35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
- 

WIADOMOŚĆ
- 
                        nick nieaktualnyU mnie tez srednio z humorem, ale co zrobic Niedługo nastepny cykl z Clo, w sumie to chyba juz nie mam nawet nadzieji, ale i takie mam leczenie wiec tego sie trzymam poki co. Niedługo nastepny cykl z Clo, w sumie to chyba juz nie mam nawet nadzieji, ale i takie mam leczenie wiec tego sie trzymam poki co.
 Moj ginek to roznie tez ma humory, czasami ok, czasami nie, w zaleznosci jak mu pasuje wiec miedzy nami jest goraco wiec miedzy nami jest goraco jezeli chodzi o atmosfere, bo sie i klocimy ale zazwyczaj jedno sie zgadza na to co drugie powie. jezeli chodzi o atmosfere, bo sie i klocimy ale zazwyczaj jedno sie zgadza na to co drugie powie.  
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 

Witaj Aasiula. Napisz coś o sobie i twoich staraniach.* Czerwiec 2014 Aniołek 
 * Czerwiec 2015 Aniołek 
 Do trzech razy sztuka?
 * Wrzesień 2016 IVF
 * 19.09. transfer 
 * 24.10. crio 
 * 27.12. crio Bhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202 Bhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202 ; 26dpt ; 26dpt 
 * TP 12.09.2017r.
 * 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka 
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualnyInofolic to kwas foliowy i inozytol, niby po nim sa lepsze wyniki. Ale czy podziala czy nie to nie sadze, to wg mnie taki suplement, niemniej mozna sprobowacReggina wrote:cześć dziewczyny Byłam u mojej gin i kazała mi odstawić Duphaston skoro tak źle się czułam i wypadła mi jedna@ Kazała mi kupić Inofolic, że niby lepszy niż zwykły kwas foliowy Co Wy na to? Byłam u mojej gin i kazała mi odstawić Duphaston skoro tak źle się czułam i wypadła mi jedna@ Kazała mi kupić Inofolic, że niby lepszy niż zwykły kwas foliowy Co Wy na to?  
- 

Hej Dziewczyny.
 Taki dzisiaj piękny dzień, słoneczny i rześki.
 A ja taka dziś jestem zmęczona i wkurzona od rana.
 Dużo stresów w pracy i ogólnie dużo się działo ostatnio ( goście, imprezy itp. )Nie mogłam zasnąć do 5 rano. Słyszałam od swojej zielarki, że jak myślę o dziecku powinnam kłaść się przed północą. Nie pamiętam kiedy w ciągu ostatnich lat udało mi się zasnąć przed dwunastą. Ech...Przede mną kolejny, ostatni cykl przed planowaną laparoskopią...ostatnia szansa na naturalne poczęcie...Później się zacznie: narkoza, laparo, inseminacje bądź in vitro. Ja już teraz ledwo sobie z tym radzę... 
 Ech Dziewczyny Moje Drogie!
 Dziś uciekłabym na koniec świata... Reggina lubi tę wiadomość Reggina lubi tę wiadomość
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualnyEch...chyba każdą z nas dopadają raz doły a czasem euforie... ale - Aszka ma rację - byle do przodu 

Różyczka - może akurat się uda. W sumie znajoma mojej koleżanki zaszła właśnie w czasie kiedy imprezowała.

Bądźmy dobrej myśli - choć wiadomo ciężko z tym czasem.

U mnie też "cykl ostatniej szansy" - potem w następnym to już będziemy iui próbować. Spróbujemy ze dwa razy... a potem już in vitro zostanie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2014, 12:33 
- 
                        nick nieaktualnya sie okaze ze moze zajdziesz naturalnieTygrys wrote:Ech...chyba każdą z nas dopadają raz doły a czasem euforie... ale - Aszka ma rację - byle do przodu 

Różyczka - może akurat się uda. W sumie znajoma mojej koleżanki zaszła właśnie w czasie kiedy imprezowała.

Bądźmy dobrej myśli - choć wiadomo ciężko z tym czasem.

U mnie też "cykl ostatniej szansy" - potem w następnym to już będziemy iui próbować. Spróbujemy ze dwa razy... a potem już in vitro zostanie.  
- 

Witaj Idgie:) Napisz coś o swoich staraniach.* Czerwiec 2014 Aniołek 
 * Czerwiec 2015 Aniołek 
 Do trzech razy sztuka?
 * Wrzesień 2016 IVF
 * 19.09. transfer 
 * 24.10. crio 
 * 27.12. crio Bhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202 Bhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202 ; 26dpt ; 26dpt 
 * TP 12.09.2017r.
- 
                        nick nieaktualnyIdgie wrote:Witam,

Chciałabym dołączyć do Waszej grupy.
 Co prawda mam 34,5, ale myślę, że już tu się nadaję 
 Pozdrawiam 

Witaj serdecznie 

U mnie na takim etapie ze czekam na @ po lutce, jak zwykle u mnie to trwa dluzej ale juz czuje bole wiec zaraz pewnie dostane.
- 

Ze względu na "problemy po stronie partnera" jestem zdana na IUI z nasieniem dawcy.
 Jestem po 2 nieudanych IUI.
 Teraz zrobilam przerwe i od miesiaca lecze Bromergonem hiperprolaktynemie, ktora w Invimedzie olewali.
 W tym roku chce jeszcze podejsc do kolejnej IUI.08.09 - transfer 

- 

Witaj Mani. Powodzenia:)* Czerwiec 2014 Aniołek 
 * Czerwiec 2015 Aniołek 
 Do trzech razy sztuka?
 * Wrzesień 2016 IVF
 * 19.09. transfer 
 * 24.10. crio 
 * TP 12.09.2017r.
- 

Idgie zmieniłaś w związku z tym klinikę?* Czerwiec 2014 Aniołek 
 * Czerwiec 2015 Aniołek 
 Do trzech razy sztuka?
 * Wrzesień 2016 IVF
 * 19.09. transfer 
 * 24.10. crio 
 * TP 12.09.2017r.