Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Lura82 wrote:Niestety żaden nasz zarodek nie dal rady przetwac.
Zaczynamy walke od nowa,
Boże... jest mi strasznie przykro.. nawet nie wiem co powiedziećmusicie znaleźć siły do dalszej walki! wspieram :*
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
nadziejka88 wrote:Lura tak bardzo mi przykro. A do której doby czekali z zamrożeniem. A oni nie podają w trzeciej dobie tych slabszych? Za wszelka cenę wydluzaja ten okres.nie rozumiem nic z tego.
Tylko w rządowym programie była konieczność "hodowli" do blastki.Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Izaura, za 20 ampułek gonapeptylu (biorę po pół dziennie) zapłaciłam 535 zł. Nie mam refundacji. Za menopur 1200j. który teraz przyjmuję, 1560 zł.
USG miałam robione na każdej wizycie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2016, 16:16
Monisiek -
Laura bardzo współczuję. Zbierajcie siły i dalej do przodu. Będzie dobrze.
Ja jestem przed tym wszystkim tak spokojna że nie wiem czy to źle czy dobrze. Cieszę się że mam refundacje na leki, bo na takie ceny nie byłoby nas stać. -
Ja liczyłam się z takimi kosztami, ale najpierw chcieliśmy spróbować inseminacji i się przeciągnęło trochę; a w marcu skończyłam 40 lat. Chciałam zrezygnować z dalszych starań, ale mąż mnie przekonał, że powinniśmy chociaż raz podejść do in vitro.Monisiek
-
Dziewczyny powiedzcie proszę czy estradiol 743 w 6 dniu brania gonalu przy największym pecherzyku 11 mm to nie za dużo? Dr domitrz dzisiaj bardzo się spieszyl, na pytania odpowiadał lakoniczne, aby tylko zbyć.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2016, 18:12
3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
Izaura wrote:Asiastokrotka a czy miałaś robione usg na poniedzialkowej wizycie? Ile płaciłas za gonapeptyl?
Izaura lubi tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Wynik na czystosc jest po 15 minutach
e_mil_ka lubi tę wiadomość
-
Dlaczego zaraz ma być zły?? Będzie dobry i wszystko potoczy sie tak jak trzeba
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Kurczę, sprawdź w dokumentach, czy na pewno nie miałaś. Mi robili w tym samym momencie co cytologię i chlamydię. Nazywa się to dokładnie analiza treści pochwowej, i są tam wyszczególnione nabłonki, bakterie, leukocyty, itp.
Monisiek -
Monisiek wrote:Kurczę, sprawdź w dokumentach, czy na pewno nie miałaś. Mi robili w tym samym momencie co cytologię i chlamydię. Nazywa się to dokładnie analiza treści pochwowej, i są tam wyszczególnione nabłonki, bakterie, leukocyty, itp.