Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCześć
Dziewczyny bardzo dziękuję za wsparcie i miłe słowa.
Już po transferze. Czekam "cierpliwie" na testmalgos741, [email protected], Gosia321, nadziejka88, Izaura, Karcia, asiastokrota, Asia08, eni33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
e_mil_ka wrote:Gosiu ty bylas u Pasnika? Za tydzien u mojego meza w pracy sie ustabilizuje wiec chcemy zapisac sie na wizyte.
Ale zastanawiam sie czy nie pojechac i nie skonsultowac moich dodatnich ana Pasnik daje na to leczenid immunosupresyjneBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Ena wrote:Cześć
Dziewczyny bardzo dziękuję za wsparcie i miłe słowa.
Już po transferze. Czekam "cierpliwie" na testKarcia lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Ena powodzenia
Wiki ja też mam adenomipzę 2cm. Czytałam o klinice w Warszawie co usuwają endom. Ale drojie jest, żeby dali gwarancję ze usuna wszystko to bym się zdecydowała. Diety nie stosowałam a gdzie mogę ja dostac. My też pojedziemy do Gd na konsultację, ale opdejście byśmy robili dopiero we wrześniu jak nazbieramy kasęZuzia123 -
====A.R.T.E.M.I.D.O.W.E===M.A.L.U.C.H.Y=====
19.01.2017: Asia-m-b- na świat przyszedł JAŚ !
02.02.2017: Leo - na świat przyszedł JERZYK !
13.03.2017: Eve87 - na świat przyszła IGA !
29.05.2017: słomka - na świat przyszła MARCELINA !
29.06.2017: Asia08 - na świat przyszla MICHALINA !
03.07.2017: Polopiryna- na świat przyszedł IREK !
08.07.2017: Ana1122 - na świat przyszedł ANTOŚ !
11.07.2017: Makumba - na świat przyszła ANIA !
28.09.2017: Tera - na świat przyszła OLIWKA !
30.10.2017: sonia86 - na świat przyszedł WITUŚ !
13.11.2017: Eni -na świat przyszła EMILKA !
01.12.2017: Lura - na świat przyszła MARYSIA !
=============K.A.L.E.N.D.A.R.Z===================
Styczeń 2018
04: Agonia - wizyta u dr Hajdusiaka (Gdańsk)
04: Ena - punkcja
07: Ena - transfer
10: Gosia321 - wizyta - przygotowania do ivf
11: Mag87 - wizyta serduszkowa Gdansk
17: Halszka112 - wizyta
18: malawiki - wizyta połówkowa
19: nadziejka88 - wizyta
Luty 2018
05: Wiki03 - wizyta u prof. Dębskiego (Warszawa)
19: nadziejka88 - termin porodu
Czerwiec 2018
02: malaWiki1 -termin porodu
-
nick nieaktualnye_mil_ka wrote:Gosia zastanawiam co mam zabrac ze soba na wizyte. Na pewno wszystkie m9je badania ale czy cos jeszcze?
e_mil_ka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ena teraz dbaj o siebie i dużo odpoczywaj. Trzymam kciuki za pozytywną betę&&&&&&Wiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ? -
e_mil_ka wrote:Gosia zastanawiam co mam zabrac ze soba na wizyte. Na pewno wszystkie m9je badania ale czy cos jeszcze?Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
nick nieaktualnyZuzia123 wrote:Ena powodzenia
Wiki ja też mam adenomipzę 2cm. Czytałam o klinice w Warszawie co usuwają endom. Ale drojie jest, żeby dali gwarancję ze usuna wszystko to bym się zdecydowała. Diety nie stosowałam a gdzie mogę ja dostac. My też pojedziemy do Gd na konsultację, ale opdejście byśmy robili dopiero we wrześniu jak nazbieramy kasę
Mi dr D powiedział, że żeby to usunąć trzeba by "poszatkować" całą macicę... dr Stefaniak z kolei sugerowała, że trzeba coś z tym zrobić. Dlatego jadę na konsultację do dr Dębskiego w tej sprawie. Różne ma opinie... ale spróbuję... Dietę miałam od Joanny Gizy (Smakfit). Teraz zastanawiam się czy nie kupić jeszcze jednej od Ilony Cicheckiej. Obie są polecane przez Polskie Stowarzyszenie Endometriozy. Jak chcesz to poczytaj sobie o diecie i jej wpływie na chorobę i starania na towsrodku.pl ja teraz do invitro chcę się dobrze przygotować... zrobić dodatkowe badania, dietę przynajmniej 3 miesiące przed procedurą, więcej ruchu... musimy walczyć