35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMusze wam pomarudzic

Tysiac razy wole laparo niz punkcje
po laparo mnie nic nie bolalo
A teraz boli
Ani stac , ani siedziec sie nie da
tylko leze bo jest w miare ok
iwcia77, moremi, efcia, BISCA, Aasiula, macduska, gretka, Magdala, Arwena, malgos741, Mega, ComeToMeBaby, Simba lubią tę wiadomość
-
potwierdzam i polecam, oszczednosc czasu i efekt zajebioza. w italii rzadko kto ma normalne zelazko na pare, wszyscy nosza eleganckie koszule i chca miec je ladnie wyprasowane. , prasuja tez gatki i skarpetkiefcia wrote:a propo stacji parowej - mam taką - jak dla mnie bomba
raz przejedziesz i juz wyprasowane 
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2015, 14:55
kkisia, moremi, efcia, megan8 lubią tę wiadomość
-
wolno ci pomarudzic , w koncu w ciazy jestes a kobiete ciezarna czasem cos moze boleckkisia wrote:Musze wam pomarudzic

A teraz boli
moremi, efcia, BISCA, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
acha no tak to dopiero kogucik odwiedzal kurki w kurnikukkisia wrote:Jeszcze nie jestem

Dopiero jaja pozbierali
ales sie drobiazgowa zrobila, bedziesz sie spierac o te kilka dni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2015, 15:00
kkisia, moremi, efcia, BISCA, Aasiula, malgos741, Mega, ComeToMeBaby, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:acha no tak to dopiero kogucik odwiedzal kurki w kurniku

ales sie drobiazgowa zrobila, bedziesz sie spierac o te kilka dni
W ciazy bede w piatek lub sobote
iwcia77, kapturnica, dorbie, caffe, efcia, BISCA, SolarPolar, Aasiula, gretka, Arwena, malgos741, Simba, Magda* lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNatka, ale teraz będzie dobrze. Zobaczysz. Stres Cię paraliżuje, to sobie wyobrażasz wszystko. Ma byc dobrze i koniec.Natka_79 wrote:No czasem jak je tam czytam to parskam śmiechem
wizyta dopiero za dluuugie 3 tyg. W poprzedniej ciazy poczułam małą w 17tc, potem długo nic i więcej sie nie doczekałam...
Ja też się stresuje, boję się czy krwiak się nie powiekszyl i nie hamuje rozwoju malucha. Stres i stres...
moremi, iwcia77, efcia, Natka_79, kkisia, Aasiula, Magda* lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Musze wam pomarudzic

A teraz boli
Kkisia, wspolczuje. Widac indywidualne sprawa. Mi nic niebylo. Bierz jakis paracetamol. Nospe i lez.
I koniecznie daj znac po telefonie embriologa
caffe, kkisia, Aasiula, iwcia77, Arwena, moremi lubią tę wiadomość
-
Ech, masz racje. Od paru dni nerwy wymykają mi sie spod kontroli i widze ze to nie jest dobredorbie wrote:Natka, ale teraz będzie dobrze. Zobaczysz. Stres Cię paraliżuje, to sobie wyobrażasz wszystko. Ma byc dobrze i koniec.
Ja też się stresuje, boję się czy krwiak się nie powiekszyl i nie hamuje rozwoju malucha. Stres i stres...
byle do kolejnej wizyty, na niej sie sporo wyjaśni. Mam nadzieje ze nie bedzie wskazań do założenia szwu na szyjkę, moze poznam płeć. Musi być teraz dobrze, tylko czasem zapominam sobie to powtarzać.
Dorbie, oszczędzasz sie, z krwiakiem na pewno idzie ku lepszemu
caffe, kapturnica, efcia, kkisia, dorbie, Aasiula, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Natka, w takiej sytuacji to jedynie mogę Ci życzyć dużo siły i wytrwałościNatka_79 wrote:Ech, masz racje. Od paru dni nerwy wymykają mi sie spod kontroli i widze ze to nie jest dobre
byle do kolejnej wizyty, na niej sie sporo wyjaśni. Mam nadzieje ze nie bedzie wskazań do założenia szwu na szyjkę, moze poznam płeć. Musi być teraz dobrze, tylko czasem zapominam sobie to powtarzać.
Dorbie, oszczędzasz sie, z krwiakiem na pewno idzie ku lepszemu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2015, 16:19
kapturnica, efcia, Natka_79, kkisia, macduska lubią tę wiadomość
-
Dziękicaffe wrote:Natka, w takiej sytuacji to jedynie mogę Ci życzyć dużo siły i wytrwałości

Będę teraz jęczeć z 2tyg
ale ustalicie mnie do pionu, nie? Teraz musi być inaczej
efcia, caffe, dorbie, kapturnica, BISCA, iwcia77, Mega, Magda* lubią tę wiadomość