35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
BISCA wrote:Ten jest super !
efcia, kapturnica, BISCA, kkisia, iwcia77, Aasiula, Mega, ComeToMeBaby, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Natka_79 wrote:Dzięki
Będę teraz jęczeć z 2tygale ustalicie mnie do pionu, nie? Teraz musi być inaczej
Natka, ja nie przyjmuję do wiadomości, że coś u Ciebie źle się zadzieje. Zaraz będzie Cię maluch smyrał po brzuchu, szykuj się na dziabnięcia w zebra i pęcherz
caffe, efcia, BISCA, kkisia, iwcia77, Natka_79, Arwena, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
efcia wrote:fajne som
znalazłam lepsze, ale coś mi nie chce zmienić
pobawie sie troszke
Idę racuchy z jabłkami robić
Tak się jeszcze zastanawiam - z tych jajek na jagodzianki to zostaje mnóstwo białek. Co później z nimi zrobić? Bo też już się szykowałam do lepieniaefcia, kapturnica, caffe, kkisia, iwcia77, beates, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
moremi wrote:A baw się, baw
Tak się jeszcze zastanawiam - z tych jajek na jagodzianki to zostaje mnóstwo białek. Co później z nimi zrobić? Bo też już się szykowałam do lepienia
można zrobić bezę lub pieguskaAasiula, macduska, kkisia, iwcia77, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Chujowy Mod wyjeżdża jutro z brygadą prywatną do Krościenka....
Pozdrowię od Was nasze piękne góry....zjem lody w Szczawnicy - takie łygą nakładane do wafla..., pokaże młodemu Dunajec, ognicho...no i takie tam...Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2015, 17:10
BISCA, caffe, moremi, efcia, kkisia, ania.g, iwcia77, Aasiula, gretka, Magdala, beates, Arwena, Zofia8, MartaDidi, Niuta, malgos741, Mega, stara.krycha, Parka, ComeToMeBaby, Magda*, Simba, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
Wszystkie pouciekaly ?
Nie bojta sie ! Toc to nasza Bozia a nie zaden moderator
Bozia, udanego weekenduWiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2015, 17:49
kkisia, Bozia3, iwcia77, efcia, Aasiula, moremi, stara.krycha, ComeToMeBaby, Simba lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Kkisia, znakomita z Ciebie nioska. Teraz niech się ładnie rozwijają i dołączaj szybko do grona zaciążonych
U nas też upał a do tego spory wiatr więc jest całkiem fajnie. Byłam dziś z Marcelem i starszą córką na zakupach. Obkupiłam trochę towarzystwo a córka dostała pierwsze buty na dość wysokim obcasie. Łazi w nich po domu zachwycona na maxa (na razie to śmiesznie wygląda) acha i córka zażądała dziś następnego brata. Ale mi się śmiać chciało, ona nic na razie nie wiecaffe, iwcia77, efcia, Aasiula, kkisia, gretka, beates, Arwena, moremi, BISCA, Mega, stara.krycha, ComeToMeBaby, Simba, SolarPolar lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
moremi wrote:A baw się, baw
Tak się jeszcze zastanawiam - z tych jajek na jagodzianki to zostaje mnóstwo białek. Co później z nimi zrobić? Bo też już się szykowałam do lepieniamoremi, promoszka lubią tę wiadomość