35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Margaret.Se wrote:Chwale się moim skarbem:)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2a254da0e773.jpg
Gratuluję Ślicznej córeczki!!Margaret.Se lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
No wlasnie Dani dzis dzien testowania
Daj znac &&&Starania od 08.2015, endometrioza 3/4 st, 2 laparo, 3 hsg, 3 histero
8.03.2017 IVF ❄️❄️❄️nie przetrwaly rozmrozenia...
5.05.2017 ICSI 2.06.2017 crio 26.06.2017 crio
28.07.2017 ICSI 26.09.2017 crio [*] 8tc 14.02.2018 crio [*] 6tc
20.04.2018 ICSI brak mrozakow
22.03.2019 IMSI 13.07.2019 -
Dziewczyny niestety nie udala sie moja druga IUI, dzis testowalam i biel, ale domyslalam sie juz w ostatnich dniach, bo zero objawow jakie mialam w cyklu w ktorym zaszlam.
No nic, tak sobie mysle ze moze za szybko zrobilam ta insemke, jeden cykl po poronieniu. Mimo ze to bylo dosyc wczesne poronienie ale moze jednak moje cialo, hormony nie wrocily do normy. Nie wiem. Teraz caly prawie cykl chora bylam, nadal troche jestem. Bole glowy itp.
Ide w tym tygodniu otworzyc "teczke IVF". Tak w kraju w ktorym mieszkam to wyglada. Potem sie staje przed komisja, ktora kwalifikuje do programu (ktory jest finansowany przez panstwo). Ale za 9 dni zaczynaja sie tutaj powazne swieta religijno-panstwowe przez ktore sluzba zdrowia bedzie miec wolne 3 tygodnie. Oprocz emergency. Tak wiec cykl, a nawet dwa bede miec przerwy w procedurach ze wzgledu na to. Jade na wakacje i do Polski odwiedzic rodzine. Odpoczac, zregenerowac sie.Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️ -
Wielkie gratulacje Ilya!!!!! Jak ma na imie synek? Czekamy na fote!
Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️ -
nick nieaktualnyDani wrote:Dziewczyny niestety nie udala sie moja druga IUI, dzis testowalam i biel, ale domyslalam sie juz w ostatnich dniach, bo zero objawow jakie mialam w cyklu w ktorym zaszlam.
No nic, tak sobie mysle ze moze za szybko zrobilam ta insemke, jeden cykl po poronieniu. Mimo ze to bylo dosyc wczesne poronienie ale moze jednak moje cialo, hormony nie wrocily do normy. Nie wiem. Teraz caly prawie cykl chora bylam, nadal troche jestem. Bole glowy itp.
Ide w tym tygodniu otworzyc "teczke IVF". Tak w kraju w ktorym mieszkam to wyglada. Potem sie staje przed komisja, ktora kwalifikuje do programu (ktory jest finansowany przez panstwo). Ale za 9 dni zaczynaja sie tutaj powazne swieta religijno-panstwowe przez ktore sluzba zdrowia bedzie miec wolne 3 tygodnie. Oprocz emergency. Tak wiec cykl, a nawet dwa bede miec przerwy w procedurach ze wzgledu na to. Jade na wakacje i do Polski odwiedzic rodzine. Odpoczac, zregenerowac sie.
Masz rację Dani. Odpocznij. Bardzo mi przykro, że się nie udało. Ja czekam na @ i też jestem chora. Nastepny cykl będzie stymulowany i jeśli się nie uda, to też robię dwa miesiące przerwy. W grudniu minie rok od pierwszej wizyty w klinice i według prawa dopiero wtedy mogę mieć in vitro. I tak chyba zrobię.Dani lubi tę wiadomość
-
Dani, przykro mi Ale masz rację, wakacje dobrze robią, można na chwilę zapomnieć o problemach Ja jestem 1,5 miesiąca w Anglii i też bym już pojechała na urlop do Polski, tęsknię strasznie.
U mnie 2 dni do @ albo "i nie" Jakoś nie czuję, że ma nadejść ale być może zmiana klimatu mi rozregulowała system. Wiec jak @ nie przyjdzie w terminie to i tak jeszcze poczekam kilka dni. Nie wariujmy.
BTW miło czytać, że niektórym dziewczynom się udało i mają śliczne maluchy. Dają nadzieję, że ryczące 40 mają jeszcze szansęDani, MoBo lubią tę wiadomość
I will live my life!!!
-
Dani - bardzo współczuję.
U mnie też nie ma żadnych dobrych wiadomości.
Dziś z wizyty w klinice wróciłam całkiem załamana. Cykl się rozregulował, Lamette nie zadziałało. Moje 24mm jajeczko z zeszłego cyklu, mimo Ovitrelle, nie pękło i zrobiła mi się torbiel krwotoczna
Cykl aktualny - cały stracony. Dostałam tabsy antykoncepcyjne Regulon na zresetowanie cyklu i za 3 tygodnie od nowa cała zabawa. Mam podejrzenia, że niedługo zaczną się moje przygody z IUI...
To cud, że z hormonami jeszcze nie mam tragedii, bo wspomaganie strasznego zamieszania mi narobiło. Zawsze miałam cykle jak w zegarku a teraz...nie wiem co to cykl jużWiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2017, 13:51
# mother, you're mumbling...
36l
AMH- 1,2 (2016) 0,9 (2017) 0,9 (2018)
LUF - niepotwierdzone
(I) ICSI (Marzec 2019)przez torbiel procedura przerwana
03. 2019 Laparoskopia Endometrioza IV stopnia, liczne zrosty, większość usunięta, nie wdrożone leczenie - naturalne starania (?) -
Dani przykro mi kochana ze się nie udało w tym cyklu ale pamiętaj co nas nie zabije to nas wzmocni! Super masz plan i go realizuj a kto wie może jak Mobo nastawisz się ze nie da rady i trza działac a tu pach i ciązunia naturalnie się udała w głębi duszy trza wierzyc ze się uda ale wiem ze Ty wierzysz dlatego osiągniesz swój cel!
Dani lubi tę wiadomość
-
Dani Kochana, sciskam mocno! Wierze mocno, ze bedzie dobrze.
Odpoczywaj, mi tez to dobrze zrobilo, jak naladowalam rodzinna energie
Chcecie jeszcze podejsc do jednego IUI?Dani lubi tę wiadomość
Starania od 08.2015, endometrioza 3/4 st, 2 laparo, 3 hsg, 3 histero
8.03.2017 IVF ❄️❄️❄️nie przetrwaly rozmrozenia...
5.05.2017 ICSI 2.06.2017 crio 26.06.2017 crio
28.07.2017 ICSI 26.09.2017 crio [*] 8tc 14.02.2018 crio [*] 6tc
20.04.2018 ICSI brak mrozakow
22.03.2019 IMSI 13.07.2019 -
Dani przykro mi ale trzeba walczyć dalej.
Ja dzis po usg piersi oczywiście mam naście torbieli w nich ale są niegroźne i dr dał mi zielone światło do IVF.
Przawdopodobie jutro przyjdzie @ bo już plamię i zaczynam antyki wraz antybiotykiem ufffDani lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Hej dziewczyny. Nie wiem od czego zaczac. Wczoraj testowalam i zaskoczenie widoczna druga krecha. Dzis bylam na becie i wynosi 300,2. Nie moge w to uwierzyć bo wogole nie stawialam na ten cykl a to dopiero 24 dc. Wiem ze w moim przypadku radosc moze byc krotka. Raz juz to przeszlam dokładnie rok temu. Od dzis tez kuje sie zastrzykami z heparyny. Zobaczymy jak wyniki nastepnej bety. Dlatego Dani i wszystkie kobitki z forum nigdy nie wiemy co nas czeka i kiedy szczęście sie do nas uśmiechnie
Znowu.ta.kryska, justyna7811, MisiaABC, Margaret.Se, Fiona 30, evaness, Jot, Dani, catlady, Rania, Flowwer, Moko, niezapominajka2017, Liuliu79, sandzu, Ania1602, bulkaasia lubią tę wiadomość
-
Witam. Od ponad 3 lat staramy się o dzieciątko. Wszystko byłoby ok gdyby nie fakt że mam 39 lat AMH 1.18 i torbiel czynnościową prawego jajnika 26 mm. Jesteśmy po 2 IUI gdzie druga doprowadziła do ciąży biochemicznej (pieszy raz zaszłam w ciążę) niestety nie utrzymała się. Czy którejś z was udało się zajść w ciążę mając torbiel? Mój gin powiedział że usunięcie jej laparoskopowo może przynieść więcej szkody bo obniży i tak niskie AMH 2 miesieczna kuracja lekami nawet nie ruszyła torbieli plus ze się nie powiększa Nie wiem co myśleć.
-
Ana, dziękuję u mnie wszystko ok. Czuję się dobrze, męczy mnie tylko zgaga i od kilku dni odczuwam mocniejsze mdłości ale do wytrzymania czasami coś tam tylko pociągnie, zakluje ale nic mocnego.
Za dwa dni kontrolne USG, denerwuję się, ale tlumaczę sobie ze skoro nie mam bóli, nie mam plamień i objawy się utrzymują to musi być ok i mocno w to wierzę
Ciebie już na stałe opuściły mdłości?
catlady lubi tę wiadomość
35 lat, 1.08.2017 - IUI
14.04.2018 SYN