Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Karcia jeśli chodzi o genetyczne to długo się czeka na termin także warto teraz się zapisać A i tak będą za parę miesięcy, bo chyba chcesz na fundusz tak?
Życzę Ci dużo cierpliwości i niech Cię już do domciu wypuszczą!Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Ja już po wizycie. Dziś estradiol 486, podwoił się z nawiązką od soboty (219 było) i pęcherzyki na prawym 21 i 18mm, na lewym 19, 15 i 12mm, wiec te dwa 10mm z soboty ruszyły. Może jeszcze ten najmniejszy zechce się bardziej rozkręcić. Uffff, może nie będzie tak źle. Dziś jeszcze leki bez zmian, jutro wizyta u lekarza i być może punkcja w czwartek. Jutro się okaże.
I jeszcze jedno - endometrium aż 10mm - piszę aż, bo w życiu takiego nie miałam. To mnie bardzo cieszy. Może winko i orzechy pomogły.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2016, 12:41
malgos741, asia-m-b lubią tę wiadomość
Monisiek -
Monisiek no to chyba razem na punkcji wylądujemy. U mnie estradiol 3753. Endometrium 11mm. Pęcherzyki urosly. 3x 20 mm, 1x19 mm reszta po 17 mm 16mmm. Troche sie martwię ze małe są jeszcze.
asia-m-b lubi tę wiadomość
-
Karcia jak wyjdziesz ze szpitala to załatwiać badania genetyczne bo się długo czeka.. ja czekałam 2miesiące na wizytę i 2 mieścIe na pobranie kariotyp a teraz czekam na wynik..i musisz mieć skierowanie od rodzinnego - Ty i mąż. .01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Emilka i Monisiek, gratulacje jest super. Trzymam kciuki
jeszcze na pewno trochę podrosną
e_mil_ka lubi tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
nick nieaktualnyKarcia to ten twój pobyt w szpitalu się przedłuża. Rozumiem twój wkur.... Mnie tak umieścił w szpitalu dr W. Niby na tydzień, góra dwa, bo coś tam mu się nie podobało a przesiedziałam tam dwa miesiące. Mimo, że szpital kojarzy się źle, to ja mimo wszystko wyniosłam z niego dużo dobrego - nowe znajomości, znam Szpital Wojewódzki od podszewki
Emilka, Monisiek super wieści z wizyt. To teraz już bliżej jak dalejI endometria rewelacja!
-
Emilka a ty masz tez jeszcze wizyte.
Gosia321 lubi tę wiadomość
-
Emilka to czyli podczas stymulacji mialas wizyte w sobote dzis i jutro pewnie zapadnie decyzja kiedy punkcja. Dopytuje bo mnie to czeka w następnym tygodniu.
-
To ze przed wizytami badaja estradiol to wiem ale ze progesteron to nie wiedzialam
-
Minisiek a powiedz kiedy zaczęłaś jeść te orzeszki i winko na poprawę endometrium?Jesli chodzi o witaminki to podobno warto też brać Wit.K
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
Eni, progesteron chyba tuż przed podjęciem decyzji o punkcji zlecają, ja jutro będę robić. Nastaw się na 3-4 wizyty. Ja do tej pory 3, jutro 4, i chyba ostatnia.
Słomka, bętę chyba niezależnie od pory dnia można robić, sikańca rano.
Emilka, do kogo masz jutro? Ja do dr R., bo po południu mogłam umówić wizytę, nie chcę wciąż urywać się z pracy. Ty będziesz brała zwolnienie na punkcję i potem do transferu? Ja chyba tak, żeby nie stresować się i nie tłumaczyć w pracy, co się dzieje.Monisiek