35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
MoBo ładne imię Sara,a te noce nieprzespane..czyz nie tego chcemy wszystkie?Ja juz praktycznie mam bezsenne noce,moze od początku ciazy jak dwie noce przespalam jak kamien to bylo wszystko ale nie narzekam,poprostu dotykając brzuszka od razu mi lepiej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2017, 18:47
aszencja, Dani lubią tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Jagna 75 wrote:Jak tam wuzyta?
Ania1602, MoBo, Jurkowa, Dani lubią tę wiadomość
-
Bąbelek najważniejsze, że wszystko dobrze
Bąbelek1980 lubi tę wiadomość
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crio Bhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202 ; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka -
Ania1602 wrote:Bąbelek najważniejsze, że wszystko dobrze
Margaret.Se lubi tę wiadomość
-
Bąbelek1980 wrote:Tak Aniu. Czekam aż usłyszę serduszko, wtedy biorę L4, powiem w pracy, rodzinie i przyjaciołom. Boże daj mi cierpliwość hehe. Czy Wy dziewczyny, które już są zafasolkowane też macie takie migreny i czujecie chroniczny głód jak ja? Co 1,5 -2 godz. Muszę jeść, bo napada mnie i to dosłownie i od razu taki głód, że aż mi niedobrze. Jak tak dalej pójdzie, to się nieźle spasę
Ja tak mialam chwilke wczesniej ten glod a teraz to jem jak tylko poczuje sie lepiej bo mdlosci juz zamieszkaly u mnie i cierpie okrutnie no ale szczerze to chce cierpiec jutro zobacze moje dzieciatko wlasnie sie rozkleilam i lezka mi poleciala hehe a raczej jedna za druga hahaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2017, 22:16
aszencja, Dani lubią tę wiadomość
-
Bąbelek ja nie mam takich problemów, ani migreny ani napadów głodu. A mówiłaś o tym dzisiaj lekarzowi? Poradził coś?* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* TP 12.09.2017r.
Aniu jak to wielka niewiadoma? Nawet tak nie pisz i nie mysl bo zle mysli przyciagaja zle wydarzenia, nawet sobie nie zdajemy sprawy jak bardzo. Cudownie jest i tak zostanie
Ylya niby ostatnio duzo nie pracuje bo mialam sporo wolnego no ale fakt ze trzeba odpoczywac i to my jestesmy tu najwazniejsze a raczej nasze skarby a nie praca i mam nadzieje ze lekarz da mi zwolnienie.
Ja to przesypiam noce bo moze te dni mnie wykanczaja. Dzisiaj sie czuje jakbym pole przeorala a tylko co zrobilam jak sie lepiej poczulam to pozmywalam naczynia hehe
Ylya lubi tę wiadomość
-
Margaret staram się myśleć pozytywnie, ale złe wspomnienia są z tyłu głowy. Odganiam złe myśli z całej siły
Margaret.Se, Moko, aszencja lubią tę wiadomość
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* TP 12.09.2017r.
Ania1602 wrote:Bąbelek ja nie mam takich problemów, ani migreny ani napadów głodu. A mówiłaś o tym dzisiaj lekarzowi? Poradził coś?
Aniu, mówiłam lekarzowi, zapytał tylko co wcześniej brałam na przerwanie bólu, były to tryptany - sumamigren, więc wiadomo zabronił absolutnie, co jest oczywiste no i niestety trzeba to przetrwać
Sama zapytałam o witaminy, wiadomo biorę folik i kwasy omega jak zapytałam czy mogę brać, to powiedział ok. Chciał, żebym brała pregna, ale mówię po co? skoro już biorę te witaminy, więc w końcu kazał pregny nie brać. Chyba nie warto aż tak się faszerować tymi witaminami, w pożywieniu przecież tez są a nadmiar też nie jest wskazany.
@Margaret - super, że jutro już zobaczysz swoje maleństwo napisz jak po wizycie.
Ja też nie mogę przespać całej nocy budzę się ok. 4,5... a w dzień chodzę jak zombi Przychodzę z pracy i od progu taka niemoc mnie ogarnia, że się zastanawiam czy do domu wracać
Spokojnej nocy!Margaret.Se lubi tę wiadomość
-
Bąbelek ciesze sie ze widac zarodek,na tym etapie tylko to widac.
Ja tez czesciej jem i nie dopuszczam do glodu bo wtedy mnie mdli,lepiej czesciej a mniej,owocami czy warzywami oszukasz zolądek a to same witaminki i dobre na zaparcia które czesto sie zdarzają w ciązy.Ylya lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Bąbelek1980 wrote:
Sama zapytałam o witaminy, wiadomo biorę folik i kwasy omega jak zapytałam czy mogę brać, to powiedział ok. Chciał, żebym brała pregna, ale mówię po co? skoro już biorę te witaminy, więc w końcu kazał pregny nie brać. Chyba nie warto aż tak się faszerować tymi witaminami, w pożywieniu przecież tez są a nadmiar też nie jest wskazany.
@Margaret - super, że jutro już zobaczysz swoje maleństwo napisz jak po wizycie.
Ja biore juz od prawie dwoch lat femibion, jest swietny bo duzo dodatkowych witamin i bardzo polecany jest przez lekarzy. Sa rozne rodzaje bo dla kobiet planujacych ciaze i do 12tc to natal 1 i natal 2 od 12tc do konca i podczas karmienia. Z jedzeniem to roznie bywa bo jak mam mega mdlosci to nic mi przez gardlo nie przejdzie az mnie dziwi ze jeszcze nie wymiotuje no ale dobrze bo nie pozbywam sie tego co staram sie zjesc
Jasne ze dam znac relacje z wizyty
Ylya lubi tę wiadomość
-
Witajcie Kobietki. Nie wiem jak to sie stalo, ale moja poprzednianwiadomosc cos " zezarlo". No wiec raz jeszcze. Pieknie sie czyta Wasze radosne wiesci. Az chce sie chciec! To bardzo optymistyczne i dodaje wiary, ze sie uda. Tak trzymac! Ciesze sie razem z Wami!!!
Ylya, Ania1602, ana167, aszencja, Dani lubią tę wiadomość
12tc ❤ trojaczki 2012r [*]
Hashimoto, niedoczynnosc tarczycy,hiperprolaktynemia -
Jagna 75 wrote:Bąbelek ciesze sie ze widac zarodek,na tym etapie tylko to widac.
Ja tez czesciej jem i nie dopuszczam do glodu bo wtedy mnie mdli,lepiej czesciej a mniej,owocami czy warzywami oszukasz zolądek a to same witaminki i dobre na zaparcia które czesto sie zdarzają w ciązy.aszencja lubi tę wiadomość
-
Phyllis wrote:Aniu, zrezygnowałam z kolejnego badania drożności i za radą MoBo (dziekuję Mobo ) zdecydowałam się na laparoskopię. Jestem teraz pod opieką prof. Jędrzejczaka z Polnej (na pewno kojarzysz) i mam ustalony zabieg laparoskopii z histeroskopią na 20 lutego.
Bąbelek1980, Ania1602, ana167, aszencja, Phyllis, Dani lubią tę wiadomość
-
Bardzo fajnie ze wszystko do przodu, ja juz po okresie: kolek, kolorow kup, chorobs itd teraz juz lajtowo czego i Wam zycze
Kazia jak tam, juz niedlugo ?
Kazia, Bąbelek1980 lubią tę wiadomość
Na gorze róże na dole fiolki a my sie trykamy jak dwa poznańskie koziołki. -
No ja czekam, za dwa tyg. będzie ciąża donoszona i mam nadzieje, że szybko urodzę. Trochę już jestem ociężała ale dalej latam do pracy, więc chyba nie jest tak tragicznie, pokój przygotowany, wózek zamówiony i czekamy.
aszencja, Jot, Dani lubią tę wiadomość
-
Jestem juz po wizycie
Moje szczescie rosnie idealnie i ma juz 12mm a pierwsze co zobaczyłam to bijące serduszko
Lekarz świetny bo konkretny a co do wizyt i zwolnienia to daje wybór pacjentowi i tak powinno byc jestem juz na L4 i sie spytał czy bede chciała wrócic do pracy czy juz zostac na zwolnieniu. Kolejna wizyta za dwa tyg 25 stycznia dostałam skierowanie na badania genetyczne i wszystkie inne do wykonania do 10tc. Co do moich plamien stwierdził ze był malusienki krwiaczek ale juz prawie zniknał.
Ylya, She Wolf, Moko, aszencja, Active, Jot, Bąbelek1980, MoBo, Magdusia06, Kazia, Ania1602, bulkaasia, ana167, Eltasz, Dani, jusst, Liuliu79 lubią tę wiadomość