35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
stara.krycha wrote:Zemsty chyba nie bedzie, bo po wstaniu z lozka czekal z czerwona bluzeczka. No glodny bylem, a Ty sie kapalas. No ok. Kupuje to
Simba, Zofia8, efcia, kkisia, Bozia3 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
stara.krycha wrote:Zemsty chyba nie bedzie, bo po wstaniu z lozka czekal z czerwona bluzeczka. No glodny bylem, a Ty sie kapalas. No ok. Kupuje to
Oprocz urlopow w cieplych krajach, kiedy rano swietnie mi wszelkie musujace dobrze wchodzastara.krycha, BISCA, SolarPolar, efcia, caffe, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jak się ślinię...
https://www.youtube.com/watch?v=C4fbOGxiFDc
a moich truskawek jeszcze nie widać. Dopiero krzaczki się rozrastają.Simba, efcia, kkisia, kapturnica lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
ComeToMeBaby wrote:Morka... To podziałało na moją wyobraźnię i ślinianki. Mam ochotę dokończyć czekoladowego królika przez ciebie. Oooo nie!
ComeToMeBaby, Simba, efcia, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
No tak mi się nie chce, ale odpalę skalpela.
No jak już napisałam to odpalę.
Przecież nie mogę napisać, że odpalę i nie odpalić.
Czy mogę?...
Eee, lepiej odpalę. Tylko się zbioręefcia, BISCA, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:No tak mi się nie chce, ale odpalę skalpela.
No jak już napisałam to odpalę.
Przecież nie mogę napisać, że odpalę i nie odpalić.
Czy mogę?...
Eee, lepiej odpalę. Tylko się zbiorę
dawaj dawaj - za mnie też możesz
ja od czwartku jeszcze nie ćwiczylam bo weekend imprezkowy był , a po nim mialam takie zakwasy ze szok - zwłaszcza po jeździe konno, mam wrażenie ze chodze okrakiemWiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2015, 10:43
BISCA, ComeToMeBaby, kkisia, dorbie, Mega lubią tę wiadomość
-
Puściłam rano małego na podłogę i mi się oko przymknęło. Wyciągnął tak z 3/4 paczki chusteczek nawilżonych i umył podłogę, a część z nich porozwieszał na huśtawce zeby przeschły...BISCA, Simba, efcia, stara.krycha, Arwena, anna maria, kkisia, ComeToMeBaby, kapturnica, Zofia8, Magdala, moremi, Iwone, Bozia3, beates, macduska, ania.g, Dziobak, Mega, gosia7122, malgos741, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZyje
Jestem juz w domu i wcinam sniadanie
Pobrali 13 komorek tyle bylo ok
teraz czekam na telefon od embriologa i info kiedy transfer
Ide nadrabiaccaffe, BISCA, Simba, efcia, stara.krycha, Arwena, anna maria, Elfik, dorbie, ComeToMeBaby, kapturnica, Zofia8, Magdala, moremi, Iwone, Margolcia88, Bozia3, beates, macduska, ania.g, gretka, Dziobak, Mega, gosia7122, malgos741, Parka, paszczakin lubią tę wiadomość
-
A teraz współpracuje z kotem przy otwieraniu drzwi balkonowych, bo oboje chcą wyjść na taras. Już im się raz udało... Na razie wyszedł tylko kot, mały się zastanawiał i nie zdążył...
BISCA, efcia, stara.krycha, anna maria, dorbie, ComeToMeBaby, kkisia, Magdala, moremi, Iwone, Bozia3, macduska, ania.g, Mega lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Puściłam rano małego na podłogę i mi się oko przymknęło. Wyciągnął tak z 3/4 paczki chusteczek nawilżonych i umył podłogę, a część z nich porozwieszał na huśtawce zeby przeschły...
BISCA, caffe, stara.krycha, anna maria, kkisia, efcia, Mega lubią tę wiadomość