35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Asana wrote:masz intuicję, doświadczenie życiowe
jeszcze mi jedno przychodzi do głowy
tak z ciekawości
czy jeśli twoje "wróżby" dotyczą również postępowania innych osób wobec Ciebie to jak myślisz, czy to że myśląc o kimś oceniasz kogoś źle i nie dajesz mu "szansy" może on odbierać w twoim zachowaniu jako uprzedzenie i złe nastawienie a tym samym sama możesz prowokować cudze "z góry założone przez Ciebie" zachowanie wobec siebie?
Nigdy nie oceniam ludzi na pierwszy rzut oka, no chyba ze pokazują całego siebie od razu z tej złej stronyale czasami tez jak kazdy ktoś ma zly dzien albo jeden z najgorszych w zyciu i tez trzeba dac sznase takiemu
Jak wypowiem jakies zdanie na dana osobę to musze poznac ja odrobine i chwilke poprzebywac z nia. Wtedy moge pobesztac nim albo wrecz przeciwnie
Zapomnialam dopisac ze mam tez intuicje ze ktos mnie nie lubi, mimo ze jest bardzo miły albo ze moze mi zaszkodzic. Czuje takie rzeczy i wychodzilo ze jednak mialam racje i to prawie zawszeWiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2015, 17:18
Asana lubi tę wiadomość
-
Hej Jastin
Ile masz lat, ze wiek az tak dobija Ciebie?Asana, Jastin76 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Asana wrote:w życiu jest tak że zawsze znajdzie się ktos kto ma jeszcze gorzej od Ciebie;)
Właśnie Jastin
Ja za niecałe 3miesiace skoncze 41lat, widzisz ja jestem w gorszej sytuacjiwiec głowa do góry i WALCZ!
Asana, Dani, Jastin76, aszka lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki mam do sprzedania płaszczyk jesionka 100% wełna w kolorze camelowym
nowy, rozmiar 36
Jeśli któraś byłaby zainteresowana to pisacodpisze na priv
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2015, 20:47
Asana, Jastin76, aszka lubią tę wiadomość
-
Jastin ja mam 37 ale w ciaze nie moge zajsc od troche ponad 2 lata. Z tym ze ja dlugo bylam wyluzowana w tym temacie, dopiero po poltora roku zaczelam sie badac a do kliniki plodnosci trafilam w sierpniu tego roku dopiero. Teraz juz wszystkie badania powazne mam za soba i szykuje sie do inseminacji jak nie uda sie w najblizszym miesiacu naturalnie. Nie martw sie, zacznij ze swoim ginekologiem ale nie marnuj z nim za duzo czasu, szybko idz do jakiejs kliniki i ze wzgledu na wiek, rowniez rozwaz szybko metody wspomaganego rozrodu. Powodzenia!
Asana, Margaret.Se, Jastin76, aszka lubią tę wiadomość
Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️ -
cześć dziewczyny
witaj Jastin
Ja dziś cały dzień spędziłam w pracy i padam na twarz, studenci jednak są męczący
Mężuś na szczęście zrobił śniadanie a potem obiad więc przynajmniej głodna nie byłam, teraz kubek herbatki przed snem bo jutro pracowity dzień, trzeba się czymś zając czekając na nowy cykl
&&& za was dziewczyny!Dani, Margaret.Se, Jastin76, aszka, Asana lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
nick nieaktualnyMargaret.Se wrote:Dziewczynki mam do sprzedania płaszczyk jesionka 100% wełna w kolorze camelowym
nowy, rozmiar 36
Jeśli któraś byłaby zainteresowana to pisacodpisze na priv
Jastin76, Margaret.Se, Asana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
aszka wrote:oj szkoda ze to juz nie moj rozmiar.
Aszka ale to przecie nie stan na zawszeaszka, Jastin76, Asana lubią tę wiadomość
-
aszka wrote:
Własnie Bry Misie kolorowe
Tyz widze to słoneczkoaszka, Jastin76, Asana, Storczyk31 lubią tę wiadomość
-
dzińdybry
u mnie też słonecznie ale szron biały wszędzie więc czapka, szal i rękawiczki obowiązkowe ale niestety ze spaceru nici bo tak jestem zawalona robotą, że nie ma szans się za widoku wygrzebać spod tego stosu
wczoraj gadaliśmy z maużem co dalej w kwestii leczenia i zachodzenia, streszczenie wygląda następująco: jeszcze 2 cykle "dieta" witaminowo-inofemowo-progesteronowa a potem styczeń/luty klinika
po ostatnich bliskich spotkaniach ze zwykłymi ginami nawet mój sceptyk mąż uważa ze nie ma sensu się bujać i lepsze będzie konkretniejsze działanie z klinikąJastin76, Asana, Dani, aszka, Jot lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Margaret.Se wrote:Własnie Bry Misie kolorowe
Tyz widze to słoneczko
Nie , badania gin zrobił podstawowe czyli po najniższej linii oporu
byłam dwa mc temu powiedział ze o dalszych badaniach i leczeniu możemy zacząć mówic po roku czasu i kazał przyjść w styczniu.
Tyle ze w moim wieku każdy miesiąc jest na wagę złota ...Asana, aszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć Dziewczyny
U mnie też ładnie za oknem
Justin, a on Ci te badania zleca prywatnie czy państwowo?
bo jak państwowo, no to wiadomo o co chodzi a jak prywatnie to ... fcuuurffff.
Ja zaczęłam temat inv w domu i atmosfera zrobiła sie napiętaaszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny