Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną AMH 0,01 FSH 94 - metoda IVA, pilnie potrzebny specjalista
Odpowiedz

AMH 0,01 FSH 94 - metoda IVA, pilnie potrzebny specjalista

Oceń ten wątek:
  • Gilli Debiutantka

Wysłany: 23 grudnia 2025, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Babi wrote:
    Nie, wiek odpada bo jestem po 30stce. W 1wszą ciaze zaszłam mając 29 lat wiec wcale nie tak młodo. Nie bylo żadnych innych problemów, nasienie meza bardzo dobre. Oprócz łykania suplementów nie robiłam nic konkretnego, jak to jedna pani ginekolog stwierdziła, w medycynie 2+2 wcale nie równa sie 4

29 jak na dzisiejsze realia to młodo ;) więc na pewno był to jeden z najważniejszych czynników. Extra, że się udało i jesteś szczęśliwą mamą, super że tu wpadasz. Wesołych!

• jungleurban0808 Znajoma

Wysłany: 31 stycznia, 01:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co u Was?

‹‹ 2 3 4 5 6
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ