Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną AMH 0,01 FSH 94 - metoda IVA, pilnie potrzebny specjalista
Odpowiedz

AMH 0,01 FSH 94 - metoda IVA, pilnie potrzebny specjalista

Oceń ten wątek:
  • Gilli Debiutantka

Wysłany: 23 grudnia 2025, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Babi wrote:
    Nie, wiek odpada bo jestem po 30stce. W 1wszą ciaze zaszłam mając 29 lat wiec wcale nie tak młodo. Nie bylo żadnych innych problemów, nasienie meza bardzo dobre. Oprócz łykania suplementów nie robiłam nic konkretnego, jak to jedna pani ginekolog stwierdziła, w medycynie 2+2 wcale nie równa sie 4

29 jak na dzisiejsze realia to młodo ;) więc na pewno był to jeden z najważniejszych czynników. Extra, że się udało i jesteś szczęśliwą mamą, super że tu wpadasz. Wesołych!

• jungleurban0808 Znajoma

Wysłany: 31 stycznia, 01:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co u Was?

‹‹ 2 3 4 5 6
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ