35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyU mnie tez srednio z humorem, ale co zrobic Niedługo nastepny cykl z Clo, w sumie to chyba juz nie mam nawet nadzieji, ale i takie mam leczenie wiec tego sie trzymam poki co.
Moj ginek to roznie tez ma humory, czasami ok, czasami nie, w zaleznosci jak mu pasuje wiec miedzy nami jest goraco jezeli chodzi o atmosfere, bo sie i klocimy ale zazwyczaj jedno sie zgadza na to co drugie powie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witaj Aasiula. Napisz coś o sobie i twoich staraniach.* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crio Bhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202 ; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyReggina wrote:cześć dziewczyny Byłam u mojej gin i kazała mi odstawić Duphaston skoro tak źle się czułam i wypadła mi jedna@ Kazała mi kupić Inofolic, że niby lepszy niż zwykły kwas foliowy Co Wy na to?
-
Hej Dziewczyny.
Taki dzisiaj piękny dzień, słoneczny i rześki.
A ja taka dziś jestem zmęczona i wkurzona od rana.
Dużo stresów w pracy i ogólnie dużo się działo ostatnio ( goście, imprezy itp. )Nie mogłam zasnąć do 5 rano. Słyszałam od swojej zielarki, że jak myślę o dziecku powinnam kłaść się przed północą. Nie pamiętam kiedy w ciągu ostatnich lat udało mi się zasnąć przed dwunastą. Ech...Przede mną kolejny, ostatni cykl przed planowaną laparoskopią...ostatnia szansa na naturalne poczęcie...Później się zacznie: narkoza, laparo, inseminacje bądź in vitro. Ja już teraz ledwo sobie z tym radzę...
Ech Dziewczyny Moje Drogie!
Dziś uciekłabym na koniec świata...Reggina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEch...chyba każdą z nas dopadają raz doły a czasem euforie... ale - Aszka ma rację - byle do przodu
Różyczka - może akurat się uda. W sumie znajoma mojej koleżanki zaszła właśnie w czasie kiedy imprezowała.
Bądźmy dobrej myśli - choć wiadomo ciężko z tym czasem.
U mnie też "cykl ostatniej szansy" - potem w następnym to już będziemy iui próbować. Spróbujemy ze dwa razy... a potem już in vitro zostanie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2014, 12:33
-
nick nieaktualnyTygrys wrote:Ech...chyba każdą z nas dopadają raz doły a czasem euforie... ale - Aszka ma rację - byle do przodu
Różyczka - może akurat się uda. W sumie znajoma mojej koleżanki zaszła właśnie w czasie kiedy imprezowała.
Bądźmy dobrej myśli - choć wiadomo ciężko z tym czasem.
U mnie też "cykl ostatniej szansy" - potem w następnym to już będziemy iui próbować. Spróbujemy ze dwa razy... a potem już in vitro zostanie. -
Witaj Idgie:) Napisz coś o swoich staraniach.* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* TP 12.09.2017r.
nick nieaktualnyIdgie wrote:Witam,
Chciałabym dołączyć do Waszej grupy.
Co prawda mam 34,5, ale myślę, że już tu się nadaję
Pozdrawiam
Witaj serdecznie
U mnie na takim etapie ze czekam na @ po lutce, jak zwykle u mnie to trwa dluzej ale juz czuje bole wiec zaraz pewnie dostane. -
Ze względu na "problemy po stronie partnera" jestem zdana na IUI z nasieniem dawcy.
Jestem po 2 nieudanych IUI.
Teraz zrobilam przerwe i od miesiaca lecze Bromergonem hiperprolaktynemie, ktora w Invimedzie olewali.
W tym roku chce jeszcze podejsc do kolejnej IUI.08.09 - transfer
-
Witaj Mani. Powodzenia:)* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* TP 12.09.2017r.
Idgie zmieniłaś w związku z tym klinikę?* Czerwiec 2014 Aniołek