Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Na 29.09 umówiona jestem do Hajdusianka i nue wyjdę od niego dopóki nie znajdzie idealnego rozwiązania by udało się tym razem. Wycisnę numer telefonu że jsk będę po histero to wyślę wyniki by wiedział co wyszło.Wiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ? -
Smerfetka 84 wrote:w sumie to mam 3 razy dziennie duphaston i 1 zastrzyk prolutexu.
Sprawdz za 2 dni progesteron i trzymam kciuki za wzrost betyBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Smerfetka 84 wrote:też o tym myslalam....
I nie trac nadzieji poki nie sprawdzisz z niskich bet tez sa dzieciakiWiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2018, 16:48
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Smerfetka 84 wrote:nie, nic nie czuje nic mnie nie boli tylko wydzielina ktora sie pojawila i nic więcej nie odczuwamBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
ona84 wrote:Było miło i wesoło.mi od 15 października będzie pasować codziennie. Emilka i tu też masz być miło by było Cię poznać.
Miło ale przecież ja już już odpadłam z tej gry. Więc będzie mi trochę ciężko . Rozumiesz wszystkie macie jeszcze jakieś perspektywy a ja na chwilę obecną żadnej. No chyba że coś się zmieni. Niezmiennie trzymam za Was kciuki.
Agonia bardzo mi przykro. Chciałabym jakoś móc Cię pocieszyć ale wiem, że tak swoi wycierpisz. Jedno jest wiadome z kolejnym dniem bedziesz sie podnosić i coraz bardziej bedziesz gotowa do kolejnej bitwy. Trzymam kciuki.
Smerfetko nie chcę pozbawiać Cię nadziei ale ja z mojego doświadczenia wiem, że beta 13 na tym etapie to niska beta i małe szanse. Obym się myliła oczywiście. Może dziewczyny mnie skrzyczą, że Cie nie wspieram mówiąc, że szanse są małe ale nie wiem co gorsze łudzić się i być rozczarowanym czy może założyć gorszą wersję i miło się zaskoczyć. Ja wolę tą drugą opcję. -
e_mil_ka wrote:Miło ale przecież ja już już odpadłam z tej gry. Więc będzie mi trochę ciężko . Rozumiesz wszystkie macie jeszcze jakieś perspektywy a ja na chwilę obecną żadnej. No chyba że coś się zmieni. Niezmiennie trzymam za Was kciuki.
Agonia bardzo mi przykro. Chciałabym jakoś móc Cię pocieszyć ale wiem, że tak swoi wycierpisz. Jedno jest wiadome z kolejnym dniem bedziesz sie podnosić i coraz bardziej bedziesz gotowa do kolejnej bitwy. Trzymam kciuki.
Smerfetko nie chcę pozbawiać Cię nadziei ale ja z mojego doświadczenia wiem, że beta 13 na tym etapie to niska beta i małe szanse. Obym się myliła oczywiście. Może dziewczyny mnie skrzyczą, że Cie nie wspieram mówiąc, że szanse są małe ale nie wiem co gorsze łudzić się i być rozczarowanym czy może założyć gorszą wersję i miło się zaskoczyć. Ja wolę tą drugą opcję.
Już też po mału godze się z tym że nie tym razem. Dobrze że mamy jeszcze mrozaczki. Jutro kolejna beta ale już nadziei nie mam. Testy robilam w poniedzialek i wczoraj a teraz pewnie tendencja spadkowa. -
Ena wrote:hEJKA
TO SMERFETKA - czekamy na pozytywne wieści od Ciebie.
POLOPIRYNA - JAK DZIECIĘ?
DZIĘKI DZIEWCZYNY ZA MIŁE SPOTKANIE19.03.2016 - I iui , 14.07.2016 - II iui , 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
nick nieaktualnypolopiryna wrote:Dzięki, Ena, już lepiej. Jedziemy na Nystatynie, bo ma zapalenie jamy ustnej. Dziś wreszcie bez gorączki, której od poniedziałku praktycznie nie mogliśmy zbić. Fajnie, że spotkanie się Wam udało. A co to za miejscówka?
-
nick nieaktualnyEmilka jaki wypad z gry... Każda z nas ma jeden cel - być szczęśliwą i to nas łączy. Nieważny punkt docelowy, droga życia... Mam nadzieję, że dasz się poznać dziewczynom w realu, bo ja już miałam tę przyjemność
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2018, 20:57
e_mil_ka lubi tę wiadomość
-
Smerfetka 84 wrote:Już też po mału godze się z tym że nie tym razem. Dobrze że mamy jeszcze mrozaczki. Jutro kolejna beta ale już nadziei nie mam. Testy robilam w poniedzialek i wczoraj a teraz pewnie tendencja spadkowa.
-
ruszam na badania, ale już chyba na 99% nic z tego...
-
czekam na wyniki bety i proga ale okres chyba przyszedł bo poszła krew
-
nick nieaktualny
-
Dziękuje dziewczyny za wsparcie, ale nadzieja padła, raczej nie będziemy tymi szczęśliwcami którym udało się tak za pierwszym razem...
-
Ena wrote:Emilka jaki wypad z gry... Każda z nas ma jeden cel - być szczęśliwą i to nas łączy. Nieważny punkt docelowy, droga życia... Mam nadzieję, że dasz się poznać dziewczynom w realu, bo ja już miałam tę przyjemność
Dziękuję mi też było miło Cię poznać. Może sie zdecyduję jak Agonia będzie też sie wybierać. -
Smerfetka 84 wrote:Dziękuje dziewczyny za wsparcie, ale nadzieja padła, raczej nie będziemy tymi szczęśliwcami którym udało się tak za pierwszym razem...
Trzymaj się. I nie poddawaj się łatwo. -
ona84 wrote:A wyniku już masz?
nie, czekam