35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziekuje kochane za wszystkie zyczenia!!!! Cudowne jestescie. Pierwiastko ale extra ze tez masz 29 ego
Jeszcze raz sciskam Cie mocno urodzinowo i zycze zielonej kropeczki bardzo szybko!!!
Ooo, Phyllis to i najlepsze zyczenia dla synka Twojego! I za psinki Twojej-She!!!
Farida witaj u nas!
Wow, dwa dni tu nie bylam a tyle sie wydarzylo. Nie zdazylam nawet Saramago cos napisac/doradzic, ona juz wyjechala i wstepna decyzje juz podjela. No i dobrze. Saramago zycze Ci cudnego wyjazdu i wiedz, ze wspieram Cie bardzo mocno w kazdej decyzji ktora podejmiesz. Wsluchaj sie w swoje serce i nie pal zadnych mostow na razie za soba. Nie rezygnuj ze zwiazku, walcz o to i o to. Ale jesli wyczerpia sie wszystkie inne mozliwosci, to nie odmawiaj sobie realizacji swego wielkiego marzenia o dziecku, i przekonuj swojego na dawce...az sie zgodzi.
MoBo- o kurcze, biedny Twoj ukochany, a Ty dzielna, bardzo dzielna, ze przy nim i pomagasz. Super ze akupunktura i rehabilitacja dzialaja i mu lepiej teraz. Ta medycyna zachodnia to czasami zupelnie jest nieporadna w pewnych sprawach i rozklada rece...Ale sa inne terapie, wiec dobrze ze po nie siegneliscie.
Bulka - tule. Na PCOsach sie nie znam,. ale rozumiem ze to nie jest jednoznaczna pewna diagnoza jeszcze? Wiec nie stresuj sie.
Dziewczyny maz mi urodzinowo obiecal to co chcialam, zebysmy pojechali na romantyczny weekend za miasto gdzies. Ale w ten weekend nie jedziemy bo w ten weekend jest tu swieto (koncowka swieta Pesach, to jest swieto panstwowe) wiec caly narod jest poza miastem, w miejscach natury sa dzikie tlumy (czytalam w mediach) , a na drogach dojazdowych wielkie korki (to jest maly kraj) wiec wolelismy ominac te tlumy i jedziemy w przyszly czwartek. U nas nie ma majowki teraz, dopiero co jedno swieto sie skonczylo. Od niedzieli do pracy. Dzis drinki wieczorem z przyjaciolmi.
Odpoczywajcie cudnie wszystkie na majowkach, mam nadzieje ze pogoda dopisze i bedzie cieplo i slonecznie tam gdzie mieszkacie.
Buziaki!
MoBo, karina76, She Wolf, loret1, bulkaasia, Kazia, Phyllis, padington, Storczyk31, pierwiastka, Saramago lubią tę wiadomość
Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️ -
jusst wrote:A gdzie relacja?
No tak to teraz chwalidupa będęWiec na dzisiaj pęcherzyków jest 18 sztuk od 16-20mm,estradiol wczoraj 800 dziś 1150,czyli jajka jeszcze dojrzewają.Wieczorem i jutro rano jeszcze puregon,potem ovitrele.Punkcja w poniedziałek rano.
Jutro rano znowu o 6 pruje na estradiol,progesteron i usg.Powiem wam że w tym tygodniu cztery razy na podglądaniu,toż mój mąż nawet tyle razy nie zaglądał
jusst, She Wolf, Dani, Kazia, MoBo, Eltasz, krycha.stara, evus, Jot lubią tę wiadomość
Kiedy wydaje Ci się że nie masz już nic do stracenia wtedy dostajesz wszystko
-
Miłego porannka w gronie najbliższych przyjemnie spędzonych chwil później i odpoczywajcie i relaksuje się wszystkie. Zapraszam na kawkę dziś mąż serwuje to korzystajcie buziaki dla wszystkich
Storczyk31, Marie, Dani, evus, loret1, Jot lubią tę wiadomość
-
karina76 wrote:No tak to teraz chwalidupa będę
Wiec na dzisiaj pęcherzyków jest 18 sztuk od 16-20mm,estradiol wczoraj 800 dziś 1150,czyli jajka jeszcze dojrzewają.Wieczorem i jutro rano jeszcze puregon,potem ovitrele.Punkcja w poniedziałek rano.
Jutro rano znowu o 6 pruje na estradiol,progesteron i usg.Powiem wam że w tym tygodniu cztery razy na podglądaniu,toż mój mąż nawet tyle razy nie zaglądał
Jesli nam sie nie uda stymulacja z clo to po wakacjach chyba in vitro,raczej z inseminacją nie bede próbowac.
Ale mam nadzieje ze maj bedzie nasz &&karina76, Dani, evus lubią tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
padington wrote:Miłego porannka w gronie najbliższych przyjemnie spędzonych chwil później i odpoczywajcie i relaksuje się wszystkie. Zapraszam na kawkę dziś mąż serwuje to korzystajcie buziaki dla wszystkich
Udanych majówekAntoś IVF,Julisia natural
-
Dzień dobry dziewczynki,
Nie wiem ile mnie w kolejnym tygodniu będzie bo właśnie zbieramy się na nasz rejs.
Eltasz i Karina mocno kciukam za wasze ivf
Za naturalnusie cycklusie tez mocno kciukam dziewczynki
ciężarówki tez mocno pozdrawiamMoko tulam
Krycha jak się nie śpi tzn ze głową niespokojna wiec widać cie coś trapi. Melisa, rumiankowa, dziurawiec (jak na początku cyklu) może być coś pomogły.
No to do usłyszenia soonmam nadzieje ze choroby morskiej nie mam
Eltasz, karina76, krycha.stara, Moko, jusst, She Wolf, Storczyk31, Marie, Dani, evus, loret1, pierwiastka, Jot lubią tę wiadomość
-
A jeszcze mam pytanko co do mierzenia tempki. Mierze ją rano jak tylko się obudze,mam przy sobie termometr
Dziś pokazało 36,9 a zmierzylam sobie tak dla sprawdzenia godzinę po, jak już po pracowałam trochę i było 36,6. To które powinnam wpisać do mojego wykresu???
-
bulkaasia wrote:A jeszcze mam pytanko co do mierzenia tempki. Mierze ją rano jak tylko się obudze,mam przy sobie termometr
Dziś pokazało 36,9 a zmierzylam sobie tak dla sprawdzenia godzinę po, jak już po pracowałam trochę i było 36,6. To które powinnam wpisać do mojego wykresu???
Witam się ja czekam na wizytęWiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2016, 09:26
Kazia, bulkaasia, evus lubią tę wiadomość
Eltasz
-
Hej Dziewczynki,
Ja cały czas jestem z Wami i czytam, i dziękuję, że jesteście<3
U mnie różnie. Raz lepiej, raz gorzej. Obiad rodziny odwołaliśmy i mamy nadzieję zrobić po wynikach.
Dobrze, że wróciłam do pracy. Miałam co robić po urlopie. Teraz trzeba jakoś przetrwać w normalności. Szczyt paniki miałam w dniu badania. Teraz trochę nerwy odpuściły i staram się nie wariować.
We czwartek rozpoczęłam II trymestr, który ma być ponoć miodowym miesiącem ciąży. Śmieszne to trochę w mojej sytuacji.
Trzymajcie się cieplutko na tych majówkach, a ja trzymam kciuki za WasKazia, Storczyk31, Eltasz, aszka, jusst, loret1, karina76, Jot lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry laski
MoBo wspaniałej podróży, też bym chętnie gdzieś wyjechała.
Moko kochana myślę o Tobie i na pewno z dzidziorkiem wszystko będzie dobrze ale wiem, że przeżywasz ciężkie chwile, wspieram Cię kochana. ❤️
Eltaszku czekamy na relację z wizyty.Storczyk31, Moko, Eltasz, loret1, MoBo lubią tę wiadomość
-
Po wizycie :
7 pęcherzyków widocznych w usg. Chcialabym wiecej bo wtedy większa szansa ze będą dojrzałe ale ok nic nie wskuram wiecej
Pobrali mi trochę krwi na badania, wyniki po poludniu.
Punkcja w poniedziałek, a dziś na wieczór ovitrelle
Milego dla Was.
Moko ściskam mocno będzie dobrze zobaczysz ♥Kazia, krycha.stara, evus, aszka, jusst, Dani, loret1, She Wolf, Moko, karina76, Storczyk31, MoBo, Saramago lubią tę wiadomość
Eltasz
-
Dzień dobry:)
Moko - zobaczysz, to będzie twój "miodowy" czas ciążowy. Wyniki Ci wyjdą dobre i się odstresujesz. A potem już tylko sama ciążowa radośćTak wizualizuj, a się spełni. Zawsze powtarzam, że nie warto się martwić na zapas, bo gdyby rzeczywiście coś było nie ok. (czego nie dopuszczamy), to zawsze zdążysz się pomartwić.
Eltasz - trzymam mocno za poniedziałek. A do tego czasu relaksuj się na maxa.
MoBo - ale Ci fajnie! Miłego pływania:)
Krycha - mnie na spanie pomaga gorące mleko z miodem. Albo kieliszek wina:)
Reszta dziewczyn - ściskam mocno. Jakoś wirtualnie przyzwyczajam się do wizyt tutaj. Jesteście wciągające:)
Ja dzisiaj troszkę zgłupiałam z ovufriendem. Byłam przekonana, że wczoraj miałam ultra szczyt płodności, bo i śluz idealny, i szyjka mięciuteńka i wysoko. A dzisiaj skok temp. i ovu wykreślił owulację trzy dni temu. Co prawda przerywaną linią, ale jednak. No i pogubiłam sięWtedy też niby śluz był super, ale test ovu wyszedł negatywny. I dodatkowo był to 12 dzień cyklu, a tak to chyba jeszcze nigdy nie miałam, wiec statystyka też inaczej wskazywała. No i sobie pomyślałam, że przy naszej częstotliwości, to trafienie jest prawie jak szóstka w totka:)
A poza tym jestem umówiona na 17 czerwca na badanie drożności, a chłopa chcę wysłać pod koniec tego tygodnia na seminogram. To będę mieć więcej wieści.
Chyba, że coś mnie jednak zaskoczy w tym cyklu:)Cuda się przecież zdarzają, co nie?
krycha.stara, Eltasz, aszka, Dani, evus, loret1, Storczyk31, Jot, MoBo lubią tę wiadomość
ja: 37 lat, Hashimoto, niedoczynność tarczycy, AMH - 0,64
11.12.2016 - punkcja
28.03.2017 - początek stymulacji do II IVF - przerwane w 7 dniu cyklu
22.04.2017 - pozytywny test, ciąża naturalna
25.05.2017 - [*] Mój Aniołek 8/9 tydzień córeczka
25.09 - start IVF -
on: oligoteratozoospermia
-
nick nieaktualnyEltasz to teraz kciukasy &&&.
Bulkaasia podobno po ciazy to nic dziwnego.Jedyny plus ze mam juz calkiem płaski brzuch i to bez brzuszkow, bo ja cwicze tylko kondycyjnie, czyli takie np. pajacyki.
Marie za badania &&.Marie, bulkaasia lubią tę wiadomość