35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien doberek w te słoneczna środę
pięknie i ciepło, fajny dzien mógłby być, gdyby nie to, ze trza do pracy isc
Kkisia kciuki za kurnik, jaka, niech szybko pobiorą, zapłodnić, a jajca niech sie pięknie dzieła, żebyś miała swoje twixy
Biscatrzymam kciuki za szybki koniec i nowy start
Wszystkim potrzebującym śle kciuki i całusymiłego dnia
kkisia, Simba, efcia, kapturnica, malgos741, caffe, Aasiula, macduska, Magdala, ania.g, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
A moja Młoda mimo pięknej pogody jest przeziębiona i zostaje sama w domu dzisiaj, mam nadzieje, ze da sobie radę (tak wiem, nadopiekuncze matki to zuo
)
moremi, efcia, kapturnica, BISCA, caffe, Magdala lubią tę wiadomość
-
DZien dobry z chmur! Siedzimy w samolocie do Oslo. Adas wyglada przez okno i jest zadziwiony.
Milego dnia.kkisia, moremi, SolarPolar, efcia, Simba, kapturnica, ComeToMeBaby, BISCA, caffe, Aasiula, macduska, gretka, Magdala, Bozia3, ania.g, gosia7122, Mega, Parka, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kkisia, trzymam kciuki
będzie ze 20 dobrych, zobaczysz
Bisca, niech się tam już ruszy...
Bry
U nas parno, mój mąż chudnie w oczach (obiecałam mu orgie seksualną za 80 kgto zszedł już z 89 do 83,5), wczoraj storczyki przesadziłam, widzę też już pierwsze poziomki - jeszcze zielone, ale to już niedługo
dorbie, kkisia, efcia, Simba, kapturnica, ComeToMeBaby, malgos741, caffe, Aasiula, macduska, gretka, Magdala, Bozia3, ania.g, gosia7122, Mega, peppapig lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyCześć!
Ja w nocy koszmary miałam. Ciągle gdzieś pędziłam i zdążyć nie mogłam, szłam i już mnie nogi nie niosły. I śniło mi się krwawienie.
Ech, kobieta to musi dużo przejść.moremi, efcia, kapturnica, Aasiula, kkisia, Magdala, gosia7122, Mega, peppapig lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:A moj ma czas, zero obowiazkow i zapisal sie na silke i z 66 kg przypakowal do 79! Dodatkowo biega i plywa, je, spi i pracuje. Karczycho mu sie zrobilo - nie przyzwyczajona jestem do takiego miesniaka.
Mój na początku ciąży statusiał, to musiałam coś wymyślić
Jak tam laski? Żelazka odpalone na weekend?
https://scontent-ams2-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/549411_899646073407119_2499477330197955558_n.jpg?oh=d9065b83d26e3ed3a07a8796b09286be&oe=560A0CA9Simba, efcia, kapturnica, ComeToMeBaby, Aasiula, macduska, SolarPolar, Niuta, kkisia, Magdala, Bozia3, megan8 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyDzień dobry. Wszystkie, widzę, w dobrych humorach
Niech takie będą przez cały dzień
A ja nie wiem czy moje plamienie to przypadkiem nie jest już okres. Póki plamienie, mam brać luteinę, ale nie zapytałam lekarza, co zrobić, jak to będzie już krwawienie no i teraz się zamartwiam znowu, co zrobię z tą luteiną jak do wieczora się rozkręci okres
A pogoda cudnaefcia, moremi, Aasiula, kkisia, Magdala, ania.g, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:
Jak tam laski? Żelazka odpalone na weekend?
https://scontent-ams2-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/549411_899646073407119_2499477330197955558_n.jpg?oh=d9065b83d26e3ed3a07a8796b09286be&oe=560A0CA9
padłam
dokladnie tak sobie nas wyobrażałamjeszcze tylko lapków brakuje
kapturnica, ComeToMeBaby, moremi, Aasiula, macduska, SolarPolar, kkisia, Magdala, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
-
Kurde a wiecie co ??Ale by były jajca jakby zrobił kiedy własnie taki zlot pls 35 i wspólne prasowanie cała noc
Pamietam jak na szmaterii na interii nasz pokoj NS sie skrzyknął i bylo nas ze 40osob w lokalu , sie działo!!!
efcia, malgos741, Margolcia88, ComeToMeBaby, BISCA, moremi, caffe, Arwena, Aasiula, macduska, kkisia, Magdala, Bozia3, ania.g, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Kurde a wiecie co ??Ale by były jajca jakby zrobił kiedy własnie taki zlot pls 35 i wspólne prasowanie cała noc
Pamietam jak na szmaterii na interii nasz pokoj NS sie skrzyknął i bylo nas ze 40osob w lokalu , sie działo!!!
jestem za - by sie działo
kapturnica, Simba, Aasiula, macduska, kkisia lubią tę wiadomość
-
Bry dziewczynki
Kisia powodzenia
Roboty dużo, a u mnie pochmurno...Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2015, 08:32
Margolcia88, Aasiula, efcia, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
kapturnica wrote:Kurde a wiecie co ??Ale by były jajca jakby zrobił kiedy własnie taki zlot pls 35 i wspólne prasowanie cała noc
kapturnica, malgos741, BISCA, moremi, Simba, Aasiula, efcia, kkisia, Magdala, Mega lubią tę wiadomość
-
Byla mowa o ogniskukapturnica, BISCA, moremi, dorbie, Aasiula, efcia, SolarPolar, kkisia, Magdala, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Yyyyy ale przeciez to w planach jest jak najbardziej - czekamy tylko az Zarzad Glowny oraz jednostki terenowe urodza/wykarmia/odchowaja.
Byla mowa o ogniskuAasiula, efcia, kkisia, Mega lubią tę wiadomość