Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTorunianka wrote:Też bym wolała mieć stałego ale niestety dużo chętnych teraz i zapisują tam gdzie mają wolne miejsce. A wiadomo, że wizyta musi być w wyznaczonym dniu..
ewlinaaa85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Torunianka wrote:On jest głównym lekarzem i właścicielem Artvimedu. Dlatego w większości przypadków on kwalifikuje. Ale np mnie kwalifikowała jakaś lekarka. I co wizyta to do innego lekarza trafiam.
-
Torunianka wrote:Najlepsze było to jak nas ta lekarka zakwalifikowała ale ona nie podpisała papierów tylko zostawiła je Chrostowskiemu by podpisał. Bo podobno tylko on może.
-
ComeToMeBaby wrote:ooo, to super, kto wie- może się spotkamy Na którą masz? Bo ja zdaje się pod koniec dnia jestem w tej rozkładówce.
mi sie wydaje ze we wszystkich klinikach jest tak ze pozniej do różnych lekarzy sie trafia...Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 19:41
-
Serducho wrote:A sa wsrod Was dziewczyny z endometrioza ?
-
Julita76 wrote:Tak ja mam 18 listopada, ale Ewelina ma 17 listopada, więc będzie miała pierwsza najświeższe wiadomości
Julita a Ty na którą masz wizytę?
My jesteśmy na 14:30 umówieni do dr Ch.
Ile trwa wizyta kwalifikacyjna? -
Torunianka wrote:Ok 15-20 min
Express... to jak oni są wstanie przeanalizować dokumentacje i poznać pacjentkę, historie jej choroby, odpowiedzieć na pytania... ja u mojego gina czasem spędzam godzinę
A USG robią na tej wizycie?ewa84, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Vanili wrote:Express... to jak oni są wstanie przeanalizować dokumentacje i poznać pacjentkę, historie jej choroby, odpowiedzieć na pytania... ja u mojego gina czasem spędzam godzinę
A USG robią na tej wizycie? -
Vanili wrote:Hej dziewczyny pewnie napisza ze mialy wszystkie badania na wizyte ale ja ide trochę na zywiol bo nie mam wszystkiego, nie wiem jakie w którym dniu cyklu itd. Zresztą nie rozumiem po co HIV?
Ja jak sie rejestrowalam to babeczka podala mi liste badan które warto miec juz na wizyte a potem rsz jeszcze dzwoniłam i zlapalam dr Ch i on powiedział ze mam zabrac wszystko to co mialam robione do tej pory. Wiec to trochę inne informacje.
Ja jestem tetaz w połowie cyklu wiec nawet gdyby to z tego co się zorientowalam to dopiero w połowie grudnia bym zaczela.
Generalnie jestem zielona w temacie invitro bo do tej pory gin mowil ze jeszcze będzie czas zadawsc pytania a w sumie wyszło tak ze z dnia na dzień zmienil nam się plan działania i teraz wszelkie pytania to do dr Ch. musze kierować.
Ja również dolaczam do powyższych pytań. Z tego co ja wiem to chyba placi się za leki oraz wizyty.
a jakie badania masz zrobione?
z jakiego powodu podchodzisz do ivf?