X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Artemida Olsztyn
Odpowiedz

Artemida Olsztyn

Oceń ten wątek:
  • kicia88 Znajoma

Wysłany: 12 lipca 2016, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak czytam posty to nie wiem ktory lekarz lepszy zaczne monitoring w srode i nie wiem nawet na jakich trafie jakie maja podejscie.

• ana1122 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 23:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kicia88 wrote:
    Lekarze nie maja litości dla nas. Nie dosc ze tyle kasy im sie placi to tylko odsylaja na kolejna wizyte a kazda wizyta kosztuje. Nie licza sie z tym jak ogromnym problemem w dzisiejszych czasach jest zajsc w ciaze i jak ogromnym obciazeniem psychicznym jest kazde nie powodzenie.
    Ja z kazdym dniem coraz bardziej sie boje podejsc do aid. Odliczam dni. Z kazdym jest coraz wiekszy stres.
    Aid to znaczy inseminacja z nasienia od dawcy tak? W Olsztynie jest taka możliwość? cena taka sama?

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
    "A mimo to cuda się zdarzają tylko trzeba uwierzyć że I wam się uda"
    12.11-niech szczęście trwa;-)
  • kicia88 Znajoma

Wysłany: 13 lipca 2016, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak nasieniem dawcy. Jest taka mozliwosc ja mam na poczatku sierpia. A koszt z nasieniem,monitoring,usg i badaniami wirusologicznymi koszt 1500

• nadziejka88 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co tu tak pusto, czyżby wszyscy lekarze z Artemidy na urlopach i zamknęli Artemidę?

U mnie znowu bieda po stymulacji letrozolem (czekam na @, jutro powinna już przyjść), wiec chyba następny krok to w lipcu/sierpniu pierwsze iui.

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2016, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nadziejka88 wrote:
    Co tu tak pusto, czyżby wszyscy lekarze z Artemidy na urlopach i zamknęli Artemidę?

U mnie znowu bieda po stymulacji letrozolem (czekam na @, jutro powinna już przyjść), wiec chyba następny krok to w lipcu/sierpniu pierwsze iui.

Może i lekarze, i dziewczyny na jakiś zajefajnych wczasach i czasu nie mają na pisanie ;-)

Ja miała teraz mega okres po Femostonie i mam czekać na naturalny i wtedy dopiero stymulacja, chyba że mój zbuntowany organizm zatrybi i się uda strzelić w dziesiątkę.

A po tym Letrozolu nic nie urosło?

• kicia88 Znajoma

Wysłany: 14 lipca 2016, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie nawet lekarz nie zaproponowal ze bedziemy stymulowac bo stwierdzil ze jest wtedy duze ryzyko ciazy mnogiej i szybciej mozna poronic dlatego stwierdzil ze bedzie bezpieczniej na naturalnym. Nie wiem co o tym myslec.

• ana1122 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też na naturalnym. mi się wydaje że mniejsze szansę są wtedy

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
  • asia-m-b Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny my po badaniu genetycznym :D dr Hoppe powiedział, że wszystko bardzo optymistycznie się prezentuje :D :D
    wymarzonej córeczki tatusia nie będzie, doktorek powiedział, że raczej chłopaczek :D :D czyli synuś mamusi :P
    na mistrzostwach europy chyba już było o tym krakane :D

My dopiero na wakacje się wybieramy, mamy domek nad jeziorem a później do Grecji lecimy, trochę się boję upałów, ale lepsze słońce niż taka pogoda pod psem jakiej doświadczamy dziś..

Ali.G, sonia86, Asia08 lubią tę wiadomość

Anielka & Antek ♥
    Aniołek ♥
    211xe6yduj4ncphs.png
    "Nie war­to uciekać przed nieunik­nionym, gdyż wcześniej czy później tra­fia się w miej­sce, gdzie nieunik­nione właśnie przy­było i cze­ka."

• leo Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiu cieszę się że tak się dobrze prezentuje:) faktycznie na mistrzostwach reakcja bąbelka była raczej "męska"
    Miałam też się Ciebie zapytać czy robicie prenatalne bo ja się jeszcze zastanawiam...

asia-m-b lubi tę wiadomość

zrz6sg18xvo5c80a.png

4c3tvfxm38vphymt.png
  • nadziejka88 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ena właśnie po letrozolu super pięknie, zawsze mam idealne pęcherzyki po jednym na każdym jajniku, jest za każdym razem podawany ovitrelle a rezultatów nie ma. Ostatnio dr W tak się zachwycał, że teraz to musi być ciąża bo wszystko tak pięknie wygląda i warunki wręcz idealne. Oczywiscie tez mowil o ciazy mnogiej i zeby kwas foliowy lykac (jakbym go mało zjadła przez 2 lata :)) Tym bardziej jestem zła bo nie wiem w czym problem. Drożność ok, nasienie super, stymulacje rewelacja a ciąży brak :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2016, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia m_b To świetne nowiny - męska część waszej familii będzie w większości :-) Polska pogoda... Hmmm

Nadziejka - najgorsze jest właśnie jak niby wszystko ok, a nadal nie ma lokatora w brzuchu. U mnie akurat jest ewidentny problem z owulacją - bez leków pęcherze mikroskopijne, endo cienizna. W sumie organizm to jedna wielka zagadka...

asia-m-b lubi tę wiadomość

• eve87 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja czekam cierpliwie na 14dpt,żeby zrobić betę.Nie powiem, ciężko jest wytrzymać..

08/07 transfer, 1sze podejście do IVF
    19/07 11dpt, beta 421
    201703131772.png
  • ona84 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eve oby sie udalo.trzymam kciuki

ana1122 lubi tę wiadomość

3i49ej28fjl6k2ap.png
  • ana1122 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uda się na pewno

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
  • kicia88 Znajoma

Wysłany: 14 lipca 2016, 23:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkie trzymamy kciuki uda sie na pewno ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2016, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eve87 wrote:
    Ja czekam cierpliwie na 14dpt,żeby zrobić betę.Nie powiem, ciężko jest wytrzymać..
    To ćwiczenie cierpliwości cię czeka... Kiedy dokładnie testujesz? Kiedy 14 dni po wypada?

• eve87 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2016, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ena wrote:
    To ćwiczenie cierpliwości cię czeka... Kiedy dokładnie testujesz? Kiedy 14 dni po wypada?
    Dokładnie to w nastepny piątek 22go,ale wątpię czy wytrzymam aż tyle ;) Tak myślę,żeby zrobić 10/12 dpt albo 11/13dpt. Jak ma coś być to będzie już.

Dziewczyny podpowiedzcie gdzie robiłyście betę w Olsztynie - laboratorium przy miejskim czy Diagnostyka? Ile się czeka na wynik?

19/07 11dpt, beta 421
    201703131772.png
  • Karcia Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2016, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kiedyś robiłam betę ale w artemidzie tylko. Winik po 2 godz.

Karcia
  • eve87 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2016, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karcia a powiedz jeszcze, ile w Artemidzie sobie liczą za betę?

19/07 11dpt, beta 421
    201703131772.png
  • Lura82 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2016, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie w mieście kosztuje 26 zł. , jak robie w tym laboratorium to zawsze kilka zł mam taniej niż w Artemidzie

22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
‹‹ 197 198 199 200 201 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ