaja.
    Byla mowa o ognisku :)

kapturnica, BISCA, moremi, dorbie, Aasiula, efcia, SolarPolar, kkisia, Magdala, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Yyyyy ale przeciez to w planach jest jak najbardziej - czekamy tylko az Zarzad Glowny oraz jednostki terenowe urodza/wykarmia/odchowaja.
    Byla mowa o ognisku :)
    Oggnisko logistycznie gorzej pewnie ale jakis hotelik , w ktorym sie zatrzymujemy i ogień !!!

Aasiula, efcia, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 9674 9675 9676 9677 9678 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ