35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
caffe wrote:Tak, mąki mają typy i jakość wypieku zależy od typu zużytej mąki, tzn. odpowiednie typy trzeba zużyć do odpowiedniego wypieku
To ja nie bede piekla buleczek. Dobra ?iwcia77, caffe, kkisia, efcia, stara.krycha, moremi, Aasiula, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:a ja qrwa na antybiotyku, tzn. tera mam w zębie, ale podobno jeszcze działa ten, który brałam do niedzieli...
ale i tak łyknęłam przed chwilą 3 łyki cydru, nie można przecież ciągle w pomiętych ciuchach chodzić...caffe, kkisia, efcia, moremi, Aasiula, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:no a ja tam twoja buzia ? jest jeszcze opuchnieta czy juz wraca do swoej swietnosci ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2015, 14:45
iwcia77, efcia, BISCA, moremi, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:a ja qrwa na antybiotyku, tzn. tera mam w zębie, ale podobno jeszcze działa ten, który brałam do niedzieli...
ale i tak łyknęłam przed chwilą 3 łyki cydru, nie można przecież ciągle w pomiętych ciuchach chodzić...
zebys ty wiedziala jaka ja pomieta chodze od poltora rokucaffe, efcia, kkisia, BISCA, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
caffe wrote:nie, no ja już się odprasowałam
taki magiel zrobie ze wyprasowana bede tydzien chodzic..tfu chyba lezec
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2015, 14:49
stara.krycha, efcia, kkisia, caffe, moremi, Aasiula, ComeToMeBaby, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
iwcia77 wrote:no ja to zamierzam kupic sobie zelazko ze stacja parowa na pierwsze ostre prasowanie- bedzie na bogato
taki magiel zrobie ze wyprasowana bede tydzien chodzic..tfu chyba lezec
a propo stacji parowej - mam taką - jak dla mnie bombaraz przejedziesz i juz wyprasowane
iwcia77, kkisia, Simba lubią tę wiadomość