Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ana ja się czuje ok wkurza mnie to że się wszystko mi rozregulowało a tak to miej więcej wiedziałam kiedy powinny być dni płodne a przy nie reguralnych @ to nic nie wiadomo,no i z tym oddychaniem lipa w poniedziałek idę na badania i mam nadzieję że mnie nie zostawią.Karcia
-
No ja też podejrzewam że całym sprawcą są te d-dimery że jakoś może krew jest gęstsza i nie dopływa tak jak powinna tym bardziej że ja nic nie biorę na te rozrzedzenie krwi.Albo jeszcze ten cholerny płyn w opłucnej no zobaczymy w poniedziałek.Karcia
-
Hej kochane po dzisiejszej wizycie decyzja o przedluzeniu stymulacji do niedzieli w poniedzialek kontrol u dr Z i pewnie koniec
w srode punkcja
A juz tak mnie boli lewy jajnik wieczorami ze chodzic nie moge bo do nogi promieniuje ale dam rade :)dojrzalych jajek ok 7 i ok 10-12 malych zobaczymy ci bedzie w poniedzialekana1122, Izaura, asiastokrota lubią tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny nadal bolą mnie jajniki, ciągnie mnie podbrzusze. Biorę nospe 6 szt dziennie, tak samo magnez i oczywiście lutinus 3x1. Martwie się..... To dopiero 2 dni po transferze. Co ja zrobię jak nam znowu nie wyjdzie. Mam doła dzisiaj, płakać mi się chce...
Polopiryna jak ty się czujesz??? Też masz takie objawy???Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Asiu, prawy jajnik czasem mnie pobolewa. A tak poza tym, to każdego dnia inaczej. Wczoraj na przykład zasypiałam na stojąco, a piersi miałam jak napompowane, nawet ciężko mi było się na brzuchu położyć. Dziś z kolei jestem nakręcona, a piersi już tak nie cisną.
Generalnie staram się nie nakręcać na jakiekolwiek objawy, bo przy takich dawkach progesteronu nie ma co się czegokolwiek doszukiwać. Oczywiście nie da się do tego wszystkiego podejść całkowicie spokojnie, więc staram się wyszukiwać różne rzeczy do roboty. Ale w głowie oczywiście wszystko krąży wokół jednego tematuasiastokrota lubi tę wiadomość
19.03.2016 - I iui, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
A jeśli nam nie wyjdzie...nawet nie chcę sobie wyobrażać, co zrobimy. Ale wiem też, że nie ma sensu za dużo o tym myśleć. Jeśli nie wyjdzie, wiem, że będziemy musieli stawić temu czoła, wiem, że będzie ciężko, więc staram się oszczędzić sobie tych myśli. Cokolwiek czeka mnie za parę dni, nie zmienię tego ciągle o tym myśląc, a tylko niepotrzebnie będę się denerwować. Nie jest to łatwe, ale w jakimś stopniu da się opanować.19.03.2016 - I iui
, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
Ja to oszaleje przez te dwa tygodnie. Nie mogę pozbyć się wspomnień z zeszłorocznego poronienia, każde ukłucie na dole jest dla mnie koszmarem. Muszę znaleźć sobie zajęcie żeby nie myśleć....Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
Mój mąż na okrągło mi powtarza że cokolwiek się wydarzy teraz to nie mamy na to wpływu, chyba muszę po płakać to może trochę zejdzie zemnie powietrzeAsia
4 x iui
4 próby ivf
Jakie to dziwne wy się martwicie jak to będzie A ja bym chciała już to miec za sobą. Dziewczyny musicie mieć nadzieję że wszystko będzie dobrze. Co tu dużo gadać będziecie mamuśkami!
asiastokrota lubi tę wiadomość
-
Ana1122 jak było daleko to też chciałam być już po a teraz widzisz świruje. Nam babom to jednak nie do godzisz jak powiada mój mąż
trzeba myśleć pozytywnie tylko dlaczego to takie trudne.
Asia
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc