Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLola79 wrote:Mnie nadal ciekawi czemu niektórym to każą robić, innym nie. ..zrozumiałe jeśli wyjdzie chlamydia z badań krwi na igg kub igm. Ale jeśli oba są negatywne?
-
nick nieaktualnyLola79 wrote:Aniu wiec wizytę masz dzień przede mną
A jak ta druga para która w Wami jechała? -
nick nieaktualny
-
Ania1986 wrote:ja mam wymzowa chlamydie zrobiona tylko ze to jest antygen czy jakos tak i powiedział ze to nie jest to ,mimo ze jest ujemna
-
nick nieaktualny
-
Anatolka wrote:Nieprawda. Mają być 3 procedury. Napisz do MZ. Nie miałaś pełnej procedury.
Miałam taka sytuacje, że na 3 procedurę przynosiłam się do innej kliniki. Lekarz na rozmowie ustalił mi protokół, dawki były duuużo mniejsze niż w poprzedniej klinice i troche się bałam czy zareaguje i czy nie stracę ostatniego refundowanego podejścia. Lekarz zapewnił mnie wtedy, że jeśli będzie widział, że odpowiedź na stymulację jest słaba to ja przerwiemy, żeby nie tracić ostatniej procedury.
Napisz do MZ, opisz sytuację i niech się ustosunkuja. Na wątku ivf była taka Mrth, która miała przerwana stymulację i nie była to stracona procedura - 100%
Zorientuje się co i jak. Poczytam w ustawie i ogarnę temat, bo też mi się wydawało, że powinno być inaczej. Mam wrażenie, że doktorek to tak w przepisach nie za bardzo jest. On ma chyba ludzi od tego. zobaczymy -
Ja wzięłam wymazowke specjalną z labu na chlamydie,i instrukcje pobrania.Poszlam na ip gin-pol i tam urocza położna pobrala wymaz z instrukcją w dłoni za czekolade!!! i odrazu polecialam do labu zanieść!
Dziewczynyja juz sie niemoge doczekać!!ewlinaaa85, ewa84, Julita76 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypabelka88 wrote:Ja wzięłam wymazowke specjalną z labu na chlamydie,i instrukcje pobrania.Poszlam na ip gin-pol i tam urocza położna pobrala wymaz z instrukcją w dłoni za czekolade!!! i odrazu polecialam do labu zanieść!
Dziewczynyja juz sie niemoge doczekać!! -
ewlinaaa85 wrote:To czekanie jest najgorsze pamiętam jak ja odliczałam do pierwszej wizyty, a potem to już przeleciało .. Stymulacja, punkcja, transfer i znowu czekam jeszcze trochę i głowa mi z myślenia wybuchnie
ewlinaaa85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyewa84 wrote:ewelina: widze ze kupilas sikance jak myslisz do kiedy wytrwasz?
-
ewlinaaa85 wrote:Chyba ich wogóle nie zrobię i grzecznie poczekam na bete. Aaaa jeśli się skuszę to najszybciej w sobote może w niedzielę choć kuszą mnie niemiłosiernie hyhyh aż sama sobie się dziwię bo dawniej już dawno bym je zrobiła
A mnie kusi aby kupić sikańca... tylko po to by po raz pierwszy w życiu zobaczyć te upragnione dwie kreski... tym bardziej, że wiem, że nie ma bata i muszą wyjśćComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyVanili wrote:A mnie kusi aby kupić sikańca... tylko po to by po raz pierwszy w życiu zobaczyć te upragnione dwie kreski... tym bardziej, że wiem, że nie ma bata i muszą wyjść
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2015, 12:25
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypabelka88 wrote:Ja wzięłam wymazowke specjalną z labu na chlamydie,i instrukcje pobrania.Poszlam na ip gin-pol i tam urocza położna pobrala wymaz z instrukcją w dłoni za czekolade!!! i odrazu polecialam do labu zanieść!
Dziewczynyja juz sie niemoge doczekać!!