35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witajcie babeczki przed długim weekendem!!!!!!!!!!
Jak ja się cieszę, że będzie piękna pogoda!!!!!!!!!
Będę leżeć na leżaku, czytać książkę, pić kawkę mrożoną z TM!!!!!!!!!!!!!
Ogólnie rzecz biorąc - będę się opierdalać!!!!!!!!
Trochę dziwna sprawa z moim wykresem - tempka podskoczyła, a plamiętak jeszcze nie było...
macduska, efcia, dorbie, moremi, Simba, caffe, SolarPolar, gretka, kkisia, Magdala, ania.g, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWpadlam na chwilkę.
Kapta no trudno- producent insuliny na Tobie zarobi.
Dorbie- sen mara itd.
Krycha- a idź na ten kebab! A na drugi dzien jeszcze kwiaty sobie przyslij!
Kkisia- powodzenia Kwoko!
Bisca- spadku bety - kurcze jak to brzmi na tym forum- jak herezja....
Co do imprezy 35+ jestem za, bardzo za!!!!!
Miłego piatku! Co ja mówię...środy!
efcia, dorbie, moremi, Simba, BISCA, caffe, stara.krycha, gretka, kkisia, kapturnica, Magdala, Bozia3, ania.g, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Margolcia, a Ty robiłaś test? Znaczy sikałaś już? Albo na krew jedziesz?
Nie, no to samo mi zlecił lekarz, ale go uświadomiłam, że my w tym miesiącu się w ogóle nie staraliśmy, bo laparo - histero była. I przez tydzień potem brałam antybiotyk i taki żel dopochwowy przy którym się nie wpsółżyje, a to były płodne dni. Zresztą ten lekarz, który robił zabieg,mówił, żeby dać odpocząć w tym miesiącu ogranizmowi
efcia, dorbie, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLuna76 wrote:Witajcie babeczki przed długim weekendem!!!!!!!!!!
Jak ja się cieszę, że będzie piękna pogoda!!!!!!!!!
Będę leżeć na leżaku, czytać książkę, pić kawkę mrożoną z TM!!!!!!!!!!!!!
Ogólnie rzecz biorąc - będę się opierdalać!!!!!!!!
Trochę dziwna sprawa z moim wykresem - tempka podskoczyła, a plamiętak jeszcze nie było...
Siknij może dla pewnosci?efcia, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Simba wrote:Ale wiesz ze zaciazone i rozpakowane maja zakaz udzielania sie na 10000?
Chyba ze takie paszczaki starajace sie od nowa.Simba, kkisia, kapturnica, Bozia3, ania.g, Mega, paszczakin lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Luna76 wrote:Trochę dziwna sprawa z moim wykresem - tempka podskoczyła, a plamię
tak jeszcze nie było...
jak temperatura się utrzyma, to przygotuj test na jutro
Simba, BISCA, efcia, kkisia, Magdala, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Margolcia88 wrote:Dzięki. No tylko ja m am jakieś trudności z określeniem czy to jeszcze plamienie czy nie
Simba, BISCA, Margolcia88, efcia, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyMargolcia88 wrote:Dzięki. No tylko ja m am jakieś trudności z określeniem czy to jeszcze plamienie czy nie
moremi, Margolcia88, efcia, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Krycha, chciałam napisać, że z wściekłych jaj wychodzą ciąże, ale Ty na antykach
Ale Wacia dobrze pisze - idź na kebaba i sobie kwiaty przyślij
Dlaczego mnie tak sutki bolą? Już nie bolały przecież.Simba, stara.krycha, efcia, kkisia, kapturnica, Magdala, macduska lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Krycha, chciałam napisać, że z wściekłych jaj wychodzą ciąże, ale Ty na antykach
Dlaczego mnie tak sutki bolą? Już nie bolały przecież.
To na ten dziki seks
Simba, ComeToMeBaby, efcia, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
Zofia8
-
moremi wrote:Krycha, chciałam napisać, że z wściekłych jaj wychodzą ciąże, ale Ty na antykach
Dlaczego mnie tak sutki bolą? Już nie bolały przecież.
Mnie z perspektywy czasu troche szkoda ze nie udalo mi sie ich jakos bardziej tresciwie pokarmic. Szczegolnie ze jak ich teraz trzymam na rekach, to czasem maja taki odruch, ze glowe odwracaja i zaczynaja mi ssac....biceps
Moje ssaki.
Boze ale dzisiaj za nimi tesknie. Ciesze sie ze jest skype i ze w kazdej chwili w ciagu dnia moge zadzwonic i ich zobaczycWiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2015, 09:45
moremi, ComeToMeBaby, BISCA, dorbie, efcia, kkisia, kapturnica, Bozia3, macduska, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny