Angelius Provita- Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
Frelcia_ wrote:13 pęcherzyków, największy 15mm. Dalej zastrzyki. Wtorek kolejny podglad i czwartek/piątek punkcja. Nie wiem czemu ale znowu się popłakałam.
7.10.21 Walka o drugiego maluszka rozpoczęta.
15.12.21 histeroskopia , wszystko ok.
31.12.21 USG i zielone światło.
17.01.22 transfer ostatniego ❄️ .
22.01 beta 0,1 ;(
24.01 beta 0,1 ;( 😭😭😭
Koniec starań ;(
Brak mrozakow ;( -
Frelcia_ wrote:Czyli niepotrzebnie się martwię? To otwieram wino! Erl moja siostra pracuje w szpitalu w Bielsku! przynajmniej tak było przed porodem drugiego dzieciątka
dowiem się i powiem, że mają mieć na "moj" brzuszek oko!
:*:*:*
Yosel jestem na liście rezerwowej póki co, bo szybko po pracy muszę zrobić hormony o 16-tej a potem wizyta.
aaa a do ktorej jestes w pracy?jak ty to w ogole pracujesz?
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Dziewczyny, jeszcze mam jedno pytanie , jak piszecie do dr. Paligii to na maila czy jakos w inny sposob? Bo musze jej zadac jedno pytanie.
22.01 beta 0,1 ;(
24.01 beta 0,1 ;( 😭😭😭
Koniec starań ;(
Brak mrozakow ;( -
Honorata02 wrote:Dziewczyny, jeszcze mam jedno pytanie , jak piszecie do dr. Paligii to na maila czy jakos w inny sposob? Bo musze jej zadac jedno pytanie.
na e-maila pisalam do niej, mam tez do niej nr telefonuMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
Frelcia_ wrote:we wtorek mam do 15, więc muszę szybko pojechać na hormony i potem żeby były na wizytę wieczorną.
wiec mozliwe ze wizyte bedziesz miala nawet o 19, pewnie do ciebie zadzwonia co i jak i wtedy mozesz nawet pozniej na spokojnie zrobic hormonyMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
Yoselyn82 wrote:na e-maila pisalam do niej, mam tez do niej nr telefonu
22.01 beta 0,1 ;(
24.01 beta 0,1 ;( 😭😭😭
Koniec starań ;(
Brak mrozakow ;( -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyErl wrote:Figu, rodzę w szpitalu w Bielsku, tu gdzie mieszkam. Nie podejrzewam aby mieli dużo pacjentek po ivf, ale też nie mówiłam tej położnej o ivf, tylko że jestem po leczeniu niepłodności (lekarce mówiłam o ivf, ale to później). Zapytała ile mam lat i skomentowała to tym, że w takim razie pewnie przygotowuję się do cięcia. W sumie to nie wiem czy przez leczenie niepłodności czy przez wiek, chyba że jedno do drugiego uznała za powód
Rozsadza mnie dziś ból głowy i trudno mi się skupić. Mam nadzieję że to objaw zbliżającego się porodu..
Frelcia, super efekty stymulacji -
nick nieaktualnyFrelcia świetna robota, sporo Ci tego urosło
wszystko tak ładnie idzie do przodu.
Twoje wyniki od kardiologa, tak mi się przynajmniej wydaje, powinny być w karcie u anestozjologa, przy konsultacji wszystkie wyniki dodatkowe zbierali.
Srebrzysta jak Ty się czujesz? Kiedy postanowiłaś zrobić badanie? Ja cały czas trzymam kciuki za Ciebie.srebrzysta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOctoberku mam nadzieje.. mój kardiolog jest na sympozjum we Francji i ni huhu mi nowego nie napisze.. martwi mnie tez możliwa punkcja we czwartek bo wtedy trzecia doba wypada w niedziele wiec znów do 5 pewnie będą trzymane i niewiadomo czy w ogóle będą jakieś zarodki. Ehhh nerwy mi wychodzą po całym tygodniu..jak doktor wspomina o mojej endomendzie to aż mam ciary
-
October88 wrote:Erl a w którym szpitalu w Bielsku? Bo ja jestem z okolic i za te 9 miesięcy będę szukać który szpital i który lekarz będzie się nadawać.XII 2017 IMSI => 22 I 2018 CRIO z EG 3-dn. Maluchów 8A i 6B => 8dpt II beta 11; 9dpt 23,4; 11dpt 79; 14dpt 357,2; 16dpt 918,1; 23dpt 8646; 25dpt ❤ ur. 17.10.2018
❄❄
1 VI 2014 Aniołek [*] -
Dziewczyny test mam zrobić w środę dopiero, dziś 7dpt i niby dzieją się różne rzeczy a wszystko można wytłumaczyć. Przede wszystkim jest mi okrutnie gorąco normalnie mam uderzenia gorąca, byłam na poczcie i musiałam twarz przed wejściem wytrzeć chusteczką bo make up popłynął strasznie mnie to wkurza bo pocę się jak świnia- ale to pewnie wina wysokiego progesteronu i może enkortonu?
Bielizna co chwilę do zmiany przez tą luteine- wkładki nie dają rady ale to chyba jak u każdej z was. Cycki bolą cały czas a to już przed punkcja.Brzuch nie boli- bolał wtedy rano 3-4dpt. Ale dziś mam jakiś dziwny dzień jestem jakby odłączona od zasilania jakby ktoś że mnie życie wypompował taka słaba jestem że nawet przez telefon mnie ktoś poznał ze cos nie tak. Gorąco mi a temperatura ciała 36,4 bo już myślałam że może gorączka. No to tyle. Powiedzcie mi jak to u was było w tym szczególnym cyklu ? Coś tam zwiastowało ? -
Kochane trzymam kciuki za wszystkie ciężaróweczki i za szczęśliwe rozpakowanie bez komplikacji
Frelcia sporo jajeczek wyhodowałaś, bardzo ładny wynik, oby tak dalej
My jesteśmy już po pierwszej wizycie u Pani droczywiście powiedziałam, że dzięki Wam się o niej dowiedziałam...miałyście rację...to jest wspaniała kobieta, godzinę spędziliśmy w gabinecie, nie czułam pośpiechu, pytałam o wszystko, żartowaliśmy i nie pamiętam kiedy ostatnio na wizycie u ginekologa czułam się tak swobodnie.
Już wiem, że straciliśmy 1,5 roku na poprzednią klinikę, ale cieszę się, że w końcu trafiliśmy w dobre ręceKateHawke, srebrzysta, h_anulka, bbeczka91, Frelcia_, Bejzi, Erl lubią tę wiadomość
Starania od 02.2016
Nk 24->10% HBA 52% morfologia 2%-4%
2xIUI
02.2019 pICSI - 4 zarodki - 1xcb
06.2020 pICSI - 8 zarodków
08.2020 - crio 1x 2BB ;(
11.2020 - crio 2x 3AA ;(
01.2021 - crio 1 x 3AA ;(
Zostały 4❄ -
Ja takie uderzenia gorąca miałam. I senność masakryczną. Ale absolutnie nie nakręcam bo to może być efekt Encortonu. Po lutinusie tez mnie zalewało za to po luteinie miałam pustynię.
Trzymam dalej kciuki mocno &&& wytrwała jesteś, ja już dawno sikałam (czego oczywiście nie polecam)
srebrzysta lubi tę wiadomość
-
Srebrzysta ja chyba z 7 dni lezalam i zero wysiłku żeby się dobrze zagniezdzilo wszystko. Miałam bóle takie jak miesoaczkowe i rozpieranie po bokach.
8lat starań, zmiana lekarza prowadzącego
Serafin Clinic skierowanie na in vitro
Provita in vitro pierwsza próba udana, ciąża mnoga - dr Serafin
Ciaza bliźniacza bez problemów -
monik123 wrote:Kochane trzymam kciuki za wszystkie ciężaróweczki i za szczęśliwe rozpakowanie bez komplikacji
Frelcia sporo jajeczek wyhodowałaś, bardzo ładny wynik, oby tak dalej
My jesteśmy już po pierwszej wizycie u Pani droczywiście powiedziałam, że dzięki Wam się o niej dowiedziałam...miałyście rację...to jest wspaniała kobieta, godzinę spędziliśmy w gabinecie, nie czułam pośpiechu, pytałam o wszystko, żartowaliśmy i nie pamiętam kiedy ostatnio na wizycie u ginekologa czułam się tak swobodnie.
Już wiem, że straciliśmy 1,5 roku na poprzednią klinikę, ale cieszę się, że w końcu trafiliśmy w dobre ręcemonik123 lubi tę wiadomość
-
Quczi wrote:Srebrzysta ja chyba z 7 dni lezalam i zero wysiłku żeby się dobrze zagniezdzilo wszystko. Miałam bóle takie jak miesoaczkowe i rozpieranie po bokach.
Niestety takich bóli nie mam ...