35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
kochane, wpadam dosłownie na chwilę - nie mam czasu ostatnio na nic, zawalona jestem pracą
nawet teraz w weekend komputer firmowy mam w domu i muszę pracować
zmęczona już tym jestem, ale liczę, że przyjdzie dla mnie lepszy czas
ostatnio na forum wpadam wcześnie rano, zaznaczam tempkę i już mnie nie ma... chciałabym już wrócić do życia forumowego...
tymczasem pozdrawiam Was serdecznie i ściskamStorczyk31, Moko, padington lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny,
ja tez mega zapracowana (rozumiem Cie Phyllis...) ale juz od 2 godzin cale szczescie odpoczywam bo u nas weekend sie juz zaczal. Uff bo ledwo zyje. Tyle ze dom wyglada jak po huraganie...takiego balaganu dawno tu nie bylo. Poprostu nie bylo czasu ostatnio nawet na najmniejsze sprzatanie, oboje z mezem bylismy tak zagonieni z nowa inwestycja. Ale przyszly tydzien ma byc juz duzo mniej pracowity
Jusst - och biedaczko, co za pech....I co zdecydowalas?
Saramago - ja rowniez mysle ze za wczesnie na sikanca. Dobrze ze masz ta prace na targach teraz, to mozesz zajac glowe czyms innym niz negatywne nakrecanie sie
She - jak masz wynik w dolnej granicy DHEA-S to mysle ze mozesz suplementowac DHEA. Ale to badanie hormonalne robione bylo ostatnio?
MoBo - aah ale Ci fajnie ze jedziesz do Kraka! Ja z Wawy jestem ale w Kraju studiowalam i mam do Kraka mega sentyment. I wielu przyjaciol tam. Baw sie tam dobrze!
Milego weekendu laski!
Storczyk31, Saramago, padington, She Wolf lubią tę wiadomość
Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️ -
nick nieaktualnyHalo! Pęcherz to był fałszywy alarm!
Ale... nie można jeść chińczyka, bo mdli potem nieziemsko, już to wiem. NIe powtórzę. Z dodatkowcyh atrakcji, senność doszła. Spałam właśnie
Jakoś po 20 wychodzimy. I droga szeroka! I autobus męczący
padington, Dani lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMam ciekawostkę dla Was
Może wiecie, moze nie, ja nei wiedziałam.
Mój standardowy spoczynkowy puls to było zawsze około 57, a teraz 71! Jak wprowadziałm te dane do swojej aplikacji monitorującej, to mi napisalo, ze to całkowicie normalny objaw, w ciONży puls zawsze jest o ileś tam (nie pamietam dokładnie) wyższy. Ciekawe kiedy dokładnie serducho przyspiesza...?padington lubi tę wiadomość
-
jusst wrote:Mam ciekawostkę dla Was
Mój standardowy spoczynkowy puls to było zawsze około 57, a teraz 71! Jak wprowadziałm te dane do swojej aplikacji monitorującej, to mi napisalo, ze to całkowicie normalny objaw, w ciONży puls zawsze jest o ileś tam (nie pamietam dokładnie) wyższy. Ciekawe kiedy dokładnie serducho przyspiesza...?
Ładnie to tak dzidzię chińczykiem karmić?
-
dobry wieczór Kochane, jak zwykle jesteście wspaniałe... te pocieszenia .... dziękuję.
Może i za wcześnie ale czytałam różne użytkowniczki i wychodziły blade kreski w 7DTP, a u mnie NIC!
no i po prostu jakieś takie przeczucie...
J.właśnie wyprawiłam na Extremalną Drogę. a sama padam ze zmęczenia i tak mnie rozkłada choróbsko, że masakra. Gardło nawala. i głowa.pęka.
Storczyku Targi Zawodu... takie tam dla szkół, propozycje, oferty itp.
No a co u Was? bo szczerze powiedziawszy,przepraszam, ale nie mam sił czytać dzisiaj a trochę tego jest.
padington lubi tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
jusst wrote:Halo! Pęcherz to był fałszywy alarm!
Ale... nie można jeść chińczyka, bo mdli potem nieziemsko, już to wiem. NIe powtórzę. Z dodatkowcyh atrakcji, senność doszła. Spałam właśnie
Jakoś po 20 wychodzimy. I droga szeroka! I autobus męczący
Mówiłam ze jeszcze chwila i będziesz spać na stojąco buziaczkijusst lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySaramago wrote:dobry wieczór Kochane, jak zwykle jesteście wspaniałe... te pocieszenia .... dziękuję.
Może i za wcześnie ale czytałam różne użytkowniczki i wychodziły blade kreski w 7DTP, a u mnie NIC!
no i po prostu jakieś takie przeczucie...
Gupie przeczucie, gupie! Zobaczysz! Ja kciukam całym sercem! i całymi dłońmi! Musi się udać!
NIe wiem jak tam będzie z netem. Więc uprzejmie proszę zameldowac mi wynik bety i kresek na tescie na komunikatorze na fb!
Powyższy komunikat dotyczy też Phylis i She! Jestem z Wami!
padington, Saramago lubią tę wiadomość
-
padington wrote:Saramago odpoczywaj kwiatuszku i pod kocyk wskakuj z kubeczkiem gorącej herbatki Zdrówka życzę bo święta tuż tuż i trza być w formie bo to piękny czas
Tak też uczyniłam...
tylko jakoś..
nie lubię tej ciszy gdy nie ma mojego J.padington lubi tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Saramago wrote:Tak też uczyniłam...
tylko jakoś..
nie lubię tej ciszy gdy nie ma mojego J.
Ja tez nie lubię być sama ale często się zdarza, że jednak jestem sama.
Po tylu latach przyzwyczaiłam się choć czasem bardzo mi smutno więc wiem co czujesz a najbardziej nie lubię jak mój mąż gdzieś musi wyjechać.Saramago lubi tę wiadomość
-
padington wrote:Ja tez nie lubię być sama ale często się zdarza, że jednak jestem sama.
Po tylu latach przyzwyczaiłam się choć czasem bardzo mi smutno więc wiem co czujesz a najbardziej nie lubię jak mój mąż gdzieś musi wyjechać.
Mojego już nie ma całe... 45 minut
padington, Moko lubią tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Eltasz wrote:Pokusiłam się na przeliczenie kosztów leków do stymulacji, gdyby nie refundacja zapłaciłam ( ok 980zł) wyszło by mnie 5734,46 zł..... masakra jakaś
Ja wydałam 1300 zamiast 4600, ale to i tak kosmos za leki na 10 dni
4 IUI
25.03.2016 ICSI
17.06.2016 ICSI -
jusst wrote:Mam ciekawostkę dla Was
Mój standardowy spoczynkowy puls to było zawsze około 57, a teraz 71! Jak wprowadziałm te dane do swojej aplikacji monitorującej, to mi napisalo, ze to całkowicie normalny objaw, w ciONży puls zawsze jest o ileś tam (nie pamietam dokładnie) wyższy. Ciekawe kiedy dokładnie serducho przyspiesza...?
Puls w ciąży przyspiesza z powodu większej ilości krwi o około 30 %, przy 5 litrach krwi u kobiety robi się około 6,5, z tego powodu serce musi przyspieszyć, żeby to przepompować i mamy przyspieszone tętnoNa szczęście to objaw przejściowy i po ciąży znika
Nie ma dokładnej granicy od kiedy jest szybsze tętno, bo krew zwiększa swoją objętość stopniowo, ale z reguły ma to miejsce około 6-7 tygodnia ciąży. Mówi się, że tętno wzrasta o około 20 %, ale może się zdarzyć, że docelowo puls osiąga wartości nawet do 110.
4 IUI
25.03.2016 ICSI
17.06.2016 ICSI -
Dzień dobry, wszystkie smacznie śpią?LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
Hej Aszka
tylko my takie ranne ptaszki?
mam dzisiaj lenia... a Ty jakie plany?LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają