Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się po 35 roku życia 35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
Odpowiedz

35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?

Oceń ten wątek:
  • LS Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 00:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć @azja87, myślałam o Tobie. Cieszę się, że znaleźliście w sobie siłę, żeby walczyć dalej. ❤️ Musicie podpisać umowę od razu na konkretną liczbę procedur? Nie możecie podpisać na jedną, a ewentualnie później na kolejną? Nie wiem, jak dokładnie wygląda ten proces i czy są jakieś benefity, jeśli od razu podpisuje się umowę na kilka procedur. Miałaś już wcześniej długi protokół?

@Kawka, jeśli chodzi o fachowców od histero, to są to doktorzy z Barska Clinic. Wiele dziewczyn po długich staraniach się do nich wybiera. Co prawda specjalizują się w rozpoznawaniu endometriozy i adenomiozy, ale z tego miejsca, w którym ja teraz jestem, wychodzę z założenia, że brak rozpoznania choroby nie oznacza jeszcze, że jej nie ma. 😅 Poza tym na ostatniej wizycie Pani doktor powiedziała, że widzi podejrzenie adenomiozy. Czyli przez dwa lata patrzyła i nic nie widziała, a teraz nagle coś jednak zobaczyła. 🤷🏼‍♀️ Dlatego już nie chcę się zastanawiać, tylko wolę pokazać się specjaliście, który dokładnie mnie zbada i powie, co mam, a czego nie mam.
    A jeśli chodzi o immunologię, to w zależności od problemów, z jakimi się mierzysz, są podstawowe badania z krwi. Jeśli chodzi o endometrium, CD138 i CD56 mogą być pobrane podczas histero. Obyś nie musiała zgłębiać wiedzy w tej dziedzinie. 😉
    Bardzo szkoda, że tak się stało z Waszym urlopem. Nie wiem, co bym czuła na Twoim miejscu, chyba bezsilność i rozpacz. 🫂 Mam nadzieję, że cykl dobrze się ułoży i nie będziesz miała transferu wypadającego w niedzielę. ✊🏼❤️

👩'89
    HSG ✔️AMH 1,4 (07.2024) -->0,99 (04.2025)
    Kariotyp✔️
    ❌Kir Bx (2DS1, 2DS5, 3DS1 obecne)
    ❌Niska ferrytyna 21-->27-->20-->14

🧔‍♂️'75
    Morfologia 1%❌
    SCD 13%✔️
    Kariotyp ✔️

I IVF:
    Kwalifikacja 2025.04✔️
    2025.05 💉Menopur300, Rekovelle12 - 11🥚- ❄️❄️❄️
    2025.06 - histeroskopia✔️
    2025.09 - FET 4AB ❌
    2025.11 - CD138✔️, CD56✔️
    2026.01 - FET 4BB, 4BA❌
    II IVF:
    2026.03 💉Gonapeptyl, Menopur 200, Gonal-f 100 - 9🥚-2x8bl, 2x❄️❄️
    2026.03- ET 2x8bl❌
    25.05 - FET 2x❄️❄️- 9dpt-5,2; 11dpt -9,35 14dpt-3,8❌
    2026.07 💉 Mensinorm 150, Gonal-f 200 - 6🥚-2x8bl, 2x❄️❄️
    2026.07- ET 2x8bl❌
‹‹ 1403 1404 1405 1406 1407
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ