35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Margolcia88 wrote:Dzień dobry. Wszystkie, widzę, w dobrych humorach
Niech takie będą przez cały dzień
A ja nie wiem czy moje plamienie to przypadkiem nie jest już okres. Póki plamienie, mam brać luteinę, ale nie zapytałam lekarza, co zrobić, jak to będzie już krwawienie no i teraz się zamartwiam znowu, co zrobię z tą luteiną jak do wieczora się rozkręci okres
A pogoda cudna
Simba, Aasiula, Margolcia88, BISCA, kkisia, Magdala lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
kapturnica wrote:Oggnisko logistycznie gorzej pewnie ale jakis hotelik , w ktorym sie zatrzymujemy i ogień !!!
Ale dobrze rozumiem, ze dzieciarnia z ojcami zostaje? Chyba ze se kilka nianiek wezmiemykapturnica, malgos741, Aasiula, caffe, macduska, efcia, moremi, BISCA, kkisia, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Moze da sie to jakos polaczyc. Hotel + ognisko
Ale dobrze rozumiem, ze dzieciarnia z ojcami zostaje? Chyba ze se kilka nianiek wezmiemySimba, Aasiula, efcia, moremi, kkisia, Magdala lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
stara.krycha wrote:No czesc. Wqrwiona dalej jestem. Wiec wymyslilam, ze dzis nie gotuje. Ide na kebaba. Tzn. tak powiem chlopu, a pojde do kolezanki. Moze nawet na noc.
A wrocil na noc chociaz?Aasiula, stara.krycha, ComeToMeBaby, efcia, moremi, BISCA, caffe, kkisia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:No wiem ale chodziło mi ze okrąglak bedzie, czyli kolejny tysiak
Chyba ze takie paszczaki starajace sie od nowa.kapturnica, dorbie, moremi, efcia, BISCA, caffe, gretka, kkisia, Mega, paszczakin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Krycha, ale powiedz - on sobie tak wrocil pokrecil sie i wyszedl? I nie spytal czy z nim pojdziesz?
A wrocil na noc chociaz?dorbie, moremi, efcia, BISCA, caffe, kkisia, Bozia3, ania.g, Dziobak, Mega lubią tę wiadomość