adopcja zarodków
-
WIADOMOŚĆ
-
Laki już jesteś po wizycie ?AntyTPO Anty Tg⚠️💊 Euthyrox 25, hiperinsulinemia 💊metformax, mutacja MTHFR, PAI-1 4G- układ heterozygotyczny, rozjechane cytokiny, komórki NK - 19,13 %, immunosupresja
7 IVF beta 0 😢
"Ciągle mamy nadzieję – i we wszystkich sprawach lepiej mieć nadzieję niż ją stracić..." -
nick nieaktualnyPrzebijam. Ja mam już termin CC na listopad a cała ciążę oglądam majtki czy nic nie leci, a rano jak wstanę pierwsza to pukam w brzuszek żeby się obudziła i dała znać że wszystko ok, wariatkowo jeszcze czeka.
Aaa no i mam dwóch lekarzy dla pewności a moja najdłuższa przerwa od USG to 12 dni 😏
Do terminu CC zostało mi 5 tygodni, schizy już nie minąWiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2021, 19:07
ambrozja, One, Marmis, parviflora, sylvuś, Laki21, Cherry78, Virginia lubią tę wiadomość
-
Amilka wrote:Przebijam. Ja mam już termin CC na listopad a cała ciążę oglądam majtki czy nic nie leci, a rano jak wstanę pierwsza to pukam w brzuszek żeby się obudziła i dała znać że wszystko ok, wariatkowo jeszcze czeka.
Aaa no i mam dwóch lekarzy dla pewności a moja najdłuższa przerwa od USG to 12 dni 😏
Do terminu CC zostało mi 5 tygodni, schizy już nie miną
Teraz mam następny stres, bo kolega, z którym mąż pracuje musiał dzisiaj odebrać wcześniej dziecko z przedszkola bo jest jakiś przypadek covid
Mam nadzieję, że on nie był zakażony i mój mi nic do domu nie przyniósł. W środę mam drugą dawke szczepionki i lepiej żebym nic nie złapała.ambrozja lubi tę wiadomość
-
Potwierdzam. Stres nie odpuszcza nigdy....Wizyty co 2 tyg. uspokajają na jakieś max...2 dni.
Ja muszę dopiero umówić termin cc. Podejrzewam, że druga połowa listopada.
Macie już wyprawki? Ja dopiero zaczynam kompletować.
Zocha lubi tę wiadomość
-
ambrozja wrote:Potwierdzam. Stres nie odpuszcza nigdy....Wizyty co 2 tyg. uspokajają na jakieś max...2 dni.
Macie już wyprawki? Ja dopiero zaczynam kompletować.
Widzę, że we trzy mamy podobne terminy cc.ambrozja, Virginia lubią tę wiadomość
-
Laki mam nadzieje, ze wszystko dobrze po wizycie. Ja trochę zaczynam się już denerwować i wzięłam się za sprzątanie. Brzuch już mnie nie boli, rano trochę pobolewał a teraz już nic nie czuje. Trochę piersi jak na okres, a poza tym nic się nie dzieje.
Spokojnej nocy dla WasAntyTPO Anty Tg⚠️💊 Euthyrox 25, hiperinsulinemia 💊metformax, mutacja MTHFR, PAI-1 4G- układ heterozygotyczny, rozjechane cytokiny, komórki NK - 19,13 %, immunosupresja
7 IVF beta 0 😢
"Ciągle mamy nadzieję – i we wszystkich sprawach lepiej mieć nadzieję niż ją stracić..." -
Laki, jak tam po wizycie?Starania od 02.2016
2019 - 3x IUI
2020 - 3x IMSI, 3x ET 3 dniowych zarodków - beta 0, brak ❄️
2021 - ruszamy po AZ
- 17.02 - FET 4BB - poronienie zatrzymane 10.04👼
- 26.06 - FET 4BA - beta <0.2
- 22.09 - FET 3AA - 12 dpt beta 4.3 - cb
2022
-11.04 - FET 4AB🍀
19.12- 38+1, nasza córeczka przyszła na świat -3.030 kg, 51cm😍
03.06.24 - 40 tyg, naturalny cud - synek - 4.130, 59 cm 😍 -
Dzięki dziewczyny że pamięć wczoraj już bardzo późno wróciliśmy a dziś z samego rana na betè od jej wyniku będzie zależało dalsze leczenie.Ogólnie nie jest dobrze z tego co pani doktor pokazał obraz USG.na pewno bèdè musiała mieć histeria albo mini histero i łyżeczkowanie.jeszcze nie wiadomo czy razem oba zabiegi czy osobno.Do końca miesiąca L4.I tak cały czas kłody pod nogami powiem szczerze nie takiego obrotu spodziewałam się.
-
Laki21 wrote:Dzięki dziewczyny że pamięć wczoraj już bardzo późno wróciliśmy a dziś z samego rana na betè od jej wyniku będzie zależało dalsze leczenie.Ogólnie nie jest dobrze z tego co pani doktor pokazał obraz USG.na pewno bèdè musiała mieć histeria albo mini histero i łyżeczkowanie.jeszcze nie wiadomo czy razem oba zabiegi czy osobno.Do końca miesiąca L4.I tak cały czas kłody pod nogami powiem szczerze nie takiego obrotu spodziewałam się.Marmis
-
ambrozja wrote:Potwierdzam. Stres nie odpuszcza nigdy....Wizyty co 2 tyg. uspokajają na jakieś max...2 dni.
Macie już wyprawki? Ja dopiero zaczynam kompletować. -
nasturcja wrote:czesc ambrozja i wszystkie dziewczyny ja jestem jeszcze daleko za wami to dopiero 8 tc, ale ja juz mysle o porodzie, powiem wam szczerze że wizja naturalnego tak bardzo mnie przeraża ze robi mi sie niedobrze jak o tym mysle. Nie wybralam nawet jeszcze lekarza który bedzie mi rpowadzil cąże.....bardzo boje sie porodu ...napiszcie jak teraz lekarze podchodza do CCbo widze że kilka z was bedzie miało, oczywiscie gratuluje wam wszystkim i życze udnego rozwiązania
-
Laki jejku nie miałam pojęcia, ze to aż tak wszystko wyglada. Myślałam, ze spokojnie można zrobić kolejne podejście w następnym cyklu. Kochana będzie dobrze. Teraz macica będzie oczyszczona i przygotowana na ciąże
Bądź dzielnaAntyTPO Anty Tg⚠️💊 Euthyrox 25, hiperinsulinemia 💊metformax, mutacja MTHFR, PAI-1 4G- układ heterozygotyczny, rozjechane cytokiny, komórki NK - 19,13 %, immunosupresja
7 IVF beta 0 😢
nasturcja wrote:czesc ambrozja i wszystkie dziewczyny ja jestem jeszcze daleko za wami to dopiero 8 tc, ale ja juz mysle o porodzie, powiem wam szczerze że wizja naturalnego tak bardzo mnie przeraża ze robi mi sie niedobrze jak o tym mysle. Nie wybralam nawet jeszcze lekarza który bedzie mi rpowadzil cąże.....bardzo boje sie porodu ...napiszcie jak teraz lekarze podchodza do CCbo widze że kilka z was bedzie miało, oczywiscie gratuluje wam wszystkim i życze udnego rozwiązania
Co do.lekarza prowadzącego, to ja mam z przychodni na nfz i jestem zadowolona. Trudno było się do niego dostać i się nie dziwię. -
Zocha ale o co chodzi, bo może ja nie w temacie, dlaczego masz wypisywać się na żądanie?
Ja córkę rodziłam naturalnie, niestety tetno jej spadało i konieczne było cc. Naprawdę nie wiem co gorsze...
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia. -
Majaaa wrote:Zocha ale o co chodzi, bo może ja nie w temacie, dlaczego masz wypisywać się na żądanie?
Ja córkę rodziłam naturalnie, niestety tetno jej spadało i konieczne było cc. Naprawdę nie wiem co gorsze... -
nick nieaktualny
-
Poziomka wrote:Zocha mnie wypisali po CC w trzeciej dobie, koszulkę jednorazowa dają. Najgorsze co wspominam to mycie okolic intymnych przez salowe☹️ krępujące to było dla mnie. Ja trafiłam na szpital z fantastyczna opieka pielęgniarska, lekarska.