adopcja zarodków
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuję Wam Dziewczyny! ♥
Ciężko tak szukać jak na początku nie wiadomo gdzie co i jak. Jesteście Skarbnica wiedzy!
Czyli np jeśli bym się zdecydowała na Gdynię to tam się jedzie tylko na transfer?
Muszę na spokojnie podzwonić i jakoś to sobie w głowie poukładać..Maala -
Marmis wrote:Dziewczyny ja juz z Maluszkiem w domu. Wszystko poszlo sprawnie i szybko. Na granicy nikt nas nie kontrolowal i nie sprawdzał. W klinice wszyscy mili i serdeczni. Widzielismy Kropeczka - calkiem juz duzy😍😍Teraz odpoczywamy. Mam nadzieje, ze Mu się u mnie spodoba i rozgosci sie na dobre..Dziekuje za wszystkie kciuki i dobre slowa💕💕💕
Marmis, ja tak dawno tu nie wchodziłam, a tu taka wiadomość!!! Cudownie!!@! Otulaj malucha i kciuki ogromne !!!!!!!!!!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2020, 12:53
Marmis, Kaśkaaaa, Ada M lubią tę wiadomość
-
Maala wrote:Dziękuję Wam Dziewczyny! ♥
Ciężko tak szukać jak na początku nie wiadomo gdzie co i jak. Jesteście Skarbnica wiedzy!
Czyli np jeśli bym się zdecydowała na Gdynię to tam się jedzie tylko na transfer?
Muszę na spokojnie podzwonić i jakoś to sobie w głowie poukładać..18’córka❤️ -
Marmis wrote:Dziewczyny ja juz z Maluszkiem w domu. Wszystko poszlo sprawnie i szybko. Na granicy nikt nas nie kontrolowal i nie sprawdzał. W klinice wszyscy mili i serdeczni. Widzielismy Kropeczka - calkiem juz duzy😍😍Teraz odpoczywamy. Mam nadzieje, ze Mu się u mnie spodoba i rozgosci sie na dobre..Dziekuje za wszystkie kciuki i dobre slowa💕💕💕
Super! Trzymaj maluszka ciepło.Marmis lubi tę wiadomość
-
Dorin123 wrote:Czy można np w dwóch klinikach złożyć papiery o AZ? I jak to wygląda znając życie że jak się nie odzywają to się nie odzywają a jak złożysz w drugiej i nagle z obu się odezwa ze maja zarodek? Można się wycofać? Czy złożenie papierów o AZ jest jakieś wiążące?
-
Dorin123 wrote:Jak wygląda procedura AZ w klinice Gameta w Gdyni? Trzeba do nich jechać na wizytę? Czy można zdalnie załatwić ?
Niestety jeśli nie jesteś ich pacjentka musisz odbyć obowiązkową wizytę w celu uzyskania kwalifikacji od lekarza no i obowiazkowa jest też wizyta u psychologa ale na szczęście psychologa można załatwić online. 🙂2019-2020 3xICSI 👎 tylko jedna blastocysta 👎
2021 AZ Nasz pierwszy cud ❤️❤️❤️
2024 AZ Nasz drugi cud ❤️❤️❤️ -
Marmis wrote:Zocha a Ty kiedy ewentualnie po swojego Malucha wyruszysz.? Cos już wiesz o tym leczeniu immunologicznym?
Virginia lubi tę wiadomość
-
Od wczoraj jesteśmy rozpakowani ❤
Szymek urodził się przez cc... 2730g do kochania i 53 cm do całowania 🙂
Jest piękny 😁
Za wszystkie z Was trzymam kciuki... Pamiętajcie, marzenia się spełniają 🙂Maala, Sywi, Zuza6, Ewuszek, One, Frendek, Marmis, Morze_Bałtyckie, ElfiaKsiężniczka, Alrauna1987, Maggi, Virginia, Zocha, Poziomka, sylvuś lubią tę wiadomość
url=https://achtedzieciaki.pl/suwaczki/dzieciece][/url]
cztery lata starań
Amh 0.33
14.03. FET AZ
6dpt II kreski
7dpt beta 21
9dpt beta 71☺
11 dpt beta 249 💪
14 dpt jest pęcherzyk 😍
10 kwietnia wizyta ❤ 🙏
19 maja prenatalne zdrowy chłopak 💕
16 lipca połówkowe - syn ❤
12.11.2020 53cm szczęścia i 2720g doskonałości 💞 -
Pola84 wrote:Od wczoraj jesteśmy rozpakowani ❤
Jest piękny 😁
Za wszystkie z Was trzymam kciuki... Pamiętajcie, marzenia się spełniają 🙂
Pola gratulacje czekamy na fotke 😊Pola84 lubi tę wiadomość
2019-2020 3xICSI 👎 tylko jedna blastocysta 👎
2021 AZ Nasz pierwszy cud ❤️❤️❤️
2024 AZ Nasz drugi cud ❤️❤️❤️ -
Cześć Dziewczyny!
Jestem po transferze blastki, w ramach AZ, który odbył się 09.11. Dziś mnie podkusiło (4 dpt) i zrobiłam test sikany... wiem, że to za wcześnie, żeby coś wyszło i tak sobie tłumaczę, ale z drugiej strony już świruję i ryczę pokątnie, że się nie udało Boże tak bardzo bym chciała kiedy wyszedł Wam pierwszy pozytywny test? Od kiedy zaczęłyście "sikać"? Czy jak zrobię betę w 7 dpt (poniedziałek) to wszystko będzie już przesądzone?👩🏼 31 lat; endometrioza IV stopnia
I IVF - wrzesień 2019; brak zarodków 😢
II IVF - listopad 2019; 1 zarodek 8A -> beta 0 😢
III IVF - marzec 2020; brak zarodków 😢
IV IVF - lipiec 2020; brak zarodków 😢
AZ Listopad 2020 - transfer blastki klasy 3 -> beta 0 😢
AZ Luty 2021 - transfer blastki klasy 2 -> beta 0 😥
AZ Marzec 2021 ➡️ Reprofit ♥️
08.08.2021 Liliana [*] 23 tc 👼💔
AZ Luty 2022 ➡️ Reprofit 🍀🙏
BetaHCG: 5 dpt 10; 7 dpt 42; 10 dpt 175; 12 dpt 313; 13 dpt 367; 14 dpt 478; 17 dpt 1195
♥️ 14.04.2022 prenatalne I trymestru ➡️ 12+6 wszystko ok ☺️
♥️ 06.06.2022 prenatalne II trymestru + echo ➡️ 20+1 wszystko ok ☺️
♥️ 16.08.2022 prenatalne III trymestru ➡️ wszystko ok ☺️
♥️ 22.08.2022 echo serduszka ➡️ wszystko ok ☺️
🥳 12.10.2022 She’s finally here! ♥️ -
Pola84 wrote:Od wczoraj jesteśmy rozpakowani ❤
Jest piękny 😁
Za wszystkie z Was trzymam kciuki... Pamiętajcie, marzenia się spełniają 🙂
Pola, gratuluję cudeńka ❤ moja córeczka miała podobna wagę i wzrost 🙂 uściski dla całej rodzinki, rosnijcie zdrowo 😘Pola84 lubi tę wiadomość
-
Rozi1989 wrote:Cześć Dziewczyny!
Jestem po transferze blastki, w ramach AZ, który odbył się 09.11. Dziś mnie podkusiło (4 dpt) i zrobiłam test sikany... wiem, że to za wcześnie, żeby coś wyszło i tak sobie tłumaczę, ale z drugiej strony już świruję i ryczę pokątnie, że się nie udało Boże tak bardzo bym chciała kiedy wyszedł Wam pierwszy pozytywny test? Od kiedy zaczęłyście "sikać"? Czy jak zrobię betę w 7 dpt (poniedziałek) to wszystko będzie już przesądzone?
Myślę że za wcześnie Rozi, ja robiłam test domowy w 6dpt i ledwo było widać kreskę a wartość bety w tym dniu była około 20 jednostek. W znacznej większości przypadków to za wcześnie. Trzymam ✊✊✊