Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
ona84 wrote:Super może progester, zwieksz
już dzwoniłam to mam największą dawke i póki co nie moge zmieniać a plamienia mogą być efektem zagnieżdżania zarodka - jakoś tak to brzmiało
-
Kurna laski a ja mam problem, bo lezalam a mój pies capnal mi pingle, lewe szkło mi wyszło zza ramki i ni cholery nie mogę go wcisnąć. Bez oka nie przyjadę bo jestem ślepa. Mój mąż wraca dopiero jutro z delegacji, muszę nowe okulary kupić bo są kur zapiał!
-
Jasne o 18 pod wysoką bramą
Gosia321 lubi tę wiadomość
Wiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ? -
mag87 wrote:Kurna laski a ja mam problem, bo lezalam a mój pies capnal mi pingle, lewe szkło mi wyszło zza ramki i ni cholery nie mogę go wcisnąć. Bez oka nie przyjadę bo jestem ślepa. Mój mąż wraca dopiero jutro z delegacji, muszę nowe okulary kupić bo są kur zapiał!Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
nick nieaktualny
-
Beta zrobiona, teraz tylko czekanie na wynik
-
nick nieaktualny
-
Smerfetka powodzenia kciuki mocno zacisniete ale u ciebie beta to tylko formalnosc
Kochane dzieki za super spotkanie foty brak czekamy na spotkanie w wiekszym gronie.
Wstepnie termin ustalony na pazdziernik to moze powoli zaczniemy ustalac date zeby bylo nas wiecejBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Gosia321 wrote:Smerfetka powodzenia kciuki mocno zacisniete ale u ciebie beta to tylko formalnosc
Kochane dzieki za super spotkanie foty brak czekamy na spotkanie w wiekszym gronie.
Wstepnie termin ustalony na pazdziernik to moze powoli zaczniemy ustalac date zeby bylo nas wiecej
nie wiem czy formalność dzisiaj czuje się mega okresowo nie wiem czy to z nerwow czy nie, a nadal plamie i jakos nie pociesza mni to ze to jest mozliwe i zeby nie martwic sie na zapas -
Dzięki dziewczyny za spotkanie i wsparcie. Beta nie drgnęła więc nie mam już na co liczyć. Ja postaram się dostosować do Was ze spotkaniem.Wiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ? -
mam wynik! jest 13,1
-
Smerfetka 84 wrote:nie wiem czy formalność dzisiaj czuje się mega okresowo nie wiem czy to z nerwow czy nie, a nadal plamie i jakos nie pociesza mni to ze to jest mozliwe i zeby nie martwic sie na zapasBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Smerfetka 84 wrote:mam wynik! jest 13,1
Ktory to dzien po transferze?
Sprawdz przyrost za 2 dni i zbadaj sobie poziom progesteronuWiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2018, 11:20
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤