Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
kicia88 wrote:Lekarze nie maja litości dla nas. Nie dosc ze tyle kasy im sie placi to tylko odsylaja na kolejna wizyte a kazda wizyta kosztuje. Nie licza sie z tym jak ogromnym problemem w dzisiejszych czasach jest zajsc w ciaze i jak ogromnym obciazeniem psychicznym jest kazde nie powodzenie.
Ja z kazdym dniem coraz bardziej sie boje podejsc do aid. Odliczam dni. Z kazdym jest coraz wiekszy stres. -
nick nieaktualnynadziejka88 wrote:Co tu tak pusto, czyżby wszyscy lekarze z Artemidy na urlopach i zamknęli Artemidę?
U mnie znowu bieda po stymulacji letrozolem (czekam na @, jutro powinna już przyjść), wiec chyba następny krok to w lipcu/sierpniu pierwsze iui.
Może i lekarze, i dziewczyny na jakiś zajefajnych wczasach i czasu nie mają na pisanie
Ja miała teraz mega okres po Femostonie i mam czekać na naturalny i wtedy dopiero stymulacja, chyba że mój zbuntowany organizm zatrybi i się uda strzelić w dziesiątkę.
A po tym Letrozolu nic nie urosło?
-
Dziewczyny my po badaniu genetycznym dr Hoppe powiedział, że wszystko bardzo optymistycznie się prezentuje
wymarzonej córeczki tatusia nie będzie, doktorek powiedział, że raczej chłopaczek czyli synuś mamusi
na mistrzostwach europy chyba już było o tym krakane
My dopiero na wakacje się wybieramy, mamy domek nad jeziorem a później do Grecji lecimy, trochę się boję upałów, ale lepsze słońce niż taka pogoda pod psem jakiej doświadczamy dziś..Ali.G, sonia86, Asia08 lubią tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Ena właśnie po letrozolu super pięknie, zawsze mam idealne pęcherzyki po jednym na każdym jajniku, jest za każdym razem podawany ovitrelle a rezultatów nie ma. Ostatnio dr W tak się zachwycał, że teraz to musi być ciąża bo wszystko tak pięknie wygląda i warunki wręcz idealne. Oczywiscie tez mowil o ciazy mnogiej i zeby kwas foliowy lykac (jakbym go mało zjadła przez 2 lata ) Tym bardziej jestem zła bo nie wiem w czym problem. Drożność ok, nasienie super, stymulacje rewelacja a ciąży brak
-
nick nieaktualnyAsia m_b To świetne nowiny - męska część waszej familii będzie w większości Polska pogoda... Hmmm
Nadziejka - najgorsze jest właśnie jak niby wszystko ok, a nadal nie ma lokatora w brzuchu. U mnie akurat jest ewidentny problem z owulacją - bez leków pęcherze mikroskopijne, endo cienizna. W sumie organizm to jedna wielka zagadka...asia-m-b lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ena wrote:To ćwiczenie cierpliwości cię czeka... Kiedy dokładnie testujesz? Kiedy 14 dni po wypada?
Dziewczyny podpowiedzcie gdzie robiłyście betę w Olsztynie - laboratorium przy miejskim czy Diagnostyka? Ile się czeka na wynik?