Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny a orientujecie się ile jest ważne badanie AMH?
Ja na usg piersi dziś się wybieram u nas kosztuje 60zł ;/
Lonia jest mi ogromnie przykro że, test nadal negatywny. Bardzo wierzyłam w to że wam się uda
Mam jeszcze cichą nadzieję że, jednak beta wyjdzie pozytywnie
-
nick nieaktualny
-
ewlinaaa85 wrote:Dziewczyny a orientujecie się ile jest ważne badanie AMH?
Lonia jest mi ogromnie przykro że, test nadal negatywny. Bardzo wierzyłam w to że wam się uda
Mam jeszcze cichą nadzieję że, jednak beta wyjdzie pozytywnieWiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 12:31
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyewlinaaa85 wrote:Ja za AMH płaciłam 150zł ale robiłam je pod koniec sierpnia więc teraz nie powtarzałam. Jak jest ważne 3 miesiące to jeszcze się zmieszczę
-
nick nieaktualnyJulita76 wrote:HAhaha...to się nazywa czytać ze zrozumieniem pytanie
No tak się kończy wpadnie na forum ukradkiem w pracy
No ale, co my byśmy bez tego forum zrobiły tak przynajmniej jedna drugą może wspierać i pomóc. W ogóle to strasznie uzależniające to wszystko :p
Pozdrawiam was wszystkie a tymczasem zmykam na usg piersi, mam nadzieję że tym razem żadnych niespodzianek nie będzie jak przy wynikach z laboratorium przez które spać nie mogęJulita76, Torunianka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyewlinaaa85 wrote:No ale, co my byśmy bez tego forum zrobiły tak przynajmniej jedna drugą może wspierać i pomóc. W ogóle to strasznie uzależniające to wszystko :p
Pozdrawiam was wszystkie a tymczasem zmykam na usg piersi, mam nadzieję że tym razem żadnych niespodzianek nie będzie jak przy wynikach z laboratorium przez które spać nie mogęewlinaaa85 lubi tę wiadomość
-
ewlinaaa85 wrote:Dziewczyny a orientujecie się ile jest ważne badanie AMH?
Mam jeszcze cichą nadzieję że, jednak beta wyjdzie pozytywnie -
nick nieaktualnyLonia wrote:Wynik bety <0,100
Nawet nie chcę sobie wyobrazić jak musisz się czuć
A tak mocno wierzyłam że, nasza "ekspertka" będzie pierwszą z tego grona która przekaże nam dobre wieści.
Masz jeszcze mrozaka więc trzeba mieć nadzieję że, ten będzie silniejszy i przetrwaLonia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTorunianka wrote:Jak pijesz tą malwe? Tzn jak przygotowujesz itp?
Torunianka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Vanili wrote:A ja się zastanawiam czy nie zrobic do wizyty chociaż AMH ale nie wiem czy mogę niezależnie od dnia cyklu? Wiecie cos dziewczyny w tym temacie? W labo nie pytam bo juz nieraz uslyszalam ze na tsh/fsh nie ważny jest dzień cyklu
Ja AMH robiłam w 20dc w invikcie i mówili że nie ma znaczenia
T
-
Lonia wrote:Wynik bety <0,100
Tak solidarnie, regionalnie, klinikowo, staraniowo. Trzymam kciuki za mrozaka w takim razie. Ciekawe jak szybko będziesz mogła wystartować. Bo będziesz działać z rozpędu, czy wolisz złapać oddech? -
nick nieaktualny