35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyUwaga, oświadczam!
Aktualnie mam takiego wkurwa na męża, że nie będzie żadnych starań o kolejną ciążę. Niech zachodzi z kim chce, ale nie ze mną. Czy mi się zmieni zalezy od jego postawy, ale do tego momentu jestem na forum Waszym kibicem. Nie staraczką. Howg!efcia, Heretyczka, Krakonka, stara.krycha, Arwena lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:prosze bardzo
str 10057 8 post-1szt , 14 post-1szt
str 10058 11 post-1szt , 20 post-1szt
str 10059 4 post-1szt , 6 post-2szt , 10 post-1szt
str 10060 7 post-4szt , 13 post-1szt
str 10061 15 post-1szt
str 10062 15 post-1szt
morcia to nam daje 15 szt a ty masz 20 hm...efcia, Krakonka, kapturnica, stara.krycha lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySabina wrote:Uwaga, oświadczam!
Aktualnie mam takiego wkurwa na męża, że nie będzie żadnych starań o kolejną ciążę. Niech zachodzi z kim chce, ale nie ze mną. Czy mi się zmieni zalezy od jego postawy, ale do tego momentu jestem na forum Waszym kibicem. Nie staraczką. Howg!efcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Sabcia, ja tego tutaj nie pisałam, ale w lutym też tak mężowi zapowiedziałam 14 lutego i poprawek
nie było. Rozumiem wkurw i wspieram.
Po cichu mam jednak nadzieję, że on pójdzie jednak po rozum do głowy i stanie na wysokości zadania.efcia, ComeToMeBaby, Krakonka, moremi, Arwena, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
Sabcia, czyli musiało być grubo. Nie wnikam jeśli nie chcesz pisać. Ale widzę, że sytuacja nietęga. Na ile czasowo szacujesz swój wkurw? Przez tydzień ci nie minie? Grubsza sprawa to jest? Ściskam cię serdecznie, może co poprasujemy?... Jest gdzieś magiel w okolicy?
efcia, Sabina, macduska, Aasiula, stara.krycha, moremi, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:Sabcia, czyli musiało być grubo. Nie wnikam jeśli nie chcesz pisać. Ale widzę, że sytuacja nietęga. Na ile czasowo szacujesz swój wkurw? Przez tydzień ci nie minie? Grubsza sprawa to jest? Ściskam cię serdecznie, może co poprasujemy?... Jest gdzieś magiel w okolicy?
Jak jestem sama nigdy nie prasuję
ComeToMeBaby, Aasiula, kapturnica, moremi, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Nie dziś. Jak będę mieć zmianę przy Młodej
Jak jestem sama nigdy nie prasuję
Sabina, Aasiula, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Eeej, tak to sama umiem. Wystarczy się wylogować i jako gość widzę te nielubienia. Ja jako użytkownik chcę mieć taką możliwość. I faktycznie na razie to wygląda tak, że każdy może zza krzaka tymi "nie lubię" trzaskać na lewo i prawo. I jak patrzę to już przez niektóre osoby jest traktowane na zasadzie kliknę "nie lubię" , bo TAK!
nie wiem, może sobie kawy zrobię?
oczy mnie zaczynają szczypać. od 5:30 na nogach, a zapowiada się jeszcze z pół godziny / godzina oczekiwania na połączenie na skype... rano na 7:30 w szpitalu.. jeny, będę jutro jak zombie... będziecie mnie jutro trzymać za rękę?nie ma kto się jutro mną zaopiekować, sama tam jadę, sama to musze przetrwać i jeszcze sama wrócić do domu. Ale to jest nic w porównaniu z nerwami w oczekiwaniu na wynik. Wolałabym jednak dobry. Albo bardzo dobry. Co se będę żałować w sumie
Krakonka, gretka, kapturnica, macduska, kkisia, efcia, moremi lubią tę wiadomość
-
acha, Kapta- przypomniało mi się. Tyś tu obiecywała jakieś studniówkowe party. Ja się pytam gdzie ono było bo nie zanotowałam żadnego prasowania, żadnego tortu, żadnych takich... Zapomniałaś?
kapturnica, macduska, Zofia8, moremi, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Uwaga, oświadczam!
Aktualnie mam takiego wkurwa na męża, że nie będzie żadnych starań o kolejną ciążę. Niech zachodzi z kim chce, ale nie ze mną. Czy mi się zmieni zalezy od jego postawy, ale do tego momentu jestem na forum Waszym kibicem. Nie staraczką. Howg!ComeToMeBaby, efcia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość