35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
ana167 wrote:VeRa gratuluję, może hsg udroznilo co nieco..
Mam nadzieję, ze kiedyś mi się uda..
Ana na pewno sie uda!!!!! Nie mysl inaczej. Kazdej z nas sie uda! To tylko kwestia czasu.ana167, Ylya, VeRa77 lubią tę wiadomość
12tc ❤ trojaczki 2012r [*]
Hashimoto, niedoczynnosc tarczycy,hiperprolaktynemia -
Hej dziewczynki
Witaj VeRa i gratuluje! No na bank hsg pomoglo bo plyn przepchal i od razu zaskoczylo super
Ana oczywiscie ze sie uda kazda z nas ma przypisany odpowiedni czas na dzieciatko
Ja nadal fatalnie sie czuje i jestem ciekawa kiedy nastapi ten błogi czas
Milego dnia
VeRa77 lubi tę wiadomość
-
ana167 wrote:Margaret kiedys przeczytałam jakis wywiad z aktorką, ktora była w ciąży , nie pamiętam ktora.. I powiedziała, że rozumie, co to znaczy być przy nadziei, to oznacza, że kiedyś to się skończy
Hehe co do tego to nie mamy wątpliwości -
Hej, już po wizycie. Dzieciaczki rosną (odpowiadają 16t+5d), wszystkie pomiary prawidłowe, serduszka biją i na 70% będą dziewczyny !!!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5802fdfee6e0.jpgMargaret.Se, Magdusia06, Jurkowa, Ylya, Ania1602, Bąbelek1980, Jot, Liuliu79, Bea_, MoBo, Eltasz, VeRa77, Krakowianka, Moko, Dani lubią tę wiadomość
-
bulkaasia wrote:Hej, już po wizycie. Dzieciaczki rosną (odpowiadają 16t+5d), wszystkie pomiary prawidłowe, serduszka biją i na 70% będą dziewczyny !!!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5802fdfee6e0.jpg
Gratuluje piekne maluszkibulkaasia lubi tę wiadomość
-
Bulkasia, toż to cud nie do pojęcia, ogarnięcia! Ale się cieszę, że tak ładnie Ci te (70%) dziewczynki rosną! Jak Ty się czujesz?
bulkaasia lubi tę wiadomość
hashi, mthfr a1298 c, (*) 16.X.14 5/6tc, IUI 19 X 2016 , IUI 14 XII 2016 synek Dawid urodzony 9.9.2017
-
Ylya moje samopoczucie (odpukać) bardzo dobre. Gdyby nie senność i szybkie męczenie się to mogłabym pomyśleć, że to nie ciąża
Dziewczyny mają ponad 10cm już
Pomysłów na imiona - zero!!!MoBo, Bąbelek1980, Margaret.Se, Ylya, Dani lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki ale miałam piekny sennnn sniła mi sie moja dziecinka, mielisysmy nasza pierwsza kapiel a jeszcze tyle czasu zeby przezyc to na zywo, licze ze wejde w II trymestr to czas w koncu poszybuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2017, 11:12
Jurkowa, MoBo, Liuliu79, Ylya, Ania1602, aszencja, Dani lubią tę wiadomość
-
Vera witaj
Widze ze sporo nas tu z Londynu. Moze jakis zlot czarownic zorganizujemy?
Maggie, mi zaczelo szybko leciec od polowy ciazy. Na poczatku niemilosiernie sie ciagnelo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2017, 11:25
MoBo, Margaret.Se, aszencja lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Jurkowa wrote:Margaret małe dzieci we śnie to szczęście ) spełnienia marzeń mamuśko!
:*** dziekować caly czas mam banana na ustach i nie chce zejsc hehehe boski sen i taki realny pierwszy w moim zyciu
She czekam z niecierpliwoscia na ten pedzacy czasJurkowa lubi tę wiadomość
-
No offence dziubek- forum nazywa się starajace się pow 35 lat o pierwsze dziecko. ..
Ale spoko, tak tylko mówię..bo pewnie Ci zazdroszczę córki.Obstawiam zwyczajnie, ze to troszkę inne uczucie walczyć o drugie czy trzecie a o jakiekolwiek,szczególnie po stracie (patrz ja).ale luz..
Witaj i rozgosc sie..Magdusia06, Ylya, Margaret.Se, Jot lubią tę wiadomość
Życie nigdy nie jest zbyt krótkie - żeby nie mieć znaczenia -
Margaret.Se wrote:Dziewczynki ale miałam piekny sennnn sniła mi sie moja dziecinka, mielisysmy nasza pierwsza kapiel a jeszcze tyle czasu zeby przezyc to na zywo, licze ze wejde w II trymestr to czas w koncu poszybuje
A mnie się dziś śniło pierwszy raz w życiu, że karmię piersią! Tylko nie bardzo pamiętam, czy to, co karmiłam to było dziecko czy kotana167, jusst, Margaret.Se, Krakowianka, Ania1602, Dani lubią tę wiadomość
hashi, mthfr a1298 c, (*) 16.X.14 5/6tc, IUI 19 X 2016 , IUI 14 XII 2016 synek Dawid urodzony 9.9.2017
-
Jurkowa wrote:No offence dziubek- forum nazywa się starajace się pow 35 lat o pierwsze dziecko. ..
Ale spoko, tak tylko mówię..bo pewnie Ci zazdroszczę córki.Obstawiam zwyczajnie, ze to troszkę inne uczucie walczyć o drugie czy trzecie a o jakiekolwiek,szczególnie po stracie (patrz ja).ale luz..
Witaj i rozgosc sie..
Ja mysle, ze na bank to co innego miec dziecko i starac sie o kolejne a starac sie o pierwsze, dwa światy
Witam Dziubek
Ylya hehehe super sen ale najwazniejsze ze karmiłas piersiąWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2017, 18:38
Ylya, Jurkowa, Liuliu79, MoBo lubią tę wiadomość
-
Jurkowa wrote:Ylya dla Ciebie mam linka do sennika. Ja bym się cieszyła na Twoim miejscu ))
http://www.moj-sen.com/sennik/karmienie-piersia.html
Wprawdzie nic nie piszą o karmieniu kota, ale grunt, że same dobre rzeczy za takim snem stoją
Witaj, DZIUBEK i szybko zachodź! Mamy tu już na wątku matki dzieciom, co prawda chyba tylko dwie, w tym jedna - Storczyk do Ciebie piję - zapadła się pod ziemię. Ale Phyllis jest i dzielnie walczy razem z nami, pierwiastkami. No właśnie, czy ktoś coś wie, co się dzieje z Pierwiastką?!Jurkowa, Phyllis, aszencja, MoBo lubią tę wiadomość