35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:33stopnie na samochodzie , jprdole jakby nie klima czlowieki by sie pousmażały w puszkach. Zrobilam zakupy , zakupiłam piekna łubianke truskaw i bedzie wyżera na 102!! Juz mi sie mlody w brzuholu cieszy na sama mysl jak sie obzeral bedzie
A takz ciekawości po ile u Was macie truskawki ?? .Ja dzis za lubiane tak 2kg z hakiem zapłaciłam dyche..Mysle ,ze fajna cena
A juterro robieM z synem grilasa kiełbacha jest , młode ziemniaczki sa to bedziem swietowac !! No chyba ,.ze znow burze przegonia
ale truskawki to chyba niewskazane dla Ciebie
Zofia8
-
moremi wrote:Jak się ślinię...
https://www.youtube.com/watch?v=C4fbOGxiFDc
a moich truskawek jeszcze nie widać. Dopiero krzaczki się rozrastają.
Truskawki to chyba na przyszly rok beda? Czy jakies super spidy?efcia, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny
-
Cześć
Kkisia super ze tak dobrze poszłoteraz zeby i reszta poszła gładko
Kapta u nas truskawy po 7zl/kg wiec drożej
Nie wiem co jeszcze miałam nspisac...
Mam ostatnio zły nastrój, od wczoraj mnie dręczy myśl ze cos jest nie takniech juz wreszcie te ruchy porządne sie pojawia to będę spokojniejsza. Do tego z moim juz drugi dzien drę koty...wkurwia mnie jak nie wiem
efcia, kkisia, kapturnica, caffe, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zofia8 wrote:Zadna ze mnie dietetyczka
http://zdrowie.dziennik.pl/cukrzyca/artykuly/343589,truskawka-dobra-na-cukrzyce.html
Kapto na zdowienie strasz więcej
stara.krycha, Zofia8, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Natka_79 wrote:Cześć
Kkisia super ze tak dobrze poszłoteraz zeby i reszta poszła gładko
Kapta u nas truskawy po 7zl/kg wiec drożej
Nie wiem co jeszcze miałam nspisac...
Mam ostatnio zły nastrój, od wczoraj mnie dręczy myśl ze cos jest nie takniech juz wreszcie te ruchy porządne sie pojawia to będę spokojniejsza. Do tego z moim juz drugi dzien drę koty...wkurwia mnie jak nie wiem
A ruchów cały czas nie czuję. Za to jelita się ruszająBISCA, efcia, Zofia8, kkisia, kapturnica, beates, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
moremi wrote:U Ciebie zaraz będą. A takie niepokoje są co jakiś czas. Mnie dopadło jak mi cycki oklapły, ale dzisiaj faktycznie wyglądają jakby mi mleczarnia miała ruszyć lada chwila. Masakra.
A ruchów cały czas nie czuję. Za to jelita się ruszają
U Ciebie to przez te lozysko przodujace nie czujesz ruchow, tak? Czy cos pokrecilam.
I jak cycki oklaply? Juz?
Ale wroca?Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Magdala wrote:U Ciebie to przez te lozysko przodujace nie czujesz ruchow, tak? Czy cos pokrecilam.
I jak cycki oklaply? Juz?
Ale wroca?
Nie przodujące, a położone na przedniej ścianie. Przodujące to niebezpieczeństwo dla dziecka i matki, to ja dziękuję. No właśnie oklapły i znowu wróciły ze zdwojoną siłą.efcia, kapturnica, iwcia77, dorbie, BISCA, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!