35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Tfu, tfu! Wypluń to!!!
Nie przodujące, a położone na przedniej ścianie. Przodujące to niebezpieczeństwo dla dziecka i matki, to ja dziękuję. No właśnie oklapły i znowu wróciły ze zdwojoną siłą.
Tfu tfu. Oczywiscie, ze pluje.
Zapamietam.
Mea kulpa.
Dobrze,ze cycki sie rozkrecaja.moremi, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny
-
moremi wrote:U Ciebie zaraz będą. A takie niepokoje są co jakiś czas. Mnie dopadło jak mi cycki oklapły, ale dzisiaj faktycznie wyglądają jakby mi mleczarnia miała ruszyć lada chwila. Masakra.
A ruchów cały czas nie czuję. Za to jelita się ruszająchyba dam sobie spokoj z listopadowkami, zerkam tam a tam wszystkie czuja ruchy
kapturnica, moremi, dorbie, efcia, caffe, kkisia, Simba, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:ale truskawki to chyba niewskazane dla Ciebie
I juz przeze mnie przetestowane sa .Po pol kg truskawek po godzinie zaledwie cukier 87moremi, dorbie, efcia, caffe, kkisia, megan8 lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Staram sie myślec racjonalnie ale emocje szaleja. Przecież nic sie nie dzieje niepokojącego choc wkręcam sobie ze brzuch mi zmalał
chyba dam sobie spokoj z listopadowkami, zerkam tam a tam wszystkie czuja ruchy
Natka na ktorej scianie masz lozysko ???Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2015, 13:40
-
Zofia8 wrote:Zadna ze mnie dietetyczka
http://zdrowie.dziennik.pl/cukrzyca/artykuly/343589,truskawka-dobra-na-cukrzyce.html
Kapto na zdowieefcia, moremi, dorbie, kkisia lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Tfu, tfu! Wypluń to!!!
Nie przodujące, a położone na przedniej ścianie. Przodujące to niebezpieczeństwo dla dziecka i matki, to ja dziękuję. No właśnie oklapły i znowu wróciły ze zdwojoną siłą.moremi, dorbie, efcia, kkisia lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Staram sie myślec racjonalnie ale emocje szaleja. Przecież nic sie nie dzieje niepokojącego choc wkręcam sobie ze brzuch mi zmalał
a brzuch się zmienia, apetyt też. Kiedy masz wizytę?kapturnica, Magdala, efcia, dorbie, Natka_79, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi, Magdala, efcia, dorbie, kkisia, Mega, Simba, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Morek nie chce nic mowic ale mnietak wlasnie kolo 18zaczely nawalac i sie okazalo ze siara sie pojawila w cycach..Moze i u Ciebie cos sie tam tworzy przez to bola
efcia, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
melduje sie w upalny dzionek...jutro zamierzam caly dzien byc na basenie, bo nie idzie wyrobic
tylko musze ivo kupic jakies pielucho-gatki specjalne na basen
bedzie o ivutkowej kupie, wiec kto nie chce niech nie czyta...spostrzezenia neomatki
ivo zaczal robic kupe raz na 3 dni ale za to jak sie zesra to z pieluchy az po grzywkei teraz nie ma ona wygladu ani konsystencji jak niedorobiona jajowka tylko zamienila sie w brazowa homogeniczna musztarde...czy to jest prawidlowosc ????
no ostatnio widzielismy fajne mieszkanko, cena ok, tylko alojz smeci ze troszke poza miastem , ze nuda zawiewa..no taka sypialnia...ale jak spuszcza z ceny to chyba sie zdecydujemy..poki co nadal szukamy i ogladamykapturnica, Magdala, efcia, caffe, kkisia, moremi, Bozia3, macduska, ania.g, Mega, gosia7122, malgos741, Simba, megan8 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:taaaa... od 13 tygodnia, a teraz tak kopią, że im się brzuchy ruszają. wierzysz w to? ja tak z przymrużeniem oka to traktuję
a brzuch się zmienia, apetyt też. Kiedy masz wizytę?
Natka to takie pierdolenie i smeiszna licytacja , ktora co..I odbywa sie na kazdym watku .Magdala, efcia, dorbie, Natka_79, kkisia, moremi, ania.g, Simba lubią tę wiadomość
-
dzis zawoze psa do weta na szczepienie przeciwko wsciekliznie
wczoraj w itali bylo swieto republiki , wiec wolne od pracy. szkola polsko-wloska w padwie zorganizowala w parku grilla i potancowke z zabawami dla dzieci z okazji dnia dzieckafajnie bylo
Bisca- sle tulaska- kiedy teraz znowu podchodzicie ? bo przeczytalam, ze tym razem sie nie udalo ale ze macie mrozaki ...
nie nadrobie ostatnich dni, moze jakies streszczenie?
Sabcia juz jest?
jak sie maja nasze ciaze forumowe? rosniecie? foty z usg ? brzuchow?
efcia, caffe, kkisia, moremi, Mega, Simba lubią tę wiadomość