Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Karcia wrote:Byłam wczoraj u ginekologa i posiewu bo dostałam @ i dał mi kolejne prochy. Boję się że nie zdążę się wyleczyć do za miesiąc i znów in vitro będę musiała przełożyć. Byłam dziś w Artemidzie na badaniach i chciałam się zapisać odrazu do dr P a ona do mnie że najbliższy termin to na 24 października, masakra jakaś i co musiałam się zapisać do kogoś innego na poniedziałek do jakiejś dr Anety i się martwię bo nie słyszałam nic o niej. Może któraś miała z nią doczynienia?
Karcia lubi tę wiadomość
-
Monika1983 wrote:Nie martw się ja jestem cudem Pani Anety tzn nie ja dosłownie a mały brzdąc który rośnie 11 tydzień ... mój przypadek naprawdę beznadziejny a dała radęPiewrsze in vitro i zaskoczyło.Takze bez obaw idź 😊
Smerfetka 84, Monika1983 lubią tę wiadomość
Karcia -
Monika1983 wrote:domi92olsztyn co u Ciebie jak sytuacja jak się czujesz?Starania od 2016- 2 lata sami
od 2018 lipiec pod opieką kliniki
hormony ok, immunologia ok
zespól luf
amh 4,12 - brak pcos
u męża wszystko w porządku
2 lUl nieudane
aktualnie podchodzimy do in vitro ---> długi protokół
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"Nie ma wiary czy przeznaczenia, z którymi nie możemy nic zrobić- wszystko, co jeszcze się nie wydarzyło może zostać zmienione(...)" -
ABI90 wrote:Cześć dziewczyny.
Przepraszam że tak wpadam ale założyłam wątek o Artemidzie w Białymstoku i zero odzewu a widzę że dr do którego się zapisałam przyjmuje też w Olsztynie. Macie jakieś opinie o panu doktorze T. Z***ch?
Jak dla mnie super lekarz, bez problemu odpowiadał na moje pytania i wątpliwości. Szczęśliwe IVF wykonywał również on w Białymstoku. Przez jakiś czas nie przyjmował w Olsztynie ale jak jest obecnie tego nie wiem. -
Przepraszam że tak wpadam ale założyłam wątek o Artemidzie w Białymstoku i zero odzewu a widzę że dr do którego się zapisałam przyjmuje też w Olsztynie. Macie jakieś opinie o panu doktorze T. Z***ch?22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Przepraszam że tak wpadam ale założyłam wątek o Artemidzie w Białymstoku i zero odzewu a widzę że dr do którego się zapisałam przyjmuje też w Olsztynie. Macie jakieś opinie o panu doktorze T. Z***ch?Karcia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIskierka87 wrote:Hej dziewczyny
Czy którejś z Was udało się zajść w ciążę poprzez iui w Artemidzie Olsztyn?
Rzeczywiście chyba żadnej z tego forum IUI się nie udało... My jednak najpierw chcieliśmy spróbować tej metody, bo na innych grupach i forach są pary, którym się udało. Po 3 próbach zdecydowaliśmy się już na IVF. -
Iskierka87 wrote:Oj to przykro
To nie wiem czy wgl podchodzić czy to bez sensu skoro nie ma nikogo komu się udało.Wiki03 lubi tę wiadomość
Karcia -
nick nieaktualnyOd nowego roku chciałam spróbować iui ale teraz już sama nie wiem czy jest sens. Widziałam wpisy o iui że jednak się udaje ale byłam ciekawa jak to jest w Olsztynie właśnie w Artemidzie i teraz się zastanowię czy wgl warto podejść. W planach były dwie Góra 3 próby a potem in-Vitro
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kobietki, witam Was. Szukam porady. Jestem po 2 procedurach ivf w gda. Z drugiego ivf byl pierwszy w zyciu transfer i jest synek. Wrocilam na krio, też ciaza ale skończyła się na pęcherzyku ciążowym z pecherzykiem zoltkowym. Poronienie. Teraz chwilę po tym szok, pierwsza ciaza naturalna wszystko pieknie ale znowu... serduszko nie zabilo i poronienie 8 tydzien ;( Czy to jeszcze przypadek? Tak sugeruje dr nie z kliniki. Chciałabym zrobić choc leidena czy nie jest potrzebne clexane...czy coś... Jest opcja żeby to badanie zrobic w Olsztynie? Robilyście? Można je zrobić w artemidzie? Co radzicie zbadać, czy może nic i uznać że to był po prostu pech...? Choć trudno mi w to uwierzyć. Pozdrawiam