Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
sonia86 wrote:Dziękuje Eve, trochę mi ulżyło po przeczytaniu Twojego posta, u mnie był Gonal po 150 j. przez 6 dni i Menopur też 150 przez 2 dni, dzisiaj i jutro mam wziąć 75 j. Menopuru i w pon. kontrola.
Dziewczyny ja myśle że dr S nie jest taka straszna, miałam z nią kilka razy do czynienia i trzeba przyznać że nie olewa pacjentek, fakt nie jest jakimś wybitnym fachowcem, ale nie podejmuje sama żadnych pochopnych decyzji, ona pierwsza wspomniała mi o endometriozie, co później dr w i d uznali za prawdopodobną przyczynę niepłodności u mnie.W razie czego możesz dostać od razu po punkcji leki 'w razie w' przed hiperką. Ja dostałam Dostinex plus Clexane, choć od razu po transferze dr D powiedział,że hiperki nie ma.
sonia86 lubi tę wiadomość
-
eni33 wrote:Dziewczyny a jak pojedziecie do Białegostoku to gdzie nocujecie. A i pytanie do dziewczyn ktore juz tak nocowaly bo wiem ze ktoras tak ale nie pamietam gdzie. Przypomnicie mi gdzie. ☺
https://www.booking.com/hotel/pl/apartament-asnyka-19.pl.html?aid=336347;sid=038e4e6edc3990330fe991c29141aef7 -
nick nieaktualny
-
Ena, wygląda na to, że każdy z naszych lekarzy ma lepsze i gorsze dni. Ty trafiłaś na gorsze do dr D. (u którego ja jeszcze nie byłam), któraś z dziewczyn swego czasu trafiła na gorszy dzień dr W. - ja byłam u niego 2 razy i byłam bardzo zadowolona. Jestem natomiast jak najlepszego zdania o dr P. - oceniam go na 10 w skali od 1-10. Dr R. po sobotniej wizycie też oceniam wysoko. U dr S. jeszcze nie byłam, tylko czytałam tu opinie dziewczyn i boję się tego, że jest mało decyzyjna. W sobotę dr R. mówił że raczej będę jeszcze musiała przyjąć kolejne dawki menopuru i kto inny, nie ona będzie mnie kierował, we właściwym momencie, na punkcję.
Jeśli chodzi o noclegi w Białym jest dużo na bookingu i w cenach 100-140 można w pobliżu szpitala znaleźć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2016, 09:33
Karcia lubi tę wiadomość
Monisiek -
Monisiek nie przejmuj się ilością pęcherzyków na usg.. u mnie była taka sytuacja, że na usg było 7, a w gruncie rzeczy pobrali 11.
My nocując w Białymstoku wybraliśmy BOSiR hotel, bardzo blisko szpitala, 5 min pieszo, oraz dwa razy korzystaliśmy z apartamentów z booking.com ok 100 zł za dwie osoby.
Sonia nie martw się stymulacji raczej nie przerwą, a nawet jeśli będziesz miała hiperkę, to wtedy na transfer poczekasz jeden cykl. Spokojnie, lepiej poczekać, niż męczyć się z hiperką i rosnącą betą która pogarsza hiperkę.
Ja pamiętam swój estradiol ponad 4000 hiperki nie miałam, Zapominajka też miała cooś pod 5000 i też ją ominęła
bądź dobrej myśli :*
Dziewczyny czekające na punkcję &&&&&&&&&&&&& trzymamy kciuki ♥sonia86 lubi tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Monisiek nie martw się. Teraz tylko spokój wskazany. Wiem że to ciężkie ale ja czekam na punkcje z nastawieniem że będzie co ma być. A będzie dobrze. Podstawa pozytywne myślenie.
Zdycham już drugi dzień. Bóle jajników mega wzdęcia i mdłości. Dla dziecka zniosę wszystko. Chociaż czasami wymiękam. Wczoraj miałam kryzys. A mąż martwi się jak ze mną wytrzyma -
Dziewczyny fajnie że U was idzie wszystko W dobrym kierunku trzymam kciuki. Mam pytanie ile czasu przed pobraniem cytologii i czystości pochwy nie można współżyc? i czy można lekko krwawic?
-
Emilka spokojnie ja wiem, że to wszystko jest mega obciążające i fizycznie i psychicznie Ale uwierz mi, że warto przez to przejść co więcej później się tego nie pamięta
Monisiek po to właśnie jest gonapeptyl żeby te dojrzałe nie pękały.. BĘDZIE DOBRZE zobaczysz
Ana my nigdy nie powstrzymywaliśmy się od współżycia przed cytologią i badaniem czystości. A z krwawieniem to nie wiem jak jestMonisiek, e_mil_ka, sonia86 lubią tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Ana potwierdzam to co mów Asia. A jesli chodzi o krwawienie to nie jest do konca pewna ale kiedys moja bratowa miała pobieraną cytologię w dniu kiedy zaczynała się już miesiączka to położna ktora pobierała cytologię wspomniała ze byc może trzeba będzie powtórzyć badanie. Ale wiem że badania nie powtarzała bo wszystko wyszło ok.
-
Moje krwawienie jest delikatne bo to jeszcze po histeroskopii. a teraz pytanie do dziewczyn które miały zabieg? czy małyscie normalnie owu i @?
-
nadziejka88 wrote:Ana ja po histeroskopii miałam @ normalnie a czy owu to nie wiem bo jeszcze wtedy nie miałam monitoringów a sama nie bylam w stanie określić czy byla.