Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Emilko na wyniku z cytologii będziesz miała tez czystość. Ale jak nie chcesz czekać, to zawsze możesz zrobić.. to jest chwila moment
e_mil_ka lubi tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Na cytologii mam ze nie stwierdza sie komórek endocervic i że oraz cytologiczny w granicach normy(nie stwierdza sie śródnabłonkowej neoplazji ani raka). To wszystko co napisali. Będzie co ma być. W sobotę sie wszystko wyjaśni. Dzieki dziewczyny za wsparcie
-
Monisiek wrote:Ana, ja miałam w 3dc na pewno.
Emilka, nie martw się, wszystko będzie ok. -
Ja tez dziś bylam na wizycie u dr.D- powiedział ze może juz całą procedura u nas będzie się odbywała na miejscu.Zaczynam od pazdziernika brać antyki i około 20 wizyta,z wynikami mam się zgłosić. W sumie to trochę długo ale mam czas się zresetować do momentu rozpoczęcia stymulacji.Mam nadzieje ze nie będzie aż tak ciężko.Pracuje na zmiany i boję się czy z lekami nie będzie problemu.Wszystko okaże się niedługo.A dr bardo rzeczowy i sympatyczny.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
nick nieaktualny
-
Lekarze z gdańska kazali mi brać inofolik i kwas foliowy 5 mg, ale mi kazali tylko 1 saszetkę dziennie. Tylko że ja przyjmowałam w tym samym czasie leki które wypłukują kwas foliowy z organizmu. Uważam że powinno ci starczyć to co bierzesz, raczej dodatkowy kwas nie powinien ci zaszkodzićAsia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
nick nieaktualny
-
Monisiek wrote:Ana, rzeczywiście coś pokręciłam
na pewno nie w 3dc to było, tylko kilka dni później. Sorry za pomyłkę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2016, 14:49
-
nadziejka88 wrote:Dziewczyny a na co się pije ten infolic?
nadziejka88 lubi tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
No u mnie zaczela sie @ czwarty dzien po odstawieniy antykow.Dziewczyne a na ktory dzien liczac od okresu pojechalyscie na punkcje.
-
Ana, ja idę długim protokołem, więc nie wiem, jak to wygląda przy krótkim. Hormony badałaś? To chyba właśnie w 3dc (max do 5dc). Nie wiem, co jeszcze będziesz badać - cała wirusologia i czystość pochwy chyba szybko były wyniki, tylko na cytologię ponad miesiąc czekałam.Monisiek
-
słomka :) wrote:Dzieki za odpowiedzi
A swoją drogą to czekanie mnie wykończy..., oby do wtorkuspokojnie swoje musisz cierpliwie odczekać, a na mecie.. NAGRODA ♥
słomka :) lubi tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."