35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuje Adelajda:* oby Twoje przeczucia się sprawdziły mam w planach testowanie w poniedziałek 14sty dpo. Jak nie dam rady wytrzymać to zrobie test w niedziele .
Adelajda, niestety nie podpowiem nic na pytania Twoje.Ja jedynie byłam trzy dni w szpitalu na profilu hormonalnym a Twoje badania to zapewne inna bajka -
Jak będą dwie kreseczki to na bank będą to najcudowniejsze Święta
-
Adelajda widzę, że jesteś pewna że nie dotrwam do poniedziałku hehe. To 13sty dpo i mam nadzieję ze nie pechowa...wiem wiem już głupieje
Adelajda lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aszka,trzymam kciuki bo musi byc dobrze.bądz dobrej myśli, inaczej byśmy już dawno wszystkie zwariowały
Ja dzisiaj w podróży, koszmar jakiś jest mi tak niedobrze ze czuje scianki swojego żołądka i tak od 2 w nocy...wrrr
aaa i jeszcze koszmarne bóle głowy
Miłego dnia dziewczyny :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2015, 09:36
-
Margaret.Se, nie chcę Cię nakręcać, choć oczywiście trzymam za Ciebie mocno kciuki!, ale ja w mojej ciąży (którą poroniłam niestety) też miałam koszmarne bóle głowy . Mam nadzieję , że pod koniec tygodnia (jak nie wytrzymasz) lub na początku przyszłego(jak wytrzymasz) podzielisz się z nami cudowną wiadomością !
Aszka, jakie Ty masz długie cykle ? (miałam wrażenie że idziemy równo).
Adelajda mój gin mi robił usg zawsze po okresie, i tak mi kazał przychodzić na badanie.
Jot
"life is like riding a bicycle to keep your balance you must keep moving"
Jestem niewyspaną ale jakże szczęśliwą Mamą -
Jot, Ty mnie nie strasz kochana.wczoraj mialam delikatny ból ale na wieczór i w nocy tragedia teraz ok jest. Ja czesto mam takie bóle głowy i wiem ze musze nafaszerować się szybko zeby nie nasilic bólu. Wczoraj się poświęcilam i tabletki nie brałam. Miałam tylko ibuprofen a jego lepiej nie brać,apap jest tylko dozwolony a takowego nie mialam niestety
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2015, 12:45
-
Margaret.Se ja absolutnie Cię nie chciałam straszyć, wręcz przeciwnie, może te bóle choć uciążliwe dobrze wróżą Mi pomagał masaż głowy (też byłam twarda i nic nie łykałam). Koniecznie daj znać jak się sytuacja rozwija u Ciebie
Jot
Cześć Dziewoje
Wróciłam z wizyty. Poprzednie wyniki w porządku, mąż musi popracować nad plemnikami, ale też nie jest źle. Miałam usg przez powłoki brzuszne i dostałam clo, choć nie wiem jaki w tym sens skoro nie miałam powtórzonego wymazu na ureaplzmę?!? W piątek kolejna wizyta, żeby kuknąć na jajcory, pęcherzyki.
Tak bym chciała zwalczyć tę podłą bakterię!!!
WESOŁYCH I NAPRAWDĘ DOBRYCH ŚWIĄT KOCHANE!!!Adelajda -
Adelajda, ja też po wyjściu z gabinetu mam nagle dużo pytań . Trzymam kciuki za Twoje jajeczka
Ja Wam życzę koleżanki żeby te Święta były spokojne i przeminęły w szerokim uśmiechu
Adelajda, aszka lubią tę wiadomość
Jot
Kochane, taki dziś dzień, że mam w sobie WIELKĄ NADZIEJĘ. Życie jest wielką tajemnicą i myślę sobie, że u GÓRY, mają dla nas dobry plan - dziś bardzo w to wierzę.
Jeszcze raz buziaki dla Was
P.S.
Odpadło mi dno od mojej babki wielkanocnej kompromitacja, bo to był gotowiec (proszek) z pudełka, lukier też lipa, więc mąż słodko zasugerował, żebym dziś lepiej szła się kąpać - to mi wyjdzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2015, 21:53
Jot, aszka lubią tę wiadomość
Adelajda -
nick nieaktualnyDzieki dziewczyny co poradzic mi lekarz mowi ze letrozol rozwalil mi organizm.
Jot własnie ja biore luteine i mi przyspiesza, sadze ze za jakies 7 dni pewnie bedzie @ bo juz mam objawy bole brzucha a u mnie jest pms na dwa-tydzien przed @. Co prawda jeszcze lekarz kazał zrobic badanie w trakcie @ ale jest to watpliwe. Letrozol mi zdecydowanie wszystko przyspieszył. Teraz jezeli dostane za tydzien to bedzie z 26 dni.
Margaretbierz leki, zycze aby glowka nie bolała
Adelajdamoze sama powtorz to badanie? Aby jajcory urosły Na pewno plan maja. Ja mam takie podejście ze wszystko jest w zyciu ustalone, przeznaczone i na kazda przyjdzie pora. Miałam kilka takich przypadkow ktore to potwierdziły wiec poki co nie załamuje sie, bo wiem ze na wszystko jest czas. Jak teraz nie jest nam dane to znaczy ze to jeszcze nie teraz. Niech maz upiecze, jemu wyjdzie
Eltasz wzajemnie :*
Wszystkiego dobrego i wesołegoWiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2015, 10:54
Adelajda lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczęta
dzisiaj pojawiło mi się plamienie wrrr mam nadzieje ze okres się nie pojawi ale tempa poszła w górę, więc jeszcze nadzieja jest. Głowa mnie dalej boli w róznym nasileniu ale tabletek nie biore, wypijam ogrom wody jednorazowo i ból słabnie.
Jot, czytałam źe bóle w ciąży to jest norma przez hormony.
Adelajda, musi być dobrze i tak jak mówi Aszka, każdy ma swoje przeznaczenie i na każdą z nas przyjdzie czas trzeba w to wierzyć.
Adelajda uwielbiam buszowac w kuchni i domowe wypieki są najlepsze.Ja często bułeczki maślane piekę i te często nadziewam je nutellą moją ukochaną i budyniem, pychotka.
Dziewczynki życzę Wam przede wszystkim Zdrowych Świąt Wielkanocnych, dużo miłości i spełnienia marzeń(czytaj zielonej kropeczki) :*aszka lubi tę wiadomość
-
Jot, niestety test był negatywny:(...dwa dni temu miałam plamienie i spada mi temperatura więc czekam na okres...zastanawiają mnie moje mdłości,reszta objawów to może być przed okresem chociaż tak wcześnie nie miewałam,jeszcze z wyjątkiem bólu jajnika tak długo. Mdłości moje...hmm jak się pojawi okres to czas udać sie do gastrologa, moze cos z żołądkiem mam tylko dziwne że mdłości się aż tak wpasowały i nadzieję mi zrobiły
Niestety Święta są .... trudno się nie domyślec ze bardzo smutne
chce mi się tylko ryczećWiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2015, 12:07