35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:To nie zerkaj.Ja tak czasem wrzesniowki podczytuje i nie raz nie dwa mnie ruszylo..
Natka na ktorej scianie masz lozysko ???kapturnica, efcia, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:taaaa... od 13 tygodnia, a teraz tak kopią, że im się brzuchy ruszają. wierzysz w to? ja tak z przymrużeniem oka to traktuję
a brzuch się zmienia, apetyt też. Kiedy masz wizytę?wizyta dopiero za dluuugie 3 tyg. W poprzedniej ciazy poczułam małą w 17tc, potem długo nic i więcej sie nie doczekałam...
kapturnica, moremi lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Masz złe info Zosia .Truskawki maja niski indeks IG 40 czyli znajduje sie w grupie produktów jak najbardziej wskazanych
I juz przeze mnie przetestowane sa .Po pol kg truskawek po godzinie zaledwie cukier 87
Wiem. Przeciez napisalam " Na zdrowie "
Zofia8
-
Natka_79 wrote:Podobno na dnie macicy. Czasem czuje dziwne smyrnięcia ale czy to ruchy to do końca nie jestem pewna.
Natka_79, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:kisia miala transfer??? - juz mam zaczac kciukac?
Ale Ci ten Ivo rosnie..Nie na darmoo mowia ,ze mieszanka krwi włoskiej i polskiej daje efektyw postaci przystojniakow!!iwcia77, efcia, BISCA, kkisia, dorbie, moremi lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Dzis pobrali jej jajucha wiec sex na szkielku w trakcie
Ale Ci ten Ivo rosnie..Nie na darmoo mowia ,ze mieszanka krwi włoskiej i polskiej daje efektyw postaci przystojniakow!!
..no martwie sie ze ta jego niewatpliwa uroda pojdzie na marne , bo dziewczynki sie nie rodzabedzie problem z narzyczona
kapturnica, efcia, caffe, kkisia, moremi, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:o wow! no to &
..no martwie sie ze ta jego niewatpliwa uroda pojdzie na marne , bo dziewczynki sie nie rodzabedzie problem z narzyczona
EE wiesz jak mowia ,ze chlop za plugiem chodzi a wtedy sie jego zona rodzi
efcia, iwcia77, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Efcia, chyba będę robiła Twoje bułki.... w każdym razie składniki już mam.
Rozumiem, że masło musi być schłodzone?
Niestety mąkę mam typ 480, ale dobrą. Spieprzę te bułki przez to?
masło sie daje rozpuszczone lekko ciepłe
a mąka bardzo dobracaffe, macduska lubią tę wiadomość