35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCześć!
Saramago zazdroszczę sniadanka! MI ostatnio to wszystko sie brzydzi. Ale nie narzekam. Tylko już ne wiem co jeść, twaróg mi tylko wchodził, ale już przestaje... Padi przypomniała mi o musli, chyba z jogurtem będą strawne. Muszę sprawdzićStorczyk31, MoBo, padington, aszka lubią tę wiadomość
-
jusst wrote:Cześć!
Saramago zazdroszczę sniadanka! MI ostatnio to wszystko sie brzydzi. Ale nie narzekam. Tylko już ne wiem co jeść, twaróg mi tylko wchodził, ale już przestaje... Padi przypomniała mi o musli, chyba z jogurtem będą strawne. Muszę sprawdzić
Ugotuj owsiankę na coca coli i posyp twarogiemStorczyk31, jusst, Kazia, MoBo, padington, Moko lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualnySaramago wrote:Ugotuj owsiankę na coca coli i posyp twarogiem
Cola juz też nie smakuje. A o owsiance, to w ogóle boję się już nawet myśleć!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2016, 09:53
Saramago, Storczyk31, MoBo, aszka, Kabe lubią tę wiadomość
-
jusst wrote:Menda!
:*
Storczyk31, jusst, MoBo, padington lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
jusst wrote:Cześć!
Saramago zazdroszczę sniadanka! MI ostatnio to wszystko sie brzydzi. Ale nie narzekam. Tylko już ne wiem co jeść, twaróg mi tylko wchodził, ale już przestaje... Padi przypomniała mi o musli, chyba z jogurtem będą strawne. Muszę sprawdzić
Ja w ciąży też jadłam z jogurtem naturalnym bo nic innego mi z rana nie wchodziło.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2016, 10:27
jusst, aszka, Storczyk31 lubią tę wiadomość
-
Storczyk31 wrote:W Stylowym magazynie było o problemach męskich z testosteronem.
Że mężczyźni są narażeni na nieświadomy kontakt z estrogenami, które są teraz wszędzie m.in. w opakowaniach plastikowych (np. butelki z wodą), w kosmetykach lub w spożywanym mięsie faszerowanym hormonami.
Stąd rodzą się ich problemy z potencją, z jakością plemników, spadkiem libido.
Badania na młodych mężczyznach wykazały, że jest to stale rosnąca tendencja, niestety.
Mężczyźni jak mamuty wyginą. A szkoda
I co seksmisja nas czeka ?
aszka, Storczyk31, jusst, MoBo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJastin to na pierwszej za duzo nie powie, jak nie masz badan. W klinikach niepłodnosci podstawa to badania najpierw jezeli podchodzą rzetelnie czyli hormony, FSH, LH, TSH, prolaktyna, testosteron od 2-5dc progesteron około 10 dni po przewidywanej owulacji, AMH a facet badanie nasienia. Wykresów nie potrzeba, w klinikach na to leją. Mnie to od razu jeden lekarz bez patrzenia na badania w klinice walnął ze stara baba i na in vitro, ale go zjechałam i poszłam do innego w tej klinice, który słuchał co mówie. Za to w poprzedniej klinice to lekarz mało sie przykładał i straciłam kilka cykli, wiec zmieniłam na inną.
Largo pisałam juz ze prywatnie tez sie zdarzają olewusy. Niestety to zamiast obowiazku lekarza to obowiazek pacjenta, zajac sie tym czym trzeba, dopilnowac usg itd.Storczyk31, MoBo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Storczyk31 wrote:W Stylowym magazynie było o problemach męskich z testosteronem.
Że mężczyźni są narażeni na nieświadomy kontakt z estrogenami, które są teraz wszędzie m.in. w opakowaniach plastikowych (np. butelki z wodą), w kosmetykach lub w spożywanym mięsie faszerowanym hormonami.
Stąd rodzą się ich problemy z potencją, z jakością plemników, spadkiem libido.
Badania na młodych mężczyznach wykazały, że jest to stale rosnąca tendencja, niestety.
Mężczyźni jak mamuty wyginą. A szkodaStorczyk31, aszka, Dani lubią tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
aszka wrote:Jastin to na pierwszej za duzo nie powie, jak nie masz badan. W klinikach niepłodnosci podstawa to badania najpierw jezeli podchodzą rzetelnie czyli hormony, FSH, LH, TSH, prolaktyna, testosteron od 2-5dc progesteron około 10 dni po przewidywanej owulacji, AMH a facet badanie nasienia. Wykresów nie potrzeba, w klinikach na to leją. Mnie to od razu jeden lekarz bez patrzenia na badania w klinice walnął ze stara baba i na in vitro, ale go zjechałam i poszłam do innego w tej klinice, który słuchał co mówie. Za to w poprzedniej klinice to lekarz mało sie przykładał i straciłam kilka cykli, wiec zmieniłam na inną.
Largo pisałam juz ze prywatnie tez sie zdarzają olewusy. Niestety to zamiast obowiazku lekarza to obowiazek pacjenta, zajac sie tym czym trzeba, dopilnowac usg itd.aszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
aszka wrote:Jagna u nas tez piekne słonce
a ma sie pogoda zepsuc
Kiedys to pamietam za czasów PRLU sie stało w kolejce jak rzucili pomarancze - bo kasa była, ale towaru nie było, a teraz towar jest, ale kasy mało.
A pogoda jutri ma sie zepsuc,weekend brzydkiale deszcz potrzebny