WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Artemida Olsztyn
Odpowiedz

Artemida Olsztyn

Oceń ten wątek:
  • Monika1983 Przyjaciółka

Wysłany: 2 października 2019, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karcia wrote:
    Byłam wczoraj u ginekologa i posiewu bo dostałam @ i dał mi kolejne prochy. Boję się że nie zdążę się wyleczyć do za miesiąc i znów in vitro będę musiała przełożyć. Byłam dziś w Artemidzie na badaniach i chciałam się zapisać odrazu do dr P a ona do mnie że najbliższy termin to na 24 października, masakra jakaś i co musiałam się zapisać do kogoś innego na poniedziałek do jakiejś dr Anety i się martwię bo nie słyszałam nic o niej. Może któraś miała z nią doczynienia?
    Nie martw się ja jestem cudem Pani Anety tzn nie ja dosłownie a mały brzdąc który rośnie 11 tydzień ... mój przypadek naprawdę beznadziejny a dała radęPiewrsze in vitro i zaskoczyło.Takze bez obaw idź 😊

Karcia lubi tę wiadomość

• Monika1983 Przyjaciółka

Wysłany: 2 października 2019, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    domi92olsztyn wrote:
    dr. Aneta to najlepszy wybór także się o nic nie martw i idź śmiało na wizytę ;)

domi92olsztyn co u Ciebie jak sytuacja jak się czujesz?

• Karcia Autorytet

Wysłany: 2 października 2019, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika1983 wrote:
    Nie martw się ja jestem cudem Pani Anety tzn nie ja dosłownie a mały brzdąc który rośnie 11 tydzień ... mój przypadek naprawdę beznadziejny a dała radęPiewrsze in vitro i zaskoczyło.Takze bez obaw idź 😊
    Oj też bym sobie życzyła takiego cudu :-)

Smerfetka 84, Monika1983 lubią tę wiadomość

Karcia
  • domi92olsztyn Koleżanka

Wysłany: 3 października 2019, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika1983 wrote:
    domi92olsztyn co u Ciebie jak sytuacja jak się czujesz?
    dziękuje ze pytasz, generalnie czuję się dobrze ale jestem pełna obaw ... teraz mam tabletki anty, 7.10 mam wizytę i dowiem się co dalej

Starania od 2016- 2 lata sami
    od 2018 lipiec pod opieką kliniki
    hormony ok, immunologia ok
    zespól luf
    amh 4,12 - brak pcos
    u męża wszystko w porządku
    2 lUl nieudane
    aktualnie podchodzimy do in vitro ---> długi protokół
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "Nie ma wiary czy przeznaczenia, z którymi nie możemy nic zrobić- wszystko, co jeszcze się nie wydarzyło może zostać zmienione(...)"
  • ABI90 Autorytet

Wysłany: 3 października 2019, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2020, 15:50

• Fionka Ekspertka

Wysłany: 3 października 2019, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ABI90 wrote:
    Cześć dziewczyny.
    Przepraszam że tak wpadam ale założyłam wątek o Artemidzie w Białymstoku i zero odzewu a widzę że dr do którego się zapisałam przyjmuje też w Olsztynie. Macie jakieś opinie o panu doktorze T. Z***ch?
    Witaj,
    Jak dla mnie super lekarz, bez problemu odpowiadał na moje pytania i wątpliwości. Szczęśliwe IVF wykonywał również on w Białymstoku. Przez jakiś czas nie przyjmował w Olsztynie ale jak jest obecnie tego nie wiem.

• Lura82 Autorytet

Wysłany: 3 października 2019, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ABI90 wrote:
    Cześć dziewczyny.
    Przepraszam że tak wpadam ale założyłam wątek o Artemidzie w Białymstoku i zero odzewu a widzę że dr do którego się zapisałam przyjmuje też w Olsztynie. Macie jakieś opinie o panu doktorze T. Z***ch?
    Moje drugie ivf było przez niego prowadzone i zakończyło się szczęśliwie. Bardzo fajny lekarz. Powodzenia

22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
  • Karcia Autorytet

Wysłany: 3 października 2019, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ABI90 wrote:
    Cześć dziewczyny.
    Ja również u niego podchodzilam do pierwszego ivf i jak dla mnie super lekarz, uśmiechnięty i wszystko krok po kroku wytłumaczy. Co prawda nie przyjmuje już w Olsztynie ale podobno od 14 października miał wrócić bo kobitki chciały mnie do niego zapisać ale poszły się upewnić i okazało się że to jeszcze nie potwierdzona informacja.

Karcia
  • ABI90 Autorytet

Wysłany: 3 października 2019, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2020, 15:50

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2019, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny
    Czy którejś z Was udało się zajść w ciążę poprzez iui w Artemidzie Olsztyn?

• Karcia Autorytet

Wysłany: 4 października 2019, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iskierka87 wrote:
    Hej dziewczyny
    Niestety żadnej się nie udało.

Karcia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2019, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karcia wrote:
    Niestety żadnej się nie udało.

Oj to przykro :(
    To nie wiem czy wgl podchodzić czy to bez sensu skoro nie ma nikogo komu się udało.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2019, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iskierka87 wrote:
    Hej dziewczyny

Rzeczywiście chyba żadnej z tego forum IUI się nie udało... My jednak najpierw chcieliśmy spróbować tej metody, bo na innych grupach i forach są pary, którym się udało. Po 3 próbach zdecydowaliśmy się już na IVF.

• Karcia Autorytet

Wysłany: 4 października 2019, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iskierka87 wrote:
    Oj to przykro :(
    To nie wiem czy wgl podchodzić czy to bez sensu skoro nie ma nikogo komu się udało.
    My też mieliśmy dwie iui i osobiście uważam że to strata pieniędzy, ale różnie to bywa może akurat wam by się udało.

Wiki03 lubi tę wiadomość

Karcia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2019, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od nowego roku chciałam spróbować iui ale teraz już sama nie wiem czy jest sens. Widziałam wpisy o iui że jednak się udaje ale byłam ciekawa jak to jest w Olsztynie właśnie w Artemidzie i teraz się zastanowię czy wgl warto podejść. W planach były dwie Góra 3 próby a potem in-Vitro

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2019, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiki i Karcia jaki lekarz prowadzący u Was iui?

• Karcia Autorytet

Wysłany: 4 października 2019, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie Tomasz Zbroch

Karcia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2019, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iskierka87 wrote:
    Wiki i Karcia jaki lekarz prowadzący u Was iui?

U mnie dr Ramel, później dr Wasniewski, a w ostatniej nawet nie pamietam... Niestety w Artemidzie nie prowadzi Cie jeden lekarz, tylko trafisz do tego, który akurat ma dyżur 😏

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2019, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję dziewczyny 🙂

Wiki tak wiem, niestety tak to wygląda 😒 i jeszcze te kolejki, czekanie. Pamiętam jak byłam na HyCoSy. Właśnie to mi się nie podoba że zapisujesz się do swojego lekarza a tam inny Ci robi badania itp. Kiepsko trochę 😑

• sara Nowa

Wysłany: 5 października 2019, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobietki, witam Was. Szukam porady. Jestem po 2 procedurach ivf w gda. Z drugiego ivf byl pierwszy w zyciu transfer i jest synek. Wrocilam na krio, też ciaza ale skończyła się na pęcherzyku ciążowym z pecherzykiem zoltkowym. Poronienie. Teraz chwilę po tym szok, pierwsza ciaza naturalna wszystko pieknie ale znowu... serduszko nie zabilo i poronienie 8 tydzien ;( Czy to jeszcze przypadek? Tak sugeruje dr nie z kliniki. Chciałabym zrobić choc leidena czy nie jest potrzebne clexane...czy coś... Jest opcja żeby to badanie zrobic w Olsztynie? Robilyście? Można je zrobić w artemidzie? Co radzicie zbadać, czy może nic i uznać że to był po prostu pech...? Choć trudno mi w to uwierzyć. Pozdrawiam

‹‹ 2019 2020 2021 2022 2023 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ