AMH - jakie macie poziomy i jakie szanse?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mam 29 lat i amh 0,91...
Ale mam owulację. Testy owulacyjne wychodzą pozytywne, czuję w tych dniach ból owulacyjny i te objawy pokrywają się z monitoringami które również potwierdzają owulację.
Ale czy skoro mam niskie amh to moje jajeczka są gorszej jakości? Czy to tylko chodzi o to, że mam już mało czasu na dziecko?oliw lubi tę wiadomość
Amh 0,9 - marzec 2016
1 IUI 19.08.2016
2 IUI 1.03.2017
AMH 0,69 - kwiecień 2017
3 IUI 15.05.2017
24.08.2017 laparoskopia diagnostyczna -
ewela88 wrote:Mam 29 lat i amh 0,91...
Ale mam owulację. Testy owulacyjne wychodzą pozytywne, czuję w tych dniach ból owulacyjny i te objawy pokrywają się z monitoringami które również potwierdzają owulację.
Ale czy skoro mam niskie amh to moje jajeczka są gorszej jakości? Czy to tylko chodzi o to, że mam już mało czasu na dziecko?
ojejku lubi tę wiadomość
AMH 1,3; 3xiui 1xinv
czerwiec 2016 ciąża naturalna! Dziękujemy Ci Boże... -
ewela88 wrote:Mam 29 lat i amh 0,91...
Ale czy skoro mam niskie amh to moje jajeczka są gorszej jakości? Czy to tylko chodzi o to, że mam już mało czasu na dziecko?
Nie martw się zbytnio na zapas. Sam jeden wynik AMH, wyrwany z kontekstu jeszcze niczego nie przesądza. Dopóki masz owulację, jesteś płodna. Jeśli starasz się o dziecko wybierz się do lekarza, na pewno zleci Ci dodatkowe badania i dobierze odpowiednie leczenie. Czasami odpowiednia stymulacja wystarczy... Powodzenia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyS@ti wrote:Odebrałam wyniki
FT4 16 norma < 11.5- 22.7>
TSH 1.79 norma <0.55- 4.78>
Insulina 10.4 norma < 3- 25>
AHM 7.50 ng/ml norma do mojego wieku <0.71 -7.59> wyczytałam w necie ze trzeba wynik podzielić 2 czyli 3.75
I jak sądzicie o moich wynikach??
Wysokie je masz. Może być PCOS, ale tu potrzebny jest jeszcze obraz usg, fsh i lh. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja mam 29 lat AMH pierwszy wynik 0,51 , drugi 0,40
Gin mówi ze to bardzo źle i mam nikłe szanse na naturalną ciąże. Ponieważ reszta jest w miarę ok nie tracę wiary. Lekarz powiedział że prawdopodobnie moje jajeczka są bardzo słabe. wkurzyłam się i idę niedługo do innego zapytać co on o tym sądzi .Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2017, 08:23
Zaczynamy starania 😉👩🏻❤️👨🏻
Ja 34 lata👸🏻 AMH 0,2
Nosicielstwo Łamliwego X, zespół Sjogrena,
On 47 lat 🤴🏻Stan super, brawo Ty 👍🏻
+ Sati 9 lat 🐈
Bocian Katowice
Kwiecień 2022 - AK - decyzja zapadła
No i mamy 6 szans na 👨👩👧
Wiara czyni cuda...
4 ❄️❄️❄️❄️
13.05.22 transfer ❄️
25.05.22 test + beta 🙏🏻 -
AlicjaWBK wrote:Ja mam 29 lat AMH pierwszy wynik 0,51 , drugi 0,40
Gin mówi ze to bardzo źle i mam nikłe szanse na naturalną ciąże. Ponieważ reszta jest w miarę ok nie tracę wiary. Lekarz powiedział że prawdopodobnie moje jajeczka są bardzo słabe. wkurzyłam się i idę niedługo do innego zapytać co on o tym sądzi .Farida -
Nie tak dawno prosłam tu o interpretację wyników. Dla przypomnienia wklejam poniżej.
AMH - 1,55 ng/ml
FSH - 7 mlU/ml
LH - 5,9 mlU/ml
PRL - 333 mlU/l
Estradiol - 78,61 pg/
AMH nie było powalające, a jednak udało się w pierwszym cyklu starań z monitoringiem, a także wspomagaczem w postaci ovitrelle. W badaniach wyszła mi jeszcze subkliniczna niedoczynnosc tarczycy, ale jednak się udało. Bądźcie dobrej myśli dziewczyny. Życzę wszystkim szybkiego zafasolkowania
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2017, 23:37
Alisa lubi tę wiadomość