35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej to jeszcze ja dorzucam na dziś- moja kumpela poinformowała mnie dziś ze jest w 13 tc. NOOOO wysyp, wysyp,wysyp!!!)) naprawdę czuje ze to będzie dobry rok!
Kaziu - posłuchaj dziewczyn,odpuść z praca i podaruj sobie troszkę relaksu - tak żeby mieć duuzo sił później dla swojego skarba, trzymam kciuki za ciebie kochana.maszencja, Margaret.Se lubią tę wiadomość
Życie nigdy nie jest zbyt krótkie - żeby nie mieć znaczenia -
Dzieki kochane
Czy to dziewczynka czy chlopczyk to czas pokaze ale fakt ze mi sie tez tak wydaje dziewczynki sa silniejsze i potrafia wszystko przetrwac -
Margaret super
Margaret.Se lubi tę wiadomość
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crio Bhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202 ; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka -
Wspaniale wiesci Maggi!
Wielkie gratulacje Aniu i Pierwiastko!!!!! Spokojnej ciazy teraz zycze Wam obu! Rzeczywiscie poczatek 2017 nastraja optymizmem, moze i ja sie na tej fali zalapie?Ania1602, Margaret.Se lubią tę wiadomość
Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️ -
Dani jak mozesz myslec inaczej, oczywiscie ze za chwilke i u Ciebie zawita szczescie
Krakowianka to kciuki mocno zacisniete bo podziela sie idealnie dla mamusi
Ja dzisiaj jeszcze gorzej sie czulam. Postanowilam pojsc do sklepu po balsam palmersa i rybke to ledwo do domu doszlam. Na szczescie teraz juz troszke lepiej sie czuje
Dani lubi tę wiadomość
-
Hej, ja wracam z invicty- pakiet badań do zrobienia ale jestem zadowolona, bo skierowała mnie na te,które umyslilam sobie dostać - bez koniecznosci stosowania siły perswazji )) Pani doktor chyba młodsza ode mnie i trochę zonka zaliczyłam na dzień dobry, ale im dłużej gadaliśmy tym bardziej się na nią otworzyłam.
Czasami taka młoda krew ma jeszcze chęci i inne spojrzenie niż zblazowany stary pryk, więc ogólnie jestem zadowolona- co nie jest łatwe dla koziorozca wymagającego z natury )
Nakrecam się pozytywnie, obstawiam że to też element do układanki..
Margaretka- kciukam za twoja fasolę :-*Ylya, Ania1602, Margaret.Se, Moko, Dani lubią tę wiadomość
Życie nigdy nie jest zbyt krótkie - żeby nie mieć znaczenia -
Jurkowa super bo najwazniejsze ze Ty czujesz od lekarki pozytywne nastawienie i checi a to duzo bo czesto lekarze podchodza wiadomo jak. Pozytywne nastawienie to idealna droga do sukcesu
Dzieki za podpowiedzi balsamu poczytam
Milego dnia dziewczynkiJurkowa lubi tę wiadomość
-
Jurkowa wrote:Pani doktor chyba młodsza ode mnie i trochę zonka zaliczyłam na dzień dobry, ale im dłużej gadaliśmy tym bardziej się na nią otworzyłam.
heh, znam to uczucie: idziesz do specjalisty a on.. młodszy od Ciebie Mnie sie to niestety coraz częściej zdarza i tłumaczę sobie to tak jak Ty, że młoda krew, nowe metody, otwarty umysł .-)
Pozytywne nastawienie to połowa sukcesu, więc masz już to w kieszenijusst, Margaret.Se, Jurkowa lubią tę wiadomość
hashi, mthfr a1298 c, (*) 16.X.14 5/6tc, IUI 19 X 2016 , IUI 14 XII 2016 synek Dawid urodzony 9.9.2017
-
nick nieaktualnyHej dziewczęta!
Nadrobiłam... i CO JA PACZE?????
Ciązowy wątek jak nic!. Już nawet nie pamiętam komu gratulować!! NIe chę nikogo pominąć, więc pogratuluję wszystkim zaciążonym! Ale super, ciesze się z Wami trzymam za Was kciuki, oby ciąż byla spokojna jak moja
Oczywiscie nadal kibicuję tym, ktore JESZCZE nie są w dwupakach. Buzka!!!
Margaret.Se, ana167, Moko, Jurkowa, Dani, Kazia, Phyllis lubią tę wiadomość
-
Hej Dziewczynki, piątek, piąteczek, piątunio!
Jak dziś samopoczucie u Was? Jakie plany na weekend? Ja dziś czuję się w miarę ok. W dole mnie ciągnie a wieczorami jajniki pobolewają, idzie się przyzwyczaić.
Weekend u teściowej, naprzywozi się jedzonka
Margaret.Se, Krakowianka lubią tę wiadomość
-
Babelek moje plany to jedynie wyjscie do sklepu hehe a i to moze niewypalic jak zacznie mi byc mega niedobrze. Ja dzisiaj czuje sie w miare ok.
Mam wrazenie ze jestem jedyna na tym forum co takie mdlosci ma ze nawet ciezko cokolwiek zrobic hehe Jotka tez tak miala a reszty nie kojarze zeby cos mowilyWiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2017, 12:55
-
Margaret gralulacje
Kochana powiedz mi stosowalas cos na rozrzedzenie sluzu bo ja wlasnie wybieram sie po wiesiolek
Od poronienia minelo juz dwa tyg I mialam juz pierwsza owulacje teraz czekam na @ i zaczynamy dzialac!
Jestem pozytywnie nastawiona tyle sie tu ostatnio dzieje ))
Pozdrawiam dziewczyny i udanego weekenduBąbelek1980, ana167, Jurkowa, Dani, Margaret.Se lubią tę wiadomość
Liuliu79 -
Margaret.Se wrote:Babelek moje plany to jedynie wyjscie do sklepu hehe a i to moze niewypalic jak zacznie mi byc mega niedobrze. Ja dzisiaj czuje sie w miare ok.
Mam wrazenie ze jestem jedyna na tym forum co takie mdlosci ma ze nawet ciezko cokolwiek zrobic hehe Jotka tez tak miala a reszty nie kojarze zeby cos mowily
Mnie w pierwszej ciąży, męczyły mdłości, teraz 6t się zaczął i póki co nic. Cycki jak meserszmity Chyba, że jeszcze mdłości mnie dopadna. Lekarz gastrolog powiedział, że po operacji przepukliny przelyku, żadnej zgagi już mieć nie będę. Chociaż tyle.Margaret.Se lubi tę wiadomość
-
Bąbelek1980 wrote:Mnie w pierwszej ciąży, męczyły mdłości, teraz 6t się zaczął i póki co nic. Cycki jak meserszmity Chyba, że jeszcze mdłości mnie dopadna. Lekarz gastrolog powiedział, że po operacji przepukliny przelyku, żadnej zgagi już mieć nie będę. Chociaż tyle.
hehe, poczekaj, kochana, poczekaj Ja się cieszyłam, że zero objawów, tylko kawa mi nie wchodziła i wstręt do słodyczy, aż przyszła połowa 6 tygodnia i mnie dopadło Więc nie jest to wymarzone samopoczucie, uwierz mi, ale jak pisze Magi, należy to znosić z uśmiechem na ustach (i głową w kiblu, jak trzeba)
Dani, Margaret.Se, MoBo lubią tę wiadomość
hashi, mthfr a1298 c, (*) 16.X.14 5/6tc, IUI 19 X 2016 , IUI 14 XII 2016 synek Dawid urodzony 9.9.2017