35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMusze wam pomarudzic
Tysiac razy wole laparo niz punkcje
po laparo mnie nic nie bolalo
A teraz boli
Ani stac , ani siedziec sie nie da
tylko leze bo jest w miare okiwcia77, moremi, efcia, BISCA, Aasiula, macduska, gretka, Magdala, Arwena, malgos741, Mega, ComeToMeBaby, Simba lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:a propo stacji parowej - mam taką - jak dla mnie bomba
raz przejedziesz i juz wyprasowane
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2015, 14:55
kkisia, moremi, efcia, megan8 lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Musze wam pomarudzic
A teraz boli
tylko leze bo jest w miare okmoremi, efcia, BISCA, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kkisia wrote:Jeszcze nie jestem
Dopiero jaja pozbierali
ales sie drobiazgowa zrobila, bedziesz sie spierac o te kilka dniWiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2015, 15:00
kkisia, moremi, efcia, BISCA, Aasiula, malgos741, Mega, ComeToMeBaby, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:acha no tak to dopiero kogucik odwiedzal kurki w kurniku
ales sie drobiazgowa zrobila, bedziesz sie spierac o te kilka dni
W ciazy bede w piatek lub soboteiwcia77, kapturnica, dorbie, caffe, efcia, BISCA, SolarPolar, Aasiula, gretka, Arwena, malgos741, Simba, Magda* lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNatka_79 wrote:No czasem jak je tam czytam to parskam śmiechem
wizyta dopiero za dluuugie 3 tyg. W poprzedniej ciazy poczułam małą w 17tc, potem długo nic i więcej sie nie doczekałam...
Ja też się stresuje, boję się czy krwiak się nie powiekszyl i nie hamuje rozwoju malucha. Stres i stres...moremi, iwcia77, efcia, Natka_79, kkisia, Aasiula, Magda* lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Musze wam pomarudzic
A teraz boli
tylko leze bo jest w miare ok
Kkisia, wspolczuje. Widac indywidualne sprawa. Mi nic niebylo. Bierz jakis paracetamol. Nospe i lez.
I koniecznie daj znac po telefonie embriologacaffe, kkisia, Aasiula, iwcia77, Arwena, moremi lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Natka, ale teraz będzie dobrze. Zobaczysz. Stres Cię paraliżuje, to sobie wyobrażasz wszystko. Ma byc dobrze i koniec.
Ja też się stresuje, boję się czy krwiak się nie powiekszyl i nie hamuje rozwoju malucha. Stres i stres...byle do kolejnej wizyty, na niej sie sporo wyjaśni. Mam nadzieje ze nie bedzie wskazań do założenia szwu na szyjkę, moze poznam płeć. Musi być teraz dobrze, tylko czasem zapominam sobie to powtarzać.
Dorbie, oszczędzasz sie, z krwiakiem na pewno idzie ku lepszemucaffe, kapturnica, efcia, kkisia, dorbie, Aasiula, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Ech, masz racje. Od paru dni nerwy wymykają mi sie spod kontroli i widze ze to nie jest dobre
byle do kolejnej wizyty, na niej sie sporo wyjaśni. Mam nadzieje ze nie bedzie wskazań do założenia szwu na szyjkę, moze poznam płeć. Musi być teraz dobrze, tylko czasem zapominam sobie to powtarzać.
Dorbie, oszczędzasz sie, z krwiakiem na pewno idzie ku lepszemuWiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2015, 16:19
kapturnica, efcia, Natka_79, kkisia, macduska lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Natka, w takiej sytuacji to jedynie mogę Ci życzyć dużo siły i wytrwałości
Będę teraz jęczeć z 2tygale ustalicie mnie do pionu, nie? Teraz musi być inaczej
efcia, caffe, dorbie, kapturnica, BISCA, iwcia77, Mega, Magda* lubią tę wiadomość