35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
caffe wrote:Tak, mąki mają typy i jakość wypieku zależy od typu zużytej mąki, tzn. odpowiednie typy trzeba zużyć do odpowiedniego wypieku

To ja nie bede piekla buleczek. Dobra ?
iwcia77, caffe, kkisia, efcia, stara.krycha, moremi, Aasiula, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
no a ja tam twoja buzia ? jest jeszcze opuchnieta czy juz wraca do swoej swietnosci ?caffe wrote:a ja qrwa na antybiotyku, tzn. tera mam w zębie, ale podobno jeszcze działa ten, który brałam do niedzieli...
ale i tak łyknęłam przed chwilą 3 łyki cydru, nie można przecież ciągle w pomiętych ciuchach chodzić...
caffe, kkisia, efcia, moremi, Aasiula, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
w skali 1-100 (1 - mało, 100 - dużo): opuchlizna jest na poziomie 8, czucie na poziomie 50iwcia77 wrote:no a ja tam twoja buzia ? jest jeszcze opuchnieta czy juz wraca do swoej swietnosci ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2015, 14:45
iwcia77, efcia, BISCA, moremi, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:a ja qrwa na antybiotyku, tzn. tera mam w zębie, ale podobno jeszcze działa ten, który brałam do niedzieli...
ale i tak łyknęłam przed chwilą 3 łyki cydru, nie można przecież ciągle w pomiętych ciuchach chodzić...
zebys ty wiedziala jaka ja pomieta chodze od poltora roku
caffe, efcia, kkisia, BISCA, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no ja to zamierzam kupic sobie zelazko ze stacja parowa na pierwsze ostre prasowanie- bedzie na bogatocaffe wrote:nie, no ja już się odprasowałam

taki magiel zrobie ze wyprasowana bede tydzien chodzic..tfu chyba lezec
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2015, 14:49
stara.krycha, efcia, kkisia, caffe, moremi, Aasiula, ComeToMeBaby, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
iwcia77 wrote:no ja to zamierzam kupic sobie zelazko ze stacja parowa na pierwsze ostre prasowanie- bedzie na bogato
taki magiel zrobie ze wyprasowana bede tydzien chodzic..tfu chyba lezec 
a propo stacji parowej - mam taką - jak dla mnie bomba
raz przejedziesz i juz wyprasowane
iwcia77, kkisia, Simba lubią tę wiadomość