35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Jastin tu jest tiller tego filmu a nazywał się 'fed up' https://www.google.ch/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3DUVX6_LzX4mM&ved=0ahUKEwj3id2Jy_rLAhVKApoKHdc_BE0QtwIILDAF&usg=AFQjCNFiCgZzUQr6-UaxZV7NbtnFnknGGA
I może tu da się obejrzeć http://moviehdmax.com/watch/1b5157a937/fed-up-2014
Są inne fed up film na you tubie ale to nie to. Muszą być te dwie kropy symbolizujące tabletki. No może będziesz musiała trochę pogrzebać po sieci. -
Moko czarodziejskie igły powiadasz?
no może może... ale raczej nastawiałam się na bezowulacyjny. Babeczka spoko, wcześniej też do niej chodziłam, więc jeśli będe kiedys w ciazy pewnie do niej bede chodzić, chyba że mnie zaskoczy jak Jusst Kornelia bo przecież obecnie nie można być nikogo pewnym.
Tak czy siak, czekam na 13stego i idę pomęczyć doktorka.
Mój się zmartwił że bezowulacyjny chyba liczyl, że zimne plemniki przyatakują hihijusst, MoBo, loret1 lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Zaskocze Was dziewczyny, bo chodzilam do tego lekarza prywatnie, i w sumie to wyglada to tak, ze aby umowic sie na wizyte to trzeba zadzwonic i zawsze jakas babeczka odbiera, a idac do gabinetu nie ma zadnej recepcji tylko poczekalnia i jego gabinet. Teraz to mnie nastraszylyscie ze moze nawet do karty nic mi nie wpisywal. W sumie to na poczatku mu zaufalam, bo mialam podwyzszona prl i tsh, ale udalo sie zbic, owulacje mam, wyniki meza tez w miare ok, cykle mam super regularne ale oczekiwalam ze skoro sie nie udaje to chociaz cos pogdyba a tu nic....wiecej dowiedzialam sie z forum niz od niego. W piatek bede walczyc:)
Saramago, Moko lubią tę wiadomość
-
LAGO a do tego że więcej się dowiesz tu niż od lekarzy to przywyknij. witamy w świecie staraczek
Nieustępliwe.Dociekające.Wytrwałe.Dążące do celu. Drążące, szukające, nieugięte.Zawzięte.To MyMoko, jusst lubią tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
jusst wrote:Padłam!!!!!
))))))))
jusst, loret1, Moko lubią tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
jusst wrote:To może zadzwoń i powiedz, ze potrzebujesz kopię dokumentacji medycznej i kiedy możesz ją odebrać?
jusst, MoBo, Moko lubią tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
Cudownych nocy dziewczynki...dobranoc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2016, 22:24
loret1, MoBo, padington, aszka, Moko, Kabe, krycha.stara lubią tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Jastin76 wrote:Dziewczyny jutro ide godz 8:45 trzymajcie kciuki aby nic groźnego sie nie wykluło
mam stresa
mowie wczoraj mojemu co bedzie jesli w ogóle nie bedziemy mogli mieć dzieci
typowa meska odpowiedz padła ... to sie później będziemy martwić
ja raczkuje w temacie ... dlatego w tych poważnych tematach sie nie wypowiadam i Wam nie doradzam..ale WAS bardzo prosze o doradzenie mi
powiedzcie czy mam coś zabrać ze sobą np wykres/y ?
jakieś konkrety mam żądać od niego czy po prostu iść i słuchać co zleci ?Jastin76 lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Lago wrote:Dziewczyny podpowiedzcie jak mam uzyskac od lekarza dokumentacje. W skrocie napisze, ze chce zmienic gina, gdyz ten wlasciwie zlecil mi tylko 2 badania i saminogram meza. Robilam u niego monitoring cyklu i generalnie stwierdzil, ze skoro nie udaje nam sie zajsc w ciaze to najlepiej do kliniki uderzac, bo nie jestem juz mloda...Monitoring u niego to tylko 2 spotkania w cyklu. Najpierw oglada jajo i zawsze twierdzi, ze owulacja bedzie dzis lub jutro, kolejna wizyta to kilka dni pozniej zeby zobaczyc czy jajo peklo. Jak pytam o wielkosc pecherzyka to twierdzi, ze jest "owulacyjny", endo zreszta tez. Po drugim monitoringu powiedzialam mu, ze chce miec dokumentacje "leczenia", to stwierdzil ze jak zrobimy caly monitoring to mi da opis. Stwierdzilam ok, skoro juz 2 miechy bule kase to jeszcze miesiac pojde. Wczoraj, to myslalam ze mu walne. Oczywiscie jajo i endo "owulacyjne". prosze przyjsc w piatek albo wtorek (za tydzien). Mowie mu znow, ze chce dokumentacje a on swoje, ze da mi opis jak zrobimy hsg bo to nastepny krok.Kurde ja juz wybralam lekarza u ktorego bede robic HSG, poza tym mam umowiana wizyte u innego lekarza i babka kazala mi przyniesc dokumenty. Wczoraj pytam gina czy dalej mam brac Bromergon a on do mnie " to moze juz odstawimy co?"!!!! To ja mam wiedziec??? I co ja mam teraz umawiac sie z nim na wizyte i bulic 130 zeta zeby dal mi dokumenty?? Znacie sie na prawach pacjenta? Ja generalnie juz nie chce do niego chodzic na wizyty, ale musze zdobyc te papiery, bo wyjdzie na to ze pol roku "leczylam sie" a nie mam na to zadnej podkladki. No masakra jakas....
Storczyk31 lubi tę wiadomość
-
Saramago wrote:Moko czarodziejskie igły powiadasz?
no może może... ale raczej nastawiałam się na bezowulacyjny. Babeczka spoko, wcześniej też do niej chodziłam, więc jeśli będe kiedys w ciazy pewnie do niej bede chodzić, chyba że mnie zaskoczy jak Jusst Kornelia bo przecież obecnie nie można być nikogo pewnym.
Tak czy siak, czekam na 13stego i idę pomęczyć doktorka.
Mój się zmartwił że bezowulacyjny chyba liczyl, że zimne plemniki przyatakują hihiAntoś IVF,Julisia natural
-
Jastin76 wrote:Tak , pierwsza
Potem pewnie zleci stymulacje clo,a jak dalej nic to pewnie hsg lub laparoskopia po jakich trzech cyklachJastin76 lubi tę wiadomość
-
Jastin,ja jechslsm na pierwszą wizyte z wyniksmi tsh,prolaktyny i z badaniem nasienia.Potem stopniowo na wizyty dowoziłam wyniki a juz od trzeciej wizyty jechałsm na clo,cykl stymulowany i na pèkniecie ovitrelle bo mam cykle bez ovu a potem dupka przez 10dni bo progesteron niski i udslo mi sie zajsc w ciaze.
A co do pierwszej wizyty to moze troche kosztowac,js placilam 540zl w tym byly wymazy z pochwy jskies dwa i AMH,a kolejne juz po 150zl(240zl z ovitrelle jesli potrzebny)Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2016, 22:58
Jastin76 lubi tę wiadomość
-
hoho... pierwsza ???Dzień doberek, wstawać śpioszki
MoBo, jusst, Storczyk31, Moko lubią tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Jakie miałam pyyyyszne śniadanko pochwalę się. Jaglanka gotowana w mleku kokosowym z miodem cynamonem, suszonymi śliwkami, gruszką, kiwi, malinka, orzechy nerkowca i słonecznik. Mniam.
Kazia, Storczyk31, MoBo, aszka, Moko lubią tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają