35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak się zaczyna krwawienie, to odstawiasz. Póki jest plamienie łykasz jak młody pelikan.Margolcia88 wrote:Dzień dobry. Wszystkie, widzę, w dobrych humorach

Niech takie będą przez cały dzień
A ja nie wiem czy moje plamienie to przypadkiem nie jest już okres. Póki plamienie, mam brać luteinę, ale nie zapytałam lekarza, co zrobić, jak to będzie już krwawienie no i teraz się zamartwiam znowu, co zrobię z tą luteiną jak do wieczora się rozkręci okres
A pogoda cudna
Simba, Aasiula, Margolcia88, BISCA, kkisia, Magdala lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Moze da sie to jakos polaczyc. Hotel + ogniskokapturnica wrote:Oggnisko logistycznie gorzej pewnie ale jakis hotelik , w ktorym sie zatrzymujemy i ogień !!!
Ale dobrze rozumiem, ze dzieciarnia z ojcami zostaje? Chyba ze se kilka nianiek wezmiemy
kapturnica, malgos741, Aasiula, caffe, macduska, efcia, moremi, BISCA, kkisia, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
EE bez dzieciOOOFFF Jak prasowac z nimi ??ZostajOM w domach a matki ida w tango!!Simba wrote:Moze da sie to jakos polaczyc. Hotel + ognisko
Ale dobrze rozumiem, ze dzieciarnia z ojcami zostaje? Chyba ze se kilka nianiek wezmiemy
Simba, Aasiula, efcia, moremi, kkisia, Magdala lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Krycha, ale powiedz - on sobie tak wrocil pokrecil sie i wyszedl? I nie spytal czy z nim pojdziesz?stara.krycha wrote:No czesc. Wqrwiona dalej jestem. Wiec wymyslilam, ze dzis nie gotuje. Ide na kebaba. Tzn. tak powiem chlopu, a pojde do kolezanki. Moze nawet na noc.
A wrocil na noc chociaz?
Aasiula, stara.krycha, ComeToMeBaby, efcia, moremi, BISCA, caffe, kkisia lubią tę wiadomość
-
Ale wiesz ze zaciazone i rozpakowane maja zakaz udzielania sie na 10000?kapturnica wrote:No wiem ale chodziło mi ze okrąglak bedzie, czyli kolejny tysiak

Chyba ze takie paszczaki starajace sie od nowa.
kapturnica, dorbie, moremi, efcia, BISCA, caffe, gretka, kkisia, Mega, paszczakin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPoszlam za nim. Kebaba wpierdalal i mial glupia mine. I wlasnie o to caly szum, ze nie spytal tylko tak ot polazl. No to ja pojde dzis.Simba wrote:Krycha, ale powiedz - on sobie tak wrocil pokrecil sie i wyszedl? I nie spytal czy z nim pojdziesz?
A wrocil na noc chociaz?
dorbie, moremi, efcia, BISCA, caffe, kkisia, Bozia3, ania.g, Dziobak, Mega lubią tę wiadomość