Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną AMH 0,01 FSH 94 - metoda IVA, pilnie potrzebny specjalista
Odpowiedz

AMH 0,01 FSH 94 - metoda IVA, pilnie potrzebny specjalista

Oceń ten wątek:
  • Milady92 Przyjaciółka

Wysłany: 21 kwietnia 2022, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Babi wrote:
    Witaj!
    U mnie na ta chwile bez zmian, termin u tego dr mogłabym mieć za miesiąc ale jeszcze go nie potwierdziłam, nie wiem co robić.. 3mam mocno kciuki za Ciebie! Koniecznie dawaj znać co dalej! :)

Nie dziekuję! ❤ Będę informować jak będę wiedzieć coś więcej :) Babi nie chcę Cię namawiać, ale myślę że nie masz nic do stracenia a może akurat będzie szansa i rozwiązanie. Najlepiej przekonać się samemu. Ja z całego serca polecam dr Wyrobę, czułam się bardzo zaopiekowana w KrakOvi. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze i że mezoterapia pomoże :)

• Milady92 Przyjaciółka

Wysłany: 21 kwietnia 2022, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniatka wrote:
    Ja pod słyszałam rozmowę lekarzy w Invimedzie w Katowicach i podobno mieli przypadek z takim niskim AMH. Może tam sprobój.
    Moniatka dziękuję za polecenie, ale ja już znalazłam swojego lekarza który specjalizuje się w niskim AMH i póki co się go trzymam bo bardzo mi odpowiada :)

Moniatka lubi tę wiadomość

• calistas1 Koleżanka

Wysłany: 26 kwietnia 2022, 23:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry Dziewczyny,
    przygotowuję pracę badawczą w dziedzinie Psychologii. W badaniach skupiam się na tym, co wpływa na kondycję emocjonalną kobiet przystępujących do procedury in vitro, aby ustalić jak najbardziej efektywnie wspierać emocjonalnie grupę kobiet leczących się z powodu niepłodności. Twój udział w badaniu jest bardzo cenny, zarówno z perspektywy badawczej, jak i tej praktycznej. Dzięki Twojemu zaangażowaniu dowiem się, jak lepiej pomagać innym ludziom.
    Twoją pomoc w tym badaniu będzie dla mnie bardzo cenna. Dziękuję.

https://forms.gle/quP93Gt7csuce1HU6

• Milady92 Przyjaciółka

Wysłany: 9 maja 2022, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Babi jak u Ciebie sytuacja? Jakieś zmiany ? Pozdrawiam :)

• Pusiek Autorytet

Wysłany: 10 maja 2022, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moi znajomi leczyli się w Białymstoku w Kriobanku. Dziewczyna ma również tak niskie AMH. Zjeździli wcześniej kilka klinik łącznie z Czechami i nigdzie nie dawali im szans. Tylko adopcja komórki lub zarodka wchodziła w gre. A aktualnie są w 12 tygodniu ciąży :))

Milady92 lubi tę wiadomość

❤️ Zosia 21.12.2023, 3020 gr, 50 cm

age.png
  • Milady92 Przyjaciółka

Wysłany: 16 maja 2022, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylza wrote:
    Przycupnę czekając na wieści jak będzie u Ciebie po mezo:) ja mam za tydzień. Aktualnie 7dc po nieudanym transferze i widocznych sporo (szok) pęcherzyków na jajnikach :)

Hej Sylza ! :) Jak u Ciebie po mezo ? :)

• Babi Znajoma

Wysłany: 15 lipca 2022, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milady92 wrote:
    Babi jak u Ciebie sytuacja? Jakieś zmiany ? Pozdrawiam :)

Hej, witaj!
    Długo się nie odzywałam bo wydarzył się u mnie prawdziwy cud i zaszłam w ciążę naturalnie!! Właśnie zaczynam 15 tydzień. Jestem bardzo szczęśliwa. Zaszłam w ciążę naturalnie z wynikiem AMH 0,02!:))
    A jak u Ciebie??

Ona37 lubi tę wiadomość

• Moniatka Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2022, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Babi wrote:
    Hej, witaj!
    Długo się nie odzywałam bo wydarzył się u mnie prawdziwy cud i zaszłam w ciążę naturalnie!! Właśnie zaczynam 15 tydzień. Jestem bardzo szczęśliwa. Zaszłam w ciążę naturalnie z wynikiem AMH 0,02!:))
    A jak u Ciebie??
    Gratulacje! Podobno życzy się nudnej ciąży, takiej Ci życzę 😊

Babi lubi tę wiadomość

• Annulllka Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2022, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Babi wrote:
    Hej, witaj!
    A jak u Ciebie??

Hej! Wszystkiego co najlepsze!
    Ja jestem na początku swojej drogi, przed pierwsza stymulacją. Twój post podniósł mnie na duchu, ponieważ mam niskie AMH (0,5 w grudniu, 0,2 w czerwcu). Twoja historia naprawdę daje nadzieję!

Pozdrawiam i niech maluch rośnie zdrowo!

Moniatka , Babi lubią tę wiadomość

34 lata
    AMH 0,2
    Operacje usuwania torbieli jajników -2009 i 2012.
    Endometrioza
    Brak owulacji
    Tylko lewy jajnik działa.

AMH 0.2 FSH 29
    5.10.2023 Marlena, 54 cm, 3790 g 💖🥰

Drugie podejście
    AMH 0,2
    Endometrioza i adenomioza pogarszającą się po CC.
    12.2024 -pierwsza stymulacja i cuda -działają oba jajniki
    Punkcja-> 5 komórek z 5 pęcherzyków-> 1 tylko ok
  • Babi Znajoma

Wysłany: 16 lipca 2022, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annulllka wrote:
    Hej! Wszystkiego co najlepsze!
    Ja jestem na początku swojej drogi, przed pierwsza stymulacją. Twój post podniósł mnie na duchu, ponieważ mam niskie AMH (0,5 w grudniu, 0,2 w czerwcu). Twoja historia naprawdę daje nadzieję!

Pozdrawiam i niech maluch rośnie zdrowo!

Dziękuje! :)
    Nie poddawajcie się!! My już mieliśmy podpisaną umowę o komórkę dawczyni i czekaliśmy a tu taki CUD!! Sama jak o tym myślę to mi się płakać ze szczęścia chce, nie mieliśmy praktycznie szans na naturalną ciążę ale póki miesiączkujesz to jest nadzieja!! I masz AMH o wiele wyższe od mojego :) 3mam mocno kciuki :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2022, 19:56

• Gaja94 Przyjaciółka

Wysłany: 26 sierpnia 2023, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odświeżam temat! Czy ktoś z nieoznaczalnym amh próbował IVA? I są jakieś efekty ?

Ona37 lubi tę wiadomość

• Ona37 Debiutantka

Wysłany: 11 października 2023, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaja94 wrote:
    Odświeżam temat! Czy ktoś z nieoznaczalnym amh próbował IVA? I są jakieś efekty ?

Jestem w tej samej sytuacji.
    U mnie nieoznaczony poziom. Pierwsze było załamka je.
    Skierowanie do. Poradni....czekam na termin.

• Ona37 Debiutantka

Wysłany: 11 października 2023, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Babi wrote:
    Hej, witaj!
    A jak u Ciebie??

Naturalnie bez stymulacji?
    Jakieś wsparcie, syluplementy? Czy miesiączka bez wspomagania?

• Gaja94 Przyjaciółka

Wysłany: 11 października 2023, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona37 wrote:
    Jestem w tej samej sytuacji.
    U mnie nieoznaczony poziom. Pierwsze było załamka je.
    Skierowanie do. Poradni....czekam na termin.

Ja tez teraz czekam! Dostałam leki htz i mam przyjść na miesiąc ale robiłam kariotypy i fraxa ale wszystko dobrze!!znalazlam tez dwie dziewczyny ktorym się udało i opowiedziały mi swoją historie i ich pozytywnych doświadczeń się trzymam jako nadzieji… ale wiadomo, są lepsze i gorsze dni! Ja wiem o wszystkim od sierpnia… także podobie zaczynamy… jakbyś chciała coś więcej popisać to zapraszam ;)

Ona37 lubi tę wiadomość

• Ona37 Debiutantka

Wysłany: 12 października 2023, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaja94 wrote:
    Ja tez teraz czekam! Dostałam leki htz i mam przyjść na miesiąc ale robiłam kariotypy i fraxa ale wszystko dobrze!!znalazlam tez dwie dziewczyny ktorym się udało i opowiedziały mi swoją historie i ich pozytywnych doświadczeń się trzymam jako nadzieji… ale wiadomo, są lepsze i gorsze dni! Ja wiem o wszystkim od sierpnia… także podobie zaczynamy… jakbyś chciała coś więcej popisać to zapraszam ;)

Wierzę, że jak mojej jajniki dostaną " strzała" to będzie z górki.
    Pierwszy wynik AMH....0.01....załamka totalna i oczywiście świat mi się zawalił, tutaj odzyskałam nadzieję.
    Zastanawiam się, czy są jakieś metody naturalne stymulacji jajników .

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2023, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona37 wrote:
    Wierzę, że jak mojej jajniki dostaną " strzała" to będzie z górki.
    Pierwszy wynik AMH....0.01....załamka totalna i oczywiście świat mi się zawalił, tutaj odzyskałam nadzieję.
    Zastanawiam się, czy są jakieś metody naturalne stymulacji jajników .
    Ja niestety zbijam z Wami piątkę. Jesteście już po jakiś próbach in vitro?

• Ona37 Debiutantka

Wysłany: 13 października 2023, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agaton0102 wrote:
    Ja niestety zbijam z Wami piątkę. Jesteście już po jakiś próbach in vitro?
    Ja mimo wszystko postaram się o naturalną ciążę.
    Mój lekarz skierował Nas do poradni i powiedział, że " będziemy działać".
    Przede wszystkim dieta, psycholog....badania męża i stymulacja ❤️

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2023, 16:14

• Gaja94 Przyjaciółka

Wysłany: 13 października 2023, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja póki co tez czekam… dostałam htz. Umowilam się do dietetyka od spraw beznadziejnych i mam druga wizytę u wyroby początkiem listopada. Jak czytałam historie dziewczyn w takiej sytuacji to prędzej naturalnie zachodziły niż z in vitro… a wy znacie jakieś dziewczyny z takim niskim amh i dobrymi historiami z invitro ?
    I obecnie chodzę sobie na komorę hiperbaryczna, nie wiem czy coś da ale przynajmniej się dotlenie😅
    A ile macie lat? Ja 29

Ona37 lubi tę wiadomość

• Ona37 Debiutantka

Wysłany: 13 października 2023, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaja94 wrote:
    Ja póki co tez czekam… dostałam htz. Umowilam się do dietetyka od spraw beznadziejnych i mam druga wizytę u wyroby początkiem listopada. Jak czytałam historie dziewczyn w takiej sytuacji to prędzej naturalnie zachodziły niż z in vitro… a wy znacie jakieś dziewczyny z takim niskim amh i dobrymi historiami z invitro ?
    I obecnie chodzę sobie na komorę hiperbaryczna, nie wiem czy coś da ale przynajmniej się dotlenie😅
    A ile macie lat? Ja 29

Nie znam, bo sama dopiero odebrałam taki wynik :(
    U mnie najprawdopodobniej na skutek zaburzeń odżywiania, rozrost macicy i jajników się zatrzymał ( jako nastolatki i wszystko było bardzo małe 1/2 cm..) .
    Zaczęłam od estrofemu - macicą pięknie urosła, ale jajniki czekają na swoją kolej.
    Teraz mam 36.

Liczę, na tą naturalną.....
    A co to za dietetyk,. na którego czekasz?

• Ona37 Debiutantka

Wysłany: 13 października 2023, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaja94 wrote:
    A ile macie lat? Ja 29
    Właśnie doczytałam, że htz to jest estrrofem i prog...ja biorę osobno w tabletkach.
    Pierwsze miesiączki miałam co 19 dni ( przez 1,5 roku..
    ), teraz 27 ..❤️

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2023, 18:54

1 2 3 4 5 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Globulki dopochwowe z mio-inozytolem – naturalne wsparcie w dniach płodnych

Szukasz prostego sposobu, aby naturalnie wspomóc Wasze starania o dziecko? Czy wiedziałaś, że odpowiednie wsparcie środowiska wewnątrz pochwy może ułatwić zadanie plemnikom partnera? Specjalne globulki z mio-inozytolem mogą poprawiać jakość śluzu i chronić komórki przed niekorzystnymi czynnikami. Dzięki temu plemniki mogą poruszać się szybciej i sprawniej w drodze do celu, co może zwiększać szansę na zapłodnienie. To łagodne rozwiązanie, które może stać się Waszym cichym sprzymierzeńcem w najważniejszych dniach cyklu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ