35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kkisia wrote:Zyje
Jestem juz w domu i wcinam sniadanie
Pobrali 13 komorek tyle bylo ok
teraz czekam na telefon od embriologa i info kiedy transfer
Ide nadrabiac
Rosnijcie zdrowo maluszkiJuz wkrotce bedziecie u mamusi!!!!!
efcia, Elfik, kkisia, Magdala, moremi, caffe, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Przecie kiedyś musi zacząć broić
efcia, stara.krycha, anna maria, Elfik, kkisia, kapturnica, Magdala, moremi, caffe, macduska, ania.g, Dziobak, Mega, gosia7122, malgos741, paszczakin, Reni lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Puściłam rano małego na podłogę i mi się oko przymknęło. Wyciągnął tak z 3/4 paczki chusteczek nawilżonych i umył podłogę, a część z nich porozwieszał na huśtawce zeby przeschły...
chciał mamie zrobić niespodzianke i posprzątaćSimba, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnystara.krycha wrote:Kiedy bedzie ten embriolog dzwonil, kisiel?
Nie wiem
ponoc dzis lub jutro
Teraz nich sie oni reszta zajmuja
Nioska na chwile obecna zakonczyla zadanie
Oczywiscie nie obylo sie bez przygod
Pani anestozjolog utknela w korku i miala spoznienie
a ze nie jadlam i pilam od 22
to dostalam kroplowke
kroplowka sobie skapala to ide powiedziec
przeszla polozna czeszka i nie mogla sobie dac rady
krew sie leje ta wystraszona mowi ze idzie po pielegniarke
bo u nad sa inne wentyle
Punkcje robil mi sam zalozyciel klinik Gyncentrum
dr Poloczek tez czechstara.krycha, ComeToMeBaby, Arwena, efcia, dorbie, moremi, caffe, ania.g, gretka, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:EE bez dzieciOOOFFF Jak prasowac z nimi ??ZostajOM w domach a matki ida w tango!!
A co z tymi co zaciazone? Bo zanim to sie wydarzy to ja moge przeciez juz byc z brzuchem. Co bedziemy patrzec jak reszta sie lula? Dopracowac szczegoly nalezy.
Dzis dziebndobry juz moze byc. Troche lepiej sie zrobilo. Lederwajz.stara.krycha, kkisia, efcia, moremi, BISCA, caffe, Bozia3 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualnyA i myslalam ze na zawal w aptece zejde
Dostalam 2 opakowania fragminu po 10 zastrzykow
( czyli dziabanie dalej )
Antybiotyk zamur
i kufa 6 opakowan lutinusa
Calosc 1280 zlstara.krycha, efcia, Arwena, moremi, caffe, gretka, Mega, malgos741, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagdala wrote:Krycha jeszcze zadna zemsty? Zawsze mozesz mu dosypac czegos do zarcia na lekkie przeczyszczenie.
Ale ze baba pamietliwa, to i tak kiedys wyjde sobie na kebaba sama. Kolo @ zapewne
efcia, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
33stopnie na samochodzie , jprdole jakby nie klima czlowieki by sie pousmażały w puszkach. Zrobilam zakupy , zakupiłam piekna łubianke truskaw i bedzie wyżera na 102!! Juz mi sie mlody w brzuholu cieszy na sama mysl jak sie obzeral bedzie
A takz ciekawości po ile u Was macie truskawki ?? .Ja dzis za lubiane tak 2kg z hakiem zapłaciłam dyche..Mysle ,ze fajna cena
A juterro robieM z synem grilasa kiełbacha jest , młode ziemniaczki sa to bedziem swietowac !! No chyba ,.ze znow burze przegonia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2015, 12:19
stara.krycha, kkisia, efcia, Magdala, moremi, dorbie, Margolcia88, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnystara.krycha wrote:Po co az 6 opakowan? Ile tam tych pigul jest w jednym?
21 szt tylko
A dziennie mam brac 6
ale bylam sprytna i poprosilam o tanszy zamiennik
choc chlop krecil nosem
wzielam 4 op luteiny i 2 lutinusa
i zaplacilam 800 zlstara.krycha, Arwena, moremi, gretka, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykkisia wrote:21 szt tylko
A dziennie mam brac 6
ale bylam sprytna i poprosilam o tanszy zamiennik
choc chlop krecil nosem
wzielam 4 op luteiny i 2 lutinusa
i zaplacilam 800 zlefcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny