Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny a nie bolą was piersi? Mnie od rozpoczęcia gonapeptylu bolą tak jak zawsze przed okresem, poza tym coraz bardziej czuję też jajniki.3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
ana1122 wrote:A jak tam U ciebie 2 iui?
Nieudana. Teraz kupiłam suplementy i na ok 3 miechy odpoczywam. Strasznie dużo nas to wszystko kosztowało wiec na razie koniec z klinika. Iglami i zwalnianiem z pracy.bo albo ja zwariuje albo mój szef. Odpocznę z mężem. Nabierzemy sil i kasy na ivf. -
ana1122 wrote:Nadziejka a bierzesz ten stymen? Jak się po nim czujesz?
Ana biorę 5 tabletek dziennie i caly zestaw co napisała ojejku na wątku amh.czyli jeszcze dodatkowo wit d wit e q10 wit c.ogolnie biorę 12 tabletek dziennie wszystkiego. Na razie biorę tydzień i w sumie oprócz bóli Glowy nic mi nie jest ale mnie glowa boli i tal bardzo często wiec byl tego nie przypisywala suplementacji a ty coś odczuwasz? -
nadziejka88 wrote:Ana biorę 5 tabletek dziennie i caly zestaw co napisała ojejku na wątku amh.czyli jeszcze dodatkowo wit d wit e q10 wit c.ogolnie biorę 12 tabletek dziennie wszystkiego. Na razie biorę tydzień i w sumie oprócz bóli Glowy nic mi nie jest ale mnie glowa boli i tal bardzo często wiec byl tego nie przypisywala suplementacji a ty coś odczuwasz?
-
Jestem zła jak cholera miałam wyjść dziś do domu i nie wychodzę brak mi już sił. Dziewczyny ja też bym chciała odpocząć od tej kliniki z 3 miesiące ale wiszą mi ten tysiąc i muszę je odebrać a nie chce mi się tam jechać. A czy genetyczne to lepiej wykonać teraz czy nie ma znaczenia i mogę za kilka miesięcy?Karcia
-
Oj Karcia bardzo mi przykro, nie denerwuj się to nie pomoże pewnie mają powód skoro nie wychodzisz. To nic fajnego leżeć w szpitalu ale pamiętaj to dla twojego dobra. Jeśli chodzi o badania to nie wiem. Trzymaj sięAsia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc