Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Witaj Marzenka. Jeśli chodzi o Artemidę to myślę ile osób tyle opinii. Ja osobiście mam jeden zarzut do Artemidy. Bardzo mały zakres diagnostyki. U mnie mimo niepowodzeń sama musiałam upominać sie o badania. Ale z drugiej strony nie mam wrażenia żeby w Artemidzie pacjentki były traktowane tasmowo jak to bywa w niektórych klinikach. Mnie prowadzi dr Zbroch i tak jak juz kilkukrotnie mówiłam nie zamienię go na innego. Wyczucie takt i profesjonalizm. Jedni wola tego lekarza drudzy innego.
Jeśli chodzi o koszt to jeśli kwalifikujesz sie do refundacji leków to 8tys do 9 tyś wystarczy. Jeśli nie kwalifikujesz sie do refundacji to pewnie 12 tyś musisz miec.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2017, 14:46
-
Dzięki za odpowiedź. Dla mnie temat IVF jest nowy, tak naprawdę nie mam zielonego pojęcia jak w ogóle podejść do tematu.. Nie wiem czy mam leki refundowane
czy jest jakaś klasyfikacja co do refundacji?
-
O to super
mam 32 lata a amh rok temu miałam coś około 4. Mam nadzieję, że nie spadło i dalej utrzymuje się na dobrym poziomie. Jutro dzwonię do Artemidy i umawiam się na wizytę
-
malgos741 wrote:Ja się zastanawiam nad Lewandowskim..i Novum
Super decyzja Gosiu juz ci pisalam ze warto zobaczyc co mysli o waszym przypadku ktos inny i jaki moze miec plan. A sama konsultacja nie jest wiazacamalgos741 lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
A ja cetrodite do końca października ..bo boję się że nie wyrobię się z wizytą u Lewandowskiego..i ivf będzie w listopadzie..zamienię się lub sprzedam..01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
eni33 wrote:A ja bylam dzis na grzybach. Cały kosz nazbieralismy i male 3 litrowe wiaderko. Teraz maz robi obiad a ja leze i odpoczywam bo troche te lazenie i schylanie dalo sie we znaki. A moja mama robi grzybki. Podział sprawiedliwy:-)
a jeszcze miejsce sobie czort wybrał-w pachwinie!!! narobiłam sobie stracha, Młody i małż przejrzany od stop do głów.
Grzybów sporo, fajne,ładne i czyściutkie
Także kochane oglądajcie się dokładnie !!!
-
Hey dobrze ze dzis wizyta bo chyba muszę znowu czystość pochwalić powtórzyć. Zauważyłam że szyjka twarda się zrobiła z była miękka a dziś tak mnie krzyz boli ale nie wiem czy ze dzis źle spalam.
Leo też już mialam 2 kleszcze ale na nodze. A3chodzil po mnie. Wczoraj też byłam w lesie na spacerku 10km zrobione było, kleszcza nie zauwazylam -
Cześć dziewczyny. Dzis jest 9 dni po transferze. Zrobiłam test. Niestety jedna kreska wiec raczej sie nie udało. Jeszcze dla formalności zrobię hcg. Dziekuje wszystkim za wsparcie. Maławiki oby dla Ciebie ten transfer był szczęśliwy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2017, 06:24
-
e_mil_ka wrote:Cześć dziewczyny. Dzis jest 9 dni po transferze. Zrobiłam test. Niestety jedna kreska wiec raczej sie nie udało. Jeszcze dla formalności zrobię hcg. Dziekuje wszystkim za wsparcie. Maławiki oby dla Ciebie ten transfer był szczęśliwy.Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Milego dnia kochane mimo tej wstretnej pogody kiedy kuzwa w koncu przestanie lac ja sie pytam gdzie ta polska zlota jesien nie dosc ze lato bylo do dupy to teraz dalej leje i jesien zapowiada sie tak samo. Niedlugo to w jakas depresyje pogodowa popadneBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Emilka nie wierzę że nie wyszło. Tak to pewnie i mnie się nie udało. Ale przykro mi się zrobiło.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
Hej Kochane!
Emilka dobrze wiesz,że tylko beta prawdę powie.Póki co nadal kciuki zaciśniete
Ona84 powodzenia na wizycie.
Gosia321 mnie też ta pogoda dobija na maxa,ciągle jest mi zimno.
Dziewczyny podpowiedzcie gdzie ewentualnie mozna zrobić prywatnie badanie kariotypu i jaki jest koszt? Pytam na wszelki wypadek,bo jeszcze nie wiem jak to będzie w czasie wyglądało jak juz przejde przez Poradnie Genetyczna na NFZ.
Miłego dnia Wszystkim