Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
ona84 wrote:Hey jutro wizyta no ciekawe ile waży moja mala:) jeszcze 5tyg ale ten czas leci.
A ja dziś się czuje jak by mnie coś rozkladalo i opryszczka wyszła, jakaś osłabiona muszę byc
Daj znać jutro ja mam kolejną wizyte za tydzien -
ona84 wrote:Hey jutro wizyta no ciekawe ile waży moja mala:) jeszcze 5tyg ale ten czas leci.
A ja dziś się czuje jak by mnie coś rozkladalo i opryszczka wyszła, jakaś osłabiona muszę byc
To daj znać jutro co u Malutkiej a mamusia niech dużo odpoczywa, by bardziej Cię nie rozłożyło.[/url] -
Ona, jak tam Malutka??
-
ona84 wrote:hey wszystko ok mala wazy 2800 szyjka miekka wizyta za2tyg.
O super, duża już Panienka. Dobrze że wszystko ok -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zosia Samosia3 wrote:no dziwne , byłam przekonana że juz po wszystkim nawet recepty nie wykupiłam... a tu taki wynik i trzeba było biegiem do apteki lecieć .... no cóż trzeba byc pewnym na 100% że leki można odstawić
A kontaktowałaś się z lekarzem ? Kiedy idziesz na wizytę ? Trochę mały ten przyrost, po dwóch dniach powinno się podwajać, ale trzymam && by był to cud[/url] -
nick nieaktualnye_mil_ka wrote:Dziewczyny ogromna prośba. Synek mojej kolezanki walczy z białaczką. Niestety znowu nawrót choroby.
Jeśli ktoś może niech wspomoże.
https://pomagam.pl/kj6bor3i
Przykre to...
Zosia Samosia dziwne te wyniki bety. Ciekawe co dr na to...
Brzuchatki rośnijcie zdrowoSmerfetka 84, goldenka28 lubią tę wiadomość
-
Zosia Samosia3 wrote:doktor nie kazał odstawiać leków i zbadać betę za tydzień.... ja ide jutro
Trzymam kciuki. Daj znać po wizycie. Cuda się zdarzają, sama tego doświadczyłam, więc wiesz wszystko jest możliwe wiadomo, lepiej się nie nastawiać, żeby mniejsze rozczarowanie było w razie co, ale brać dwie strony pod uwagę, póki co bierz leki i czekaj na obrót wydarzeń.[/url]