X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ohoho mam nielajka :-P

moremi, gretka, kkisia, efcia lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2015, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uwaga, oświadczam!
    Aktualnie mam takiego wkurwa na męża, że nie będzie żadnych starań o kolejną ciążę. Niech zachodzi z kim chce, ale nie ze mną. Czy mi się zmieni zalezy od jego postawy, ale do tego momentu jestem na forum Waszym kibicem. Nie staraczką. Howg!

efcia, Heretyczka, Krakonka, stara.krycha, Arwena lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    efcia wrote:
    prosze bardzo

str 10057 8 post-1szt , 14 post-1szt
    str 10058 11 post-1szt , 20 post-1szt
    str 10059 4 post-1szt , 6 post-2szt , 10 post-1szt
    str 10060 7 post-4szt , 13 post-1szt
    str 10061 15 post-1szt
    str 10062 15 post-1szt

morcia to nam daje 15 szt a ty masz 20 hm...
    Eeej, tak to sama umiem. Wystarczy się wylogować i jako gość widzę te nielubienia. Ja jako użytkownik chcę mieć taką możliwość. I faktycznie na razie to wygląda tak, że każdy może zza krzaka tymi "nie lubię" trzaskać na lewo i prawo. I jak patrzę to już przez niektóre osoby jest traktowane na zasadzie kliknę "nie lubię" , bo TAK!

efcia, Krakonka, kapturnica, stara.krycha lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2015, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Ohoho mam nielajka :-P

Ja tez :)
    tylko ja jestem chwilowo na etapie zen.gif i mi to zwisa

gretka, efcia, Sabina, ComeToMeBaby, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość

• gretka Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    Ja tez :)
    tylko ja jestem chwilowo na etapie zen.gif i mi to zwisa
    i ja :-)

widze kisia ze dzielnie walczysz z checia spania....

kkisia, efcia, Sabina lubią tę wiadomość

gretka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2015, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gretka wrote:
    i ja :-)

widze kisia ze dzielnie walczysz z checia spania....

Musze jeszcze chociaz do 22 dociagnac :)

Sabina, gretka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2015, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Uwaga, oświadczam!
    Aktualnie mam takiego wkurwa na męża, że nie będzie żadnych starań o kolejną ciążę. Niech zachodzi z kim chce, ale nie ze mną. Czy mi się zmieni zalezy od jego postawy, ale do tego momentu jestem na forum Waszym kibicem. Nie staraczką. Howg!
    a czym zasłużył?

efcia lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej no
    Przesuwając paluchem po smarcie nabiłam niechcący lajki
    i co teraz?

moremi, kkisia, macduska, gretka, efcia, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2015, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OOO i ktoś mnie z nielajków rozdziewiczył ;)

Hera - zła jestem na niego.

efcia, ComeToMeBaby, moremi, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2015, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Sabcia, ja tego tutaj nie pisałam, ale w lutym też tak mężowi zapowiedziałam 14 lutego i poprawek <3 nie było. Rozumiem wkurw i wspieram.
    Po cichu mam jednak nadzieję, że on pójdzie jednak po rozum do głowy i stanie na wysokości zadania.
    Taaa jak do niego zadzwonisz i mu wytłumaczysz. Będzie cudnie, bo w piatek przyjeżdża na tygodniowy urlop. W poniedziałek miał jechać na badanie nasienia, a ja we wtorek do nowej ginki. Niech jedzie, ja nigdzie nie mam zamiaru. Mam to w dupie. Będzie bardzo udany urlop. Że zacytuję sąsiadkę, po chuju fest ;)

efcia, ComeToMeBaby, Krakonka, moremi, Arwena, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Ej no
    Przesuwając paluchem po smarcie nabiłam niechcący lajki
    i co teraz?
    co teraz? co teraz? strach na foruma wchodzić...

moremi lubi tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • efcia Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabinko zen.gif

tak to już jest z tymi chłopami :/

Sabina, Aasiula lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabcia, czyli musiało być grubo. Nie wnikam jeśli nie chcesz pisać. Ale widzę, że sytuacja nietęga. Na ile czasowo szacujesz swój wkurw? Przez tydzień ci nie minie? Grubsza sprawa to jest? Ściskam cię serdecznie, może co poprasujemy?... Jest gdzieś magiel w okolicy? :)

efcia, Sabina, macduska, Aasiula, stara.krycha, moremi, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2015, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Sabcia, czyli musiało być grubo. Nie wnikam jeśli nie chcesz pisać. Ale widzę, że sytuacja nietęga. Na ile czasowo szacujesz swój wkurw? Przez tydzień ci nie minie? Grubsza sprawa to jest? Ściskam cię serdecznie, może co poprasujemy?... Jest gdzieś magiel w okolicy? :)
    Nie dziś. Jak będę mieć zmianę przy Młodej ;) Jak jestem sama nigdy nie prasuję ;)

ComeToMeBaby, Aasiula, kapturnica, moremi, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Nie dziś. Jak będę mieć zmianę przy Młodej ;) Jak jestem sama nigdy nie prasuję ;)
    ok, to w razie czego pisz. zawsze się jakieś pranie do prasowania znajdzie :)

Sabina, Aasiula, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Eeej, tak to sama umiem. Wystarczy się wylogować i jako gość widzę te nielubienia. Ja jako użytkownik chcę mieć taką możliwość. I faktycznie na razie to wygląda tak, że każdy może zza krzaka tymi "nie lubię" trzaskać na lewo i prawo. I jak patrzę to już przez niektóre osoby jest traktowane na zasadzie kliknę "nie lubię" , bo TAK!
    no właśnie mnie zainteresowało gdzie się u mnie ten nielajk pojawił. żeby to zobaczyć trzeba się wylogować. dziwnie tak. żadnej wartości dla uzytkownika to nie przynosi. Bo ani nie wiadomo który post jest nielajkowany, ani ile razy ten konkretny, ani kto go nielajkuje a już wogóle czemu :P

nie wiem, może sobie kawy zrobię?
    oczy mnie zaczynają szczypać. od 5:30 na nogach, a zapowiada się jeszcze z pół godziny / godzina oczekiwania na połączenie na skype... rano na 7:30 w szpitalu.. jeny, będę jutro jak zombie... będziecie mnie jutro trzymać za rękę? :P nie ma kto się jutro mną zaopiekować, sama tam jadę, sama to musze przetrwać i jeszcze sama wrócić do domu. Ale to jest nic w porównaniu z nerwami w oczekiwaniu na wynik. Wolałabym jednak dobry. Albo bardzo dobry. Co se będę żałować w sumie :P

Krakonka, gretka, kapturnica, macduska, kkisia, efcia, moremi lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to co, komuś kawy? :)
    wiem, ze może godzina średnia na kawę, ale mogę też herbatą poczęstować.
    a co- ma się ten gest :P

c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    acha, Kapta- przypomniało mi się. Tyś tu obiecywała jakieś studniówkowe party. Ja się pytam gdzie ono było bo nie zanotowałam żadnego prasowania, żadnego tortu, żadnych takich... Zapomniałaś? :P

kapturnica, macduska, Zofia8, moremi, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka flircik.gif

p.s. robię ci kawę. chociaż nie wiem, czy tobie jest bezpiecznie robić kawę o tej porze. znowu będziesz bezy piekła do rana? ;)

Sabina, Krakonka, efcia, Zofia8, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Uwaga, oświadczam!
    Oficjalnie zrobilam NIE LUBIE!!!

ComeToMeBaby, efcia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 9860 9861 9862 9863 9864 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ