Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Eni zaklinam Twoją betę ,ale na 100% dzidziol się zadomowił na dobre
ana ja nawet nie biorę pod uwagę że coś mogło pyknąć
bo ja jakoś mam takie przekonanie że jak bym była w ciąży to bym czuła a że nic nie czuje to nie jestem po prostu.Martwi mnie to bo miała @ co do dnia tylko ten ostatni po punkcji przyszedł za wcześnie o 6 dni a teraz dupa blada nie ma w ogóle.Oczywiście moja siostra wariatka nakręca siebie i mnie że to na pewno to i dziś przyjechała i stwierdziła ooo na pewno będzie dziewczynka bo mi całą twarz wysypało, popatrzyłam na nią i pomyślałam zgłupiała dziewczyna heh.
Karcia -
Nic nie ma 0,0. A najgorsze ze nie mam mrozaczkow.
-
Eni, bardzo, bardzo mi przykro. Myślałam, że Ci się udało.
My jesteśmy w podobnej sytuacji - też nie mamy mrozaczków i wszystko będziemy od początku przechodzić, do tego bez refundacji. Boże, dlaczego to takie trudne. Ściskam Cię z całych sił.Monisiek -
Eni tak bardzo mi przykro wiem co czujesz i wiem ze nic i nikt nie bedzie w stanie cie pocieszyc. Ale ten bol niedlugo minie wyplacz sie oczysc glowe i dzialaj dalej. Tule mocno buziakiBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Boże.. Eni współczuję Ci.. wiem, że żadne słowa nie pomogą, ale uwierz mi, przeszłam już to i owo i jeszcze słońce dla Ciebie zaświeci! tylko się nie poddawaj! ♥Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Jeśli chodzi o badania genetyczne to dziewczyny radzę robić w szpitalu dziecięcym tam jest najtaniej.. można tez jak ktoś ma więcej czasu iść do poradni genetycznej (skierowanie od rodzinnego).róznica jest kolosalna ..podzwoniłam po laboratoriach i tam jest najtaniej. Dla porównania :
kariotypy -to prawie ta sama cena ale;
mutacje ukł. krzepnięcia
czynnik v leiden w dziecięcym 170zł a Artemida 270zł
2210 G-A genu protrombiny w dziecięcym 180zł a Artemida 270zł
czyli oszczędność 190zł uważam że dużo...
Nk w dziecięcym 180zł a Artemida 275zł
Mutacje mthfr dziecięcy 130zł a Artemida 270zł itd..
jeszcze robią badania w diagnostyce ta jest pomiędzy cenowo..a wiem że Artemida zleca Diagnostyce badania bo nie raz widziałam kuriera z diagnostyki z fiolkami...01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Karcia to jak 2 osoby już ci to mówią to musi być coś na rzeczy. Może warto zrobić test? A jak to nie ciąża to będziesz musiała iść do gina żeby ci wywołała @ jak nie przyjdzie. Ja jednak mam nadzieje że to ciąża
-
nick nieaktualny
-
kurcze eni tak mi przykro niestety ale wiemy co czujesz bo każdej z nas droga do tego maleńkiego szczęścia jest cholernie wyboista ale trzeba wierzyć że kiedyś będzie prosta nie ma innej opcji musi tak byś, jak zajdziemy w ciążę to pewnie szybko zapomnimy o tych trudach więc warto walczyć do upadłego bo gdzieś te maleńkie szczęście na nas czeka i to tylko kwestia czasu kiedy się pojawi.
nadziejka88 lubi tę wiadomość
Karcia