X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2015, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Doczytałam, ale pewnie te 4 op to pewnie na 100% dostałaś jak wymienialas

Tak 100 % dzisiaj
    ale to i tak prawie 500 zl w kieszeni

dorbie, BISCA lubią tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Tfu, tfu! Wypluń to!!!
    Nie przodujące, a położone na przedniej ścianie. Przodujące to niebezpieczeństwo dla dziecka i matki, to ja dziękuję. No właśnie oklapły i znowu wróciły ze zdwojoną siłą.

Tfu tfu. Oczywiscie, ze pluje.
    Zapamietam.

Mea kulpa.

Dobrze,ze cycki sie rozkrecaja. :-)

moremi, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kisia, teraz juz na serio zaciskam. Niech sie dobrze dziela. Na razie skupmy sie na tym. Potem bedziemy zaciskac za wgryzanie. Niech moc bedzie z wami.

kkisia, BISCA lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2015, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    Ale nigdy nie smakuja tak jak w Polsce :-(

Najlepsze jadlam w Egipcie ( po arabsku truskawki to faraola )

moremi, Magdala, Simba lubią tę wiadomość

• Natka_79 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    U Ciebie zaraz będą. A takie niepokoje są co jakiś czas. Mnie dopadło jak mi cycki oklapły, ale dzisiaj faktycznie wyglądają jakby mi mleczarnia miała ruszyć lada chwila. Masakra.
    A ruchów cały czas nie czuję. Za to jelita się ruszają ;-)
    Staram sie myślec racjonalnie ale emocje szaleja. Przecież nic sie nie dzieje niepokojącego choc wkręcam sobie ze brzuch mi zmalał :/ chyba dam sobie spokoj z listopadowkami, zerkam tam a tam wszystkie czuja ruchy :/

kapturnica, moremi, dorbie, efcia, caffe, kkisia, Simba, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    ale truskawki to chyba niewskazane dla Ciebie :-(
    Masz złe info Zosia .Truskawki maja niski indeks IG 40 czyli znajduje sie w grupie produktów jak najbardziej wskazanych 8)
    I juz przeze mnie przetestowane sa .Po pol kg truskawek po godzinie zaledwie cukier 87 =D

moremi, dorbie, efcia, caffe, kkisia, megan8 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    Staram sie myślec racjonalnie ale emocje szaleja. Przecież nic sie nie dzieje niepokojącego choc wkręcam sobie ze brzuch mi zmalał :/ chyba dam sobie spokoj z listopadowkami, zerkam tam a tam wszystkie czuja ruchy :/
    To nie zerkaj.Ja tak czasem wrzesniowki podczytuje i nie raz nie dwa mnie ruszylo..
    Natka na ktorej scianie masz lozysko ???

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2015, 13:40

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    Zadna ze mnie dietetyczka :-)

http://zdrowie.dziennik.pl/cukrzyca/artykuly/343589,truskawka-dobra-na-cukrzyce.html

Kapto na zdowie :-)
    Skomentowalam wczesniej niz to dodałas..Jak widzisz wskazane sa jak najbardziej..W koncu technik technologi zywienia ze mnie to cos ze szkoly w glowie zostalo 8)

efcia, moremi, dorbie, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Tfu, tfu! Wypluń to!!!
    Nie przodujące, a położone na przedniej ścianie. Przodujące to niebezpieczeństwo dla dziecka i matki, to ja dziękuję. No właśnie oklapły i znowu wróciły ze zdwojoną siłą.
    Morek nie chce nic mowic ale mnietak wlasnie kolo 18zaczely nawalac i sie okazalo ze siara sie pojawila w cycach..Moze i u Ciebie cos sie tam tworzy przez to bola 8)

moremi, dorbie, efcia, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    taaaa... od 13 tygodnia, a teraz tak kopią, że im się brzuchy ruszają. wierzysz w to? ja tak z przymrużeniem oka to traktuję :)
    a brzuch się zmienia, apetyt też. Kiedy masz wizytę?

kapturnica, Magdala, efcia, dorbie, Natka_79, kkisia lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    A co do ruchow nie wierz za bardzo w to co pisza.Jedna laska w 1szej ciazy przy wadze 115 kg i wzroscie cos 165 z hakiem stwierdzila ,ze cuzje ruchy od 15tyg..Wiec wiesz.Czula se dżelita a nie ruchy..Ja pierwsze wyrazniejsze zaczelam czuc poczatkiem kwietnia jakos 16tyg i 5dni..Takze easy men na dniach poczujesz..A u mnie najlepiej bylo czuc nie na wznak ale na lewym boku z podkurczonymi nogami .Wteyd mozna bylo wyczuc ze mlodziezy sie mietoli..

moremi, Magdala, efcia, dorbie, kkisia, Mega, Simba, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Morek nie chce nic mowic ale mnietak wlasnie kolo 18zaczely nawalac i sie okazalo ze siara sie pojawila w cycach..Moze i u Ciebie cos sie tam tworzy przez to bola 8)
    Tfu!!!

efcia, Simba lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Tfu!!!
    No co plujesz??Przeciez Toto musi miec co jesc!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2015, 13:33

efcia, dorbie, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    No co plujesz??Przeciez Toto musi miec co jesc!!!
    Ale to jest za wcześnie!

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melduje sie w upalny dzionek...jutro zamierzam caly dzien byc na basenie, bo nie idzie wyrobic :( tylko musze ivo kupic jakies pielucho-gatki specjalne na basen :)

bedzie o ivutkowej kupie, wiec kto nie chce niech nie czyta...spostrzezenia neomatki :)

ivo zaczal robic kupe raz na 3 dni ale za to jak sie zesra to z pieluchy az po grzywke :-O i teraz nie ma ona wygladu ani konsystencji jak niedorobiona jajowka tylko zamienila sie w brazowa homogeniczna musztarde...czy to jest prawidlowosc ???? :-O

no ostatnio widzielismy fajne mieszkanko, cena ok, tylko alojz smeci ze troszke poza miastem , ze nuda zawiewa..no taka sypialnia...ale jak spuszcza z ceny to chyba sie zdecydujemy..poki co nadal szukamy i ogladamy

kapturnica, Magdala, efcia, caffe, kkisia, moremi, Bozia3, macduska, ania.g, Mega, gosia7122, malgos741, Simba, megan8 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    taaaa... od 13 tygodnia, a teraz tak kopią, że im się brzuchy ruszają. wierzysz w to? ja tak z przymrużeniem oka to traktuję :)
    a brzuch się zmienia, apetyt też. Kiedy masz wizytę?
    Gdzie kopia ??Teraz niektore pisza ,ze dzieci sie im tak wypychaja ,ze przy wadze maluch 500 , 700gram niektore juz widza raczki i nozki jak wypychaja. Ja tam czkeam kiedy ktoras napisze ,ze przez skore policzyła paluszki u dłoni XD
    Natka to takie pierdolenie i smeiszna licytacja , ktora co..I odbywa sie na kazdym watku .

Magdala, efcia, dorbie, Natka_79, kkisia, moremi, ania.g, Simba lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzis zawoze psa do weta na szczepienie przeciwko wsciekliznie

wczoraj w itali bylo swieto republiki , wiec wolne od pracy. szkola polsko-wloska w padwie zorganizowala w parku grilla i potancowke z zabawami dla dzieci z okazji dnia dziecka :) fajnie bylo :D

Bisca- sle tulaska <3- kiedy teraz znowu podchodzicie ? bo przeczytalam, ze tym razem sie nie udalo ale ze macie mrozaki ...

nie nadrobie ostatnich dni, moze jakies streszczenie?

Sabcia juz jest?

jak sie maja nasze ciaze forumowe? rosniecie? foty z usg ? brzuchow?

efcia, caffe, kkisia, moremi, Mega, Simba lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Nie broi tylko odkrywa ;)
    Ja to się cieszę, że prasować nie zaczął ;)

iwcia77, efcia, kkisia, stara.krycha, moremi, Bozia3, Mega, Simba lubią tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niedorobiona jajowka i homogeniczna musztarda.
    Taaa.
    No coz. Biore.

iwcia77, moremi, Simba lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    acha i z nowych rzeczy to nie dosc ze syf na syfie syfem pogania to jeszcze chyba piczke se "zadrapalam" , bo jakos z lekka brudzi krwia :-O...myslicie ze wraca mi cykl? ja jeszcze karmie cyckiem...

efcia, moremi, Mega lubią tę wiadomość

‹‹ 9680 9681 9682 9683 9684 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ