adopcja zarodków
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewuszek wrote:Mam leżeć w domu jak coś się zacznie dziać to do szpitala jechać. Może uda się jeszcze wytrwać chociaż kilka dni.
Ewuszek lubi tę wiadomość
Starania od 02.2016
2019 - 3x IUI
2020 - 3x IMSI, 3x ET 3 dniowych zarodków - beta 0, brak ❄️
2021 - ruszamy po AZ
- 17.02 - FET 4BB - poronienie zatrzymane 10.04👼
- 26.06 - FET 4BA - beta <0.2
- 22.09 - FET 3AA - 12 dpt beta 4.3 - cb
2022
-11.04 - FET 4AB🍀
19.12- 38+1, nasza córeczka przyszła na świat -3.030 kg, 51cm😍
03.06.24 - 40 tyg, naturalny cud - synek - 4.130, 59 cm 😍 -
Ewuszek wrote:Jestem już po wizycie niestety rozwarcie się powiększyło synek waży 2650kg lekarz nie umówił mnie już nawet na kolejną wizytę bo stwierdził że nie dotrwam tak bardzo chciałabym donosić ciążę 😔 po tym badaniu na fotelu tylko bardziej boli mnie brzuch.
-
nick nieaktualny
-
Marmis wrote:Kropka mocne✊✊✊ za Kropka. Endo piękne. Mi tez robiła młoda lekarka- śliczna była i miała takie cudowne brazowe oczy. Jakoś poczulam do niej od razu sympatie. Fryty z Maca zjadłaś?
-
Ewuszek wrote:Jestem już po wizycie niestety rozwarcie się powiększyło synek waży 2650kg lekarz nie umówił mnie już nawet na kolejną wizytę bo stwierdził że nie dotrwam tak bardzo chciałabym donosić ciążę 😔 po tym badaniu na fotelu tylko bardziej boli mnie brzuch.
-
Mnie też transfer robiła lekarka, taka blondynka ale chyba nie jakas młoda. Oczywiście również bardzo miła:)
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia. -
Dziewczynki a ja to mam moc atrakcji. Dzis w nocy dopadl mnie sen erotyczny..wstyd sie przyznac- ale z finałem🙈🙈Wiem- ze takie rzeczy czasami się zdarzają ( sama przy kilku transferach mialam- ale to jeszcze przed beta,)- ale czemu akurat teraz . Od razu wzielam nospe- ale brzuch bardzo mocno mnie bolal z 10 minut, zanim zaczela tabletka dzialac. Strasznie spanikowalam i nadal panicznie się boję, czy to nie zaszkodzilo Kropkowi. I boję się isc spac- zeby to się nie powtorzylo. Można jakos temu przeciwdzialac? Nic nie ogladalam ani nie czytałem z podtekstem ero. W ogole seks to ostatnie o czym bym teraz myślała , a tu taki numer. Na razie nic sie nie dzieje, nie bylo plamienia ani nic. Ale ciągle się boje- ze moga byc tego konsekwencje. Miała ktoras z Was takie "przygody'?
Nusieńka, Alutka77, Krakowska lubią tę wiadomość
Marmis -
Marmis wrote:Dziewczynki a ja to mam moc atrakcji. Dzis w nocy dopadl mnie sen erotyczny..wstyd sie przyznac- ale z finałem🙈🙈Wiem- ze takie rzeczy czasami się zdarzają ( sama przy kilku transferach mialam- ale to jeszcze przed beta,)- ale czemu akurat teraz . Od razu wzielam nospe- ale brzuch bardzo mocno mnie bolal z 10 minut, zanim zaczela tabletka dzialac. Strasznie spanikowalam i nadal panicznie się boję, czy to nie zaszkodzilo Kropkowi. I boję się isc spac- zeby to się nie powtorzylo. Można jakos temu przeciwdzialac? Nic nie ogladalam ani nie czytałem z podtekstem ero. W ogole seks to ostatnie o czym bym teraz myślała , a tu taki numer. Na razie nic sie nie dzieje, nie bylo plamienia ani nic. Ale ciągle się boje- ze moga byc tego konsekwencje. Miała ktoras z Was takie "przygody'?
Marmis lubi tę wiadomość
-
Marmis też miałam ,,takie przygody'' w pierwszym trymestrze 🤭 niestety chyba nie ma sposobu żeby zapobiec takim snom to częste w ciąży pozostaje tylko nospa i magnez ja potem to już spałam z nospa pod poduszką 🤣
Marmis lubi tę wiadomość
2019-2020 3xICSI 👎
2021 AZ Nasz pierwszy cud ❤️❤️❤️
2024 AZ Nasz drugi cud ❤️❤️❤️ -
Ewuszek wrote:Marmis też miałam ,,takie przygody'' w pierwszym trymestrze 🤭 niestety chyba nie ma sposobu żeby zapobiec takim snom to częste w ciąży pozostaje tylko nospa i magnez ja potem to już spałam z nospa pod poduszką 🤣Marmis
-
Marmis wrote:Dziewczynki a ja to mam moc atrakcji. Dzis w nocy dopadl mnie sen erotyczny..wstyd sie przyznac- ale z finałem🙈🙈Wiem- ze takie rzeczy czasami się zdarzają ( sama przy kilku transferach mialam- ale to jeszcze przed beta,)- ale czemu akurat teraz . Od razu wzielam nospe- ale brzuch bardzo mocno mnie bolal z 10 minut, zanim zaczela tabletka dzialac. Strasznie spanikowalam i nadal panicznie się boję, czy to nie zaszkodzilo Kropkowi. I boję się isc spac- zeby to się nie powtorzylo. Można jakos temu przeciwdzialac? Nic nie ogladalam ani nie czytałem z podtekstem ero. W ogole seks to ostatnie o czym bym teraz myślała , a tu taki numer. Na razie nic sie nie dzieje, nie bylo plamienia ani nic. Ale ciągle się boje- ze moga byc tego konsekwencje. Miała ktoras z Was takie "przygody'?
To chyba dobry znak 😉
Jak się ogólnie czujesz ? -
kropka wrote:Ale dziś miałas chociaż przyjemne te atrakcje 😂😂😂😂🙈🙈🙈
To chyba dobry znak 😉
Jak się ogólnie czujesz ?Marmis -
Marmis wrote:Kochana a jak Wy się dzis czujecie?
Tak jeszcze dodam że w trzecim trymestrze dla odmiany mam koszmary i zdarza się że budzę się cała spocona 😄 w ogóle w ciąży takie bardziej realne te sny.
Na szczęście ból minął może uda się jeszcze trochę pociągnąć 🙂2019-2020 3xICSI 👎
2021 AZ Nasz pierwszy cud ❤️❤️❤️
2024 AZ Nasz drugi cud ❤️❤️❤️ -
Ewuszek wrote:Tak jeszcze dodam że w trzecim trymestrze dla odmiany mam koszmary i zdarza się że budzę się cała spocona 😄 w ogóle w ciąży takie bardziej realne te sny.
Na szczęście ból minął może uda się jeszcze trochę pociągnąć 🙂Ewuszek lubi tę wiadomość
Marmis -
nick nieaktualnyMarmis jak Cie to pocieszy to ja miałam tylko takie 4, też w pierwszym trym 🤗 to może nie będzie tak często :d
Z tym że trzy razy faktycznie sen erotyczny a raz- śniło mi się że czytałam w wielkiej bibliotece stara książkę o największych zarazach swiata- obudziłam się z takim finałem i mindfuckiem że szok 😆
Ja się teraz pocę od oddychania mam wrazenie 😆Krakowska lubi tę wiadomość
-
Amilka wrote:Marmis jak Cie to pocieszy to ja miałam tylko takie 4, też w pierwszym trym 🤗 to może nie będzie tak często :d
Z tym że trzy razy faktycznie sen erotyczny a raz- śniło mi się że czytałam w wielkiej bibliotece stara książkę o największych zarazach swiata- obudziłam się z takim finałem i mindfuckiem że szok 😆
Ja się teraz pocę od oddychania mam wrazenie 😆Marmis -
Wiem że już za późno ale trochę zastanawia mnie problem IO . Niby jakieś tragedii nie ma u mnie ,ale gin od stycznia włączyła metformax 750 Sr , endokrynolog w czerwcu powiedziała że absolutnie nie dała by metforminy i moje wyniki można zbić dieta . No i w sumie po mału odstawiłam 😏 teraz nie wiem czy to był dobry pomysł. 😔 Jak u Was z IO? Może przez to być problem z zagnieżdżeniem ???
Krakowska lubi tę wiadomość